Любовта не трае само три години…

УАБИ-САБИ любов – красотата на несъвършенството…
юни 29, 2018
За красотата на Черната Роза Metanoa няма граници
август 3, 2018
УАБИ-САБИ любов – красотата на несъвършенството…
юни 29, 2018
За красотата на Черната Роза Metanoa няма граници
август 3, 2018

Колко трае любовта? – Докато спре да си трае и започне да мрънка…

А с подходящ подарък ще е винаги доволна и влюбена!

Любовта трае толкова време, колкото се грижиш за нея. Също като Черната роза Metanoa, нейната красота и аромат ще живеят вечно с правилните грижи.

Любовта трае толкова, колкото внимание й обръщаш. Също като отлежаването на качественото просеко. Както онзи ароматен сорт глера, древен като любовта и самия Рим, опиянява сетивата и както вниманието на метода Шармант, който запечатва милионите балончета, като емоции в бутилка, така и самото обичане е изкуство.

Любовта се нуждае от празници, да се опива от другия и да ликува. Любовта трябва да има куража да рискува. Да застане пред целия свят и да изкрещи – Да, ти си единствената Черна Роза за мен! Защото любовта обича смелите.

Осмели се да се качиш на пъстрата въртележка на живота с нея! Един ден любовта ви ще е страстна, на следващия егоистична, друг ден приятелска, родителска, понякога нацупена, луда или безсънна, но винаги истинска.

А за да отпразнуваме тази любов, често думите не стигат. Най-пламенните пожелания трябва да бъдат поднесени с подходящ подарък. Такъв, който ще създаде емоция равна по сила и магнитут на самата любов. Такъв, който ще поглеждат влюбените и самите им души ще трепват при спомена. Такъв, който ще поставя начало и ще отмерва времето в щастие.

 

Кажи „Да“ на любовта с един подарък, който говори езика на сърцето без думи – Black Luxury.

Metanoa de la Rose се грижи да изпрати посланието на любовта, във всичките й форми, запечатано за двама влюбени. Само те, поглеждайки го, отпивайки и усещайки го, ще го разбират, само тях ще опиянява и само тях ще бележи с вечната любов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *