Mисия

Ние от Метаноа ще променим начина, по който гледате на цветята...

A rose is a rose is a rose is a rose…
Ралф Емерсън казва, че истинският подарък е да дадеш част от себе си. И наистина ако се замислите за подаръците в исторически план, далеч далеч във времето всеки е дарявал частичка от своя труд - лозарите своето грозде или вино, замеделците - част от своята реколта, златарите - бижу, девойката - кърпичка, която е избродирала сама. Днес обаче естетсвото на професиите ни все по-рядко позволява това. Какво свое може да подари един юрист, икономист или счетоводител? Метаноа de la rose не е бутик за цветя. Това е бранд, създаден за тези, които искат да подарят отношение и да накарат някого да се почувства специален и единствен, точно като черна роза. И понеже отношението към детайла е на емоционално ниво, Черната роза винаги е правилният избор. Днес мисията на Черната Роза Метаноа е да преобърне света ви. Да сложите чертата между деня на усилието и нощта на сладките плодове. Да засвидетелствате страстта и необикновеността на отношението си към човека, комуто я подарявате. И ако черната роза можеше да проговори на този, за когото е предназначена, вероятно би казала:

„Аз съм розата, а ти си тръните, които не позволяват на другите да ме имат. Така си набол в мислите ми. Дали знаеш? Едва ли...“

1913 година. Стихът на Гертруд Стейн от поемата й Sacred Emily се превръща в мантра, мото и епитаф. И на самата нея, и на интелектуална Европа между двете войни. Когато се появява през 1922 година в сборника Geography and Play, това изречение e категоричната черта разделяща света на войната и света на любовта. Търговията и творчеството. Политиката и нежността. Хладината на разума и смелостта на сърцето. Една роза е роза е роза е роза...Тя е природа, смисъл, божествено вдъхновение.

Черната роза е мисия. Тя събира смъртта и любовта. Както убитите Озирис и Христос възкръсват в Любовта, така и черната роза Метаноа възкръсва от пепелта на вулкана, за да припомня, че има неща отвъд представата ни за време, пространство, ред и природни закони.

Има нещо повече и то е тук. До нас. Един дъх, едно ухание в тъмното – черната роза.

Информация и Отстъпки

Валидни при по-големи поръчки и количества

Свържете се

© 2018 Metanoa de la rose
Дизайн от