Празничен хороскоп за периода 10-16 септември

Ако ДУШАТА ти ПЕЕ… УСИЛИ ЗВУКА!
септември 3, 2018
Празничен хороскоп за периода 17-23 септември
септември 15, 2018
Ако ДУШАТА ти ПЕЕ… УСИЛИ ЗВУКА!
септември 3, 2018
Празничен хороскоп за периода 17-23 септември
септември 15, 2018

Празникът е онзи специален ден, който разбива сивотата на делниците на пух и прах и ни зарежда със сили, красиви емоции и незабравими спомени. Отвежда мислите ни далеч от ежедневието, кара ни да погледнем с усмивка около нас и ни събира с любимите ни хора. А нашият седмичен хороскоп ще ти докаже, че всеки един ден от годината е повод за празник.

Защо да се ограничаваме само с Коледа и рождените си дни? Има толкова много неща, които да празнуваме тук, сега, днес и утре!

А какво са празниците без подаръци? Това е най-хубавата част, защото с Metanoa ще си подготвен да отпразнуваш всеки един ден.

 

Понеделник 10.09

Ден на вечерята пред телевизора

Как може да не обичате понеделник, ако той приключва с романтичен филм, преплетени тела на дивана и пукакни навсякъде? В първия ден от седмицата ще се излежаваме и ще похапваме нещо ужасно вкусно, може би малко нездравословно, но в приятна компания. Ще гледаме любимото си предаване, ще се боричкаме за дистанционното и ще забравим за доброто възпитание от храненето на масата, което не означава, че не можем да получим и подарък… Ще стоим до късно напук на делника, защото е празник!

 

 

 

Вториник 11.09

Ден на „Оправи си леглото!“

Не искаме да звучим като майка, която се кара на детето си преди училище. По-скоро искаме да започнем деня с празнично настроение, отпочинали след вълнуващи сънища. Оформяме косата си, подбираме внимателно дрехите, отпиваме от кафето и… оправяме леглото си, за да можем да се потопим в уюта му в края на деня. Най-добре в прегръдките на любимия. А преди това е най-добре да отворим бутилка просеко, защото вторникът може да бъде ужасно романтичен!

 

Сряда 12.09

Ден на тишината и шоколадовия милкшейк

Посланието на този празник е да изключим звука на телефона, да замълчим и да се заслушаме в света около нас, в света вътре в нас и да обърнем внимание на душевния си ритъм. Нека за миг се откъснем от всички онези шумове, които заглушават мелодията на собственото ни сърце. Да изключим телефона, да се отдадем на докосване, а не на говорене. Комуникацията не е само думи.

А знаете ли кое е най-хубавото? За да изпиеш един шоколадов милкшейк, не е нужно да говориш… защото 12 септември е и денят на божествената шоколадова напитка, която със сигурност ще заглуши някои сетива, а други ще възбуди с вкуса си… Това е съвсем сериозен празник, почитащ една сладостна напитка с над 130-годишна история…

 

Четвъртък 13.09

Ден на позитивното мислене

Когато празниците следват един след друг, няма да се замислите, че е едва четвъртък. А пък ако мислите позитивно, както е препоръчително в този ден, то този четвъртък ще се превърне в любимия ви ден. „Днес ще е един страхотен ден!“ И наистина ще бъде. Усмихнете се на непознат в метрото, спуснете прозорците на колата и усилете музиката до край, сложете си малко повече захар в кафето, изяще целия шоколад или купете Черна роза без повод на любимата…

 

 

 

Петък 14.09

Кръстовден

Кръстовден е един от Дванадесетте велики християнски празника. Според българските обичаи на този ден слънцето „тръгва назад“, деня и нощта се изравняват, а времето застудява. И става идеално за чаша червено вино… Именно и с виното е познат този празник. В някои краища на страната е известен като Гроздоберник, защото на този ден започва гроздоберът, а първото откъснато грозде се освещава в църква и се раздава за здраве и плодородие.

Празнуващите имен ден разбира се са най-специални днес, а именно Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана, Кана, Кънчо, Криста, Кристин, Кристина, Кристиян. Така че, бързо намерете своите приятели в телефонния указател, все пак е петък и е време за парти. За подаръците на имениците ще се погрижим ние от Metanoa. Вие само трябва да празнувате.

 

Събота 15.09

Ден на лингуините

Днес определено не е първият учебен ден… Защото е събота! А тя ще е ммм, в италианси стил с чиния ароматна паста и бутилка просеко от Metanoa, което да й отива иделано. Началото на уикенда ще се развихри в кухнята. Днес е моментът да намерите онова клипче с рецепта за паста, от което ви потекоха лигите и си обещахте да сготвите задължително. Вечерята ще е за двама на свещи, за петима с музика или за десетима с танци, всичко зависи от това, колко точно лингуини имате. Дори и да нямате готварски умения и да не става за ядене накрая, винаги може да поръсите с много любов и празнично настроение, с които няма как да прекалите.

 

 

Неделя 16.09

Ден на съпругата

Неделя според всички закони е неработен. А това автоматично го прави празничен! А ние ви гарантираме, че тази неделя е именно такава. Тя е посветена на съпругата. Жената в дома, стопанката на уюта, крепостта на семейството, стожерът на любовта. Тя заслужава да празнува всеки един ден, знаем, че сте съгласни с това. Но този е по-специален, защото вие можете да го направите такъв. С подходящия подарък. А с Черната роза Metanoa няма как да сбъркате.

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

                                                                                                 Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *