ЕДИН ПОДАРЪК – ХИЛЯДИ ЕМОЦИИ И ЕДНО ЧУВСТВО – ЛЮБОВ!

Моден подиум: Александра Микова и Metanoa de la Rose
април 19, 2018
Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен
май 21, 2018
Моден подиум: Александра Микова и Metanoa de la Rose
април 19, 2018
Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен
май 21, 2018
Покажи всички

МЕСЕЦЪТ НА ПРОМЕНЛИВОТО ВРЕМЕ И ПРОМЕНЛИВОТО НАСТРОЕНИЕ

Един Подарък – Хиляди Емоции

Пролетта ни напомня да ценим както силата, така и слабостите на „по-красивата половина” от човечеството и чрез жените да се научим да познаваме емоциите. Да разбереш една Жена е въпрос на желание, а не на настроение.

Емоциите се описват трудно, защото душата не се материализира словестно. Времето сякаш има способността да обезстойностява чувствата. Онова, което е минало като тайфун през душите ни само преди месеци, вече няма тежестта и на прашинка на кантара на настоящето. Времето безмилостно смазва всяка болка, радост или копнеж. Знаеш, че си ги изпитвал, че са били там, но не можеш да ги откриеш, дори да си ги припомниш. Като добре познат аромат или мелодия, които са в съзнанието ти, но рецепторите ти не могат да възпроизведат спомена за тях… Животът ни е естествена хербария на човешките емоции.

Ако не притежавахме емоции и чувства, щяхме да наблюдаваме живота, да констатираме живота, да контролираме живота, да го анализираме, планираме, съдим, манипулираме, но не и да ЖИВЕЕМ ЖИВОТА. Емоцията ни позволява да усетим с всяка клетка красотата на живеенето.

Всичко, което сме чувствали изгражда личния ни озонов слой, а неосъзнатите емоции зад гърба ни са дупките в него, които показват слабите ни места. Ако ти предложат билет за пътуване във времето, избери собственото си минало. Не от страх от бъдещето, а за да се разбереш. За да можеш с чиста съвест да оправдаеш всяка една парадоксална нелогичност на изборите си. Да проумееш, че няма нищо по-лесно от това да вървиш напред; че нуждата от убеденост включва и грешните опити; че емоциите са за показване, а а не за разказване. Че всяка сълза, всяко “Благодаря” и всяко “Обичам те” са основите на живота, които не корозират от времето. Че онова, което нямаш не винаги ти трябва, но онова, което имаш никога не е даденост…

Любовта, любовта е смисълът, защото всичко, което правим е от любов или зов за любов. А камуфлажът на любовта са всички останали емоции, командвани от егото.

 

И нека Твоята Черна Роза Метаноа ти напомня всеки ден,че именно Чувствата са тези, които ни правят Хора.

ИЗРАЗИ ЕМОЦИИТЕ СИ – ПОДАРИ ЕМОЦИИТЕ СИ С МЕТАНОА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *