Луксозна кутия, уникален подарък, черна роза

Посочете Снимката, за да Увеличите изображението.

Черна Роза Метаноа

89.00 лв.

Безплатна Доставка за цяла България За наложен платеж – Обади се на тел. 00359883989798 

При спедиция и доставка на наши продукти, която не е осъществена и организирана от Метаноа, Фльор дьо Солей ЕООД не носи отговорност за състонието, в което са доставени продуктите, заради неправилно съхранение или неспазване на изискванията за влажност и температура.

Обратно към магазина

Черната роза Метаноа e родена в Африка. Няма друго черно освен черното, казва Ив Сен Лоран и няма по-вълшебно цвете от една Черна роза.  С малко грижа и при нормални стайни условия черните рози Метаноa остават свежи и ароматни сякаш  току-що набрани от градината до  6 месеца.

Черната роза Метаноа възкръсва от пепелта на вулкана. Както любовта на Вишну – Лакшми е събрана от 108 големи и 1008 малки розови листенца, така и черната роза събира природния феномен с творческото усилие да се постигне съвършенство.

Розата Метаноа е ЕСТЕСТВЕНА и се нуждае от същите грижи като всяко друго истинско растениеОт друга страна, всичко, което трябва да направите е да следвате някои прости правила:

1.Ограничете контакта с розите до минимум.    

2.Не ги поливайтe, тъй като това би могло да съкрати техния живот значително.  

3.Не излагайте розите на директна слънчева светлина. UV лъчите повреждат бавно, но сигурно тъканите на розата и ускоряват увяхването

ЗА ЧЕРНИТЕ РОЗИ МЕТАНОА :

★ Висококачествени, свежи откъснати рози

6 месеца живот във ваза

★ Не изискват поливане или поддръжка

★ Дълготраен аромат