Любовта се скрепява с целувка и с… наздравица

Отговор на вечния въпрос – Какъв е смисълът на живота…
юни 24, 2018
Легенда за Черната роза
юни 29, 2018
Отговор на вечния въпрос – Какъв е смисълът на живота…
юни 24, 2018
Легенда за Черната роза
юни 29, 2018

Бракът е не просто подпис и прошепнато Да. То е клетва за вярност и обещание за единство

Специален ден за двама души, мъж и жена, готови да изградят света си заедно. Вечност, започваща с целувка и любов, опияняваща всеки ден.

Black Luxury не е обикновен сватбен подарък. То е символът на важността от скрепяването на двама влюбени със силата на брачната клетва. И понеже сватбата е празник за всеки един близък, то подаръкът ви в този ден остава следа във времето. И понеже сватбеният ден се превръща в специален ден за всяка една изминала година от брачния живот, Metanoa de la Rose предлага подарък, който говори по-добре от думите.

Наздравицата и споделената глътка след нея, сивмолизират онова вечно обвързване на душата и тялото, чиито огън трябва да се научим да разгаряме всеки ден.

Черната роза Metanoa и нейната непреходна красота, напомнят за дадените обещания и грижата, която трябва да полагаме, за да запазим любовта завинаги. Като цветето, което се нуждае от внимание, за да цъфти. Защо Черна роза ли? Защото дори сянката на Бялата роза е Черна…

Виното – символ на вечността, безсмъртието и опиянението от красотата на живота ще отбелязва красивите мигове с бляскави наздравици.

И понеже брачният живот е не само красив, но и носещ препядствията на времето, един изящен подарък би напомнил на влюбените за дадените клетви и важността на обещанията.

Има ли по-подходящ подарък за сватба от този, който променя начина на мислене? Този, който те кара да вярваш в невъзможни неща – в Черната роза, която живее 6 месеца без да се нуждае от вода и в магията на сладкото опиянение, скрито в балончетата на всяка бутилка просеко Metanoa. Защото само любовта има по-дълъг срок на годност от отношението, подарено с Metanoa. Не пестете от подаръци в името на любовта.

Black Luxury събира в себе си всяка неизречена дума, остава вечен спомен, неподвластен на времето и изразява любовта към любимите ви хора в един от най-важните моменти от техния живот.

Наздраве за любовта!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *