Жената като Вселена с аромат на вечност

Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен
май 21, 2018
Отговор на вечния въпрос – Какъв е смисълът на живота…
юни 24, 2018
Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен
май 21, 2018
Отговор на вечния въпрос – Какъв е смисълът на живота…
юни 24, 2018

Всички ние сме звезден прах

Човекът и всяка звезда в галактиката са създадени от едно и също нещо – въглерод, азот, кислород. Всеки човешки атом е роден от избухнала звезда.

“Азотът в нашата ДНК, калцият в зъбите ни, желязото в кръвта ни, въглеродът в ябълковите ни сладкиши са създадени във вътрешността на рухнали звезди. Ние сме направени от звезден прах.”

И ако хората са като звездите, то жената е Вселена. Необятна, тайнствена и създадена, за да създава. Пътешествието с нея и из нея отнема цял един живот на приключения. И всеки нов час, ден, година носи нова изненада и нова тайна за разкриване.

Спонтанно избухваща и едновременно носеща мир в сърцето си. Палеща с огнени жари, бягаща като комета, успокояваща и магична като звезден дъжд. Носеща аромат на вечност.

Жената е изкована в пламъците, с треперещи пръсти и съвършена в своите несъвършенства до последния детайл. Тя носи милиарди послания, звездите се крият в очите й, а ароматът й те прави изгубен във вечността й.

Ако си мислите, че парфюмът е от значение прави сте, но той е просто течност в красиво шишенце, докато не докосне женската кожа. Тогава избухва в милиарди аромати и заедно откриват точния, който да ви плени. Завинаги.

Така че не й сваляйте звезди, за нея и цялата Вселена е малко. Universe by Metanoa е една красива ароматна крачка в правилната посока, за да се опитате да я плените и вие. За да я накарате да се почувства значима, силна и необятно единствена за вас.

Хората и до днес не могат да разгадаят Вселената, а ти искаш да разгадаеш една жена. Не бива… Трябва само да я обичаш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *