Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен

ЕДИН ПОДАРЪК – ХИЛЯДИ ЕМОЦИИ И ЕДНО ЧУВСТВО – ЛЮБОВ!
май 17, 2018
Жената като Вселена с аромат на вечност
юни 24, 2018
ЕДИН ПОДАРЪК – ХИЛЯДИ ЕМОЦИИ И ЕДНО ЧУВСТВО – ЛЮБОВ!
май 17, 2018
Жената като Вселена с аромат на вечност
юни 24, 2018

Един важен ден наближава и освен датата, която ще гравирате завинаги в сърцето, оставете следа със съвършен подарък…

Абитуриенският бал е не просто бляскав ден, облечен в най-красивата рокля, със скъп аромат на парфюм и споделени с близките усмивки. Той е празник на младостта и голямата стъпка напред в Живота. Вашата дъщеря я очаква раздяла с детските години, старт на гонитбата на смели мечти и тяхното осъществяване. Подсладете дните й с аромата на Черната роза Metanoa, която да й напомня винаги за вас, вашата любов и нейната уникалност.

Дъщерята е единствена и неповторима. Късче от вас, което носи любовта ви, в което сте скрили душата си и заслужава нещо необикновено, като самата нея. В специалния ден на абитуриенския бал Черната роза Metanoa е съвършения подарък. Не защото е цвете. А защото е цвете, като никое друго на Земята. Нейната уникалност и непреходност са символът на вечната женска красота и нежност, които носи всяка млада дама. И всяко момиче заслужава това да й се напомня всеки ден.

Необикновеният цвят на розата я прави открояваща сред океана от еднообразие, така както можете да разпознаете мигновено любимата си дъщеря в цяла тълпа от хора. И именно защото споменът не е в материалните подаръци, дългият живот на Черната роза ще остави следата от този ден. Тя ще живее толкова, колкото се грижите за нея. Точно както любовта към дъщерята – вечно…

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *