Посочете Снимката, за да Увеличите изображението.

Черна Роза & Черен Диамант, Чокър

500.00 лв.

Безплатна Доставка за цяла България За наложен платеж – Обади се на тел. 00359883989798 

При спедиция и доставка на наши продукти, която не е осъществена и организирана от Метаноа, Фльор дьо Солей ЕООД не носи отговорност за състонието, в което са доставени продуктите, заради неправилно съхранение или неспазване на изискванията за влажност и температура.

Обратно към магазина

Back to Black Special Edition НЕЩО КАТО НОЩ, НЕЩО КАТО ЦВЕТЕ, НЕЩО КАТО НИЩО НА СВЕТА…. Чокърът е не просто колие. Той има над 100-годишна история, свързана с красиви жени, които носейки го са подчертавали своята сила, харизма и магнетичност. От Древен Китай, Индия и Египет до Буржоазна Франция и Английския Кралски двор, Чокърът винаги е бил изборът на жените, превърнали себе си в легенди. Чувствен, съблазнителен и мистичен Черният цвят е цветът на непознатото, страстта и независимостта. Цветът, създаващ атмосфера на тайнство и олицетворяващ загадката, наречена ЛЮБОВ. Двете легенди – Черната Роза и Чокърът с Черен Диамант се събират в едно, за да разкажат една необикновена история за силата на емоцията, която оцелява във времето и пространството.

BLACK ROSE & BLACK DIAMOND by Metanoa de la Rose e тук, за да ви научи да вярвате в невъзможните неща! В Черната Роза, която живее 6 месеца без да се нуждае от вода. И в огъня на Черния диамант, отразяващ вечния пламък на любовта. Там където има любов, винаги се случват чудеса, а легендите разказват, че на върха на всяка от стрелите на Купидон е имало по един диамант. И ако черната роза можеше да проговори на този, за когото е предназначена, вероятно би казала – Аз съм розата, а ти си тръните, които не позволяват на другите да ме имат. Така си набол в мислите ми. Дали знаеш? Едва ли…

BLACK ROSE & BLACK DIAMOND подаръчен комплект съдържа : – Дамско колие “Чокър”, 14ct бяло злато, роза с черен диамант 0,06ct (2,5mm). Сертификат за качество; – ръчно изработена кутия с декорация черни рози; – Черна Роза МЕТАНОА. Всичко това поднесено в луксозната ни голяма кутия с панделка, восъчен печат и още нещо… Дяволът е в детайла, а пътят към Рая е постлан с черни рози. За еквилибристите в любовта, знаещи как да подарят на жената до себе си усмивка.