ИСТОРИЯТА


Казва се Метаноа. Идва от гръцки - Μετάνοια – и означава, възможността да видите нещо по нов начин, да промените зрението и ума си, да откриете още един свят – в себе си и около вас - за който сте подозирали, че го съществува, но никога не сте били сигурни. Точно, както Черната Роза. Подозирали сте, че я има, чували сте, някой ви е разказвал и...да! Ето я. Метаноа.

Аз съм Александра...

Аз избрах черната роза, защото преобръща света ми. Защото е истински, жив дзен-коан. Все едно да срещнете розов слон на улицата или син лебед във ваната си... И защото ме учи, че за истинските ценните неща трябва да се грижиш и да не ги нараняваш. Точно както любовта, която изглежда не от този свят, въпреки че целият Божи замисъл е пропит от нея.

Един човек ми каза веднъж, че ако възприемате красотата като творческа енергия, тогава със сигурност един ден това, което сте създали, ще умножи сърцето ви на хиляди места.

Да подариш черна роза - от любов, благодарност, надежда, от уважение, признание или извинение ... Това са малките сърдечни победи, победите на духа и волята, които са добра причина да се събуждате всяка сутрин.

Днес сърцето ми ми изпраща падаща звезда с желание Metnoa de la Rose да продължи да бъде символ на победата на душата над егото. Защото единственото царство, което прави човека цар, е царството на собствената му душа. И единствената сила, достойна за това, е силата да създадем един по-добър свят, като дадем част от себе си!

Свържете се с нас

НИЕ ОТ МЕТАНОА ЩЕ ПРОМЕНИМ НАЧИНА, ПО КОЙТО ГЛЕДАТЕ НА ЦВЕТЯТА...


A rose is a rose is a rose is a rose…

1913 година. Стихът на Гертруд Стейн от поемата й Sacred Emily се превръща в мантра, мото и епитаф. И на самата нея, и на интелектуална Европа между двете войни. Когато се появява през 1922 година в сборника Geography and Play, това изречение e категоричната черта разделяща света на войната и света на любовта. Търговията и творчеството. Политиката и нежността. Хладината на разума и смелостта на сърцето. Една роза е роза е роза е роза...Тя е природа, смисъл, божествено вдъхновение.

Днес, мисията на Metanoa Black Rose е да преобърне света ви. Да сложите чертата между деня на усилието и нощта на сладките плодове. Да засвиделствате страстта и необикновеността на отнощението си към човека, комуто я дарявате.

Черната роза е мисия. Тя събира смъртта и любовта. Както убитите Озирис и Христос възкръсват в Любовта, така и черната роза Метаноа възкръсва от пепелта на вулкана, за да припомня, че има неща отвъд представата ни за време, пространство, ред и природни закони.

Има нещо повече и то е тук. До нас. Един дъх, едно ухание в тъмното – Черната роза.

НЕ СЪЩЕСТВУВА ДРУГО ЧЕРНО ОСВЕН
ЧЕРНОТО...

Подарък, разказващ историята на сърцето ти без думи!

Поръчайте в един от нашите магазини, онлайн или на тел: +359883989798