Луксозна кутия, уникален подарък, вино, черна роза Метаноа

Посочете Снимката, за да Увеличите изображението.

Роза & Розе

140.00 лв.

Безплатна Доставка за цяла България За наложен платеж – Обади се на тел. 00359883989798 

 При спедиция и доставка на наши продукти, която не е осъществена и организирана от Метаноа, Фльор дьо Солей ЕООД не носи отговорност за състонието, в което са доставени продуктите, заради неправилно съхранение или неспазване на изискванията за влажност и температура.

Обратно към магазина

Във виното е истината, а поезията – в чаша розе.

LA VIE EN ROSE, защото Черната Роза Метаноа срещна Розето Няма спор, че розето е едно от най-обичаните и предпочитани вина. Така например, ако ви предстои прохладна вечер в градината, на морския бряг или дори под звездното небе, където ще бъдете с любим човек, то заложете на розето. С Розе и Черна Роза най-добре се планира романтична вечеря. На всички въпроси около виното, розите, любовта и морето могат да ви отговорят само директните срещи с тях, но само онези срещи, в които присъстват и четирите, се помнят за много лета напред, поставят нови, и нови въпроси и пишат истории, които остават в бутилките. А за да намери място един мъж между любовта и морето на една дама, той самият трябва да бъде вино. Истинският мъж е като хубаво вино. Той е ароматен, изискан, необятен, откъдето и да го отпиеш – безкраен и ненаситен. Той умее да налива, понякога и да напива. Той може да идва, може  и да си отива, но винаги знае как да остане. С траен послевкус.  Поне до следващото лято. Градската легенда твърди, че ако той разбира от вино, разбира и от жени. На цвят розето е по-близо до червеното, а на вкус – до бялото вино. Във Франция го наричат розе, в Америка – бланш, а в Испания розадо. Както и да го наричат, всички са съгласни, че розовото вино е идеално както за приятелски събирания и за официални поводи, така и за романтични вечери.

Сира, реколта 2016

С много красив, бистър цвят – пепел от рози. Носът е въздържан с нотки на сушени билки и треви, пикантни акценти и мъх. Елегантно, стегнато и фино с билков завършек. Море от екзотични усещания и щипка любов… Глаголът на емоцията се казва ЧЕРНА РОЗА. В комбинация с бутилка Розе Метаноа се превръща в уникалния подарък, носещ аромат на удоволствие и много лукс. Иди, че опиши един превзел те аромат, една усмивка, едно присъствие с думи! Ако знаехте колко рядко ви разбират, щяхте да мълчите по-често. Оставете на Метаноа да говори вместо вас…