Посочете Снимката, за да Увеличите изображението.

UNIVERSE & Black Rose Eau de Parfum 50ml (Лимитирана серия, 2017)

400.00 лв.

Обратно към магазина

Едно Ухание – Не по-голямо от сърцето на Човека и не по-малко от Вселената…

UNIVERSE & Black Rose Eau de Parfum 50ml, by Metanoa de la Rose (Лимитирана серия, 2017). Metanoa de la Rose създаде за Вас нов аромат в ограничени количества. До края на 2017 год. ще бъдат продадени само 100 парфюма. Може да очаквате продуктът да се завърне в по-големи количества едва през 2018 год. Отпразнувайте всяко Днес с Черна роза и един истински специален подарък, 2017 UNIVERSE на Метаноа!

За Парфюма

Това е UNI (една) и VERSE (песен) – песента на нашата Вселена. Колкото и да се различаваме при изпълнението на отделните ноти, пак участваме в общата песен, защото ароматът на любовта свързва невидимо атомите на нашите сърца в Anima mundi – Душата на Вселената. Ухание като опашка на Комета, което разказва историята на Нейната Вселена. След като ви показа какъв е ароматът на Черната роза, Метаноа реши да ви разкаже и историята на цялата Вселена в един подарък – UNIVERSE by Metanoa de la Rose.

Погледнете тази сфера.
Едно синьо стъклено кълбо, а всъщност цялата Вселена.
Това сме ние. На нея са изживели живота си всички, които сме обичали, всички които познаваме, за които сме чували, абсолютно всички човешки същества. Всичката радост и любов, хиляди емоции, копнежи и мечти, всички приказки и неразказани истории, всеки герой и всеки мислител, всеки създател и всеки учител, всяка жена и всяка кралица, всеки светец и всеки грешник в нашата историята. Всеки от вас е живял тук – на една прашинка, окъпана в лъч светлина…
Уж един далечен образ на бледа Синя точка, а всъщност единственият дом, който познаваме. Всеки човек е малък свят и носи цялата Вселена в себе си.

Един от най-великите създатели на аромати – Анджело Кароли, разработи за Метаноа лимитирана серия парфюми с аромата на Вселената, а всяка уникална по себе си приказна сфера е сътворена с магичната техника на Духаното стъкло от Анастасия Андреева. Защото изкуството е непреходно, точно като звездите на небето и като Черната роза.

“Изкуството е тайна. Тайна на въображението, за която един живот не стига, за да бъде разгадана. Метаноа de la rose ме вдъхнови да споделя своя възторг с вас. В моето съзнание стъклото е като 12-те ноти, така прости по своето звучене самостоятелно, които в ръцете на твореца се превръщат в Четири сезона или Лунната соната. Ако бях огън, щях да горя. Имам стъкло, имам цветове – и създадох за вас цялата Вселена.” – А.Андреева.

“Ти си цялата Вселена и не ти живееш в света, а светът живее в теб.” – Анджело Кароли

Подари й цялата Вселена с един Подарък – UNIVERSE by Metanoa de la Rose.
Виждах как между облаци огън прескача, а в зори – като Млечния път – синева, като ято подплашени гълъби в здрача. Би излъгал човек, че е виждал това!”