Празничен хороскоп за периода 24-30 септември

Празничен хороскоп за периода 17-23 септември
септември 15, 2018
Празничен хороскоп за периода 1-7 октомври
септември 30, 2018
Празничен хороскоп за периода 17-23 септември
септември 15, 2018
Празничен хороскоп за периода 1-7 октомври
септември 30, 2018

И тази седмица, ние от Metanoa de la Rose, ще намерим повод във всеки един ден, за да празнуваме. Даже по няколко неща накуп! А едно от най-хубавите неща на празниците е, че изискват и подаръци… Metanoa de la Rose са се погрижили и за това.

 

Понеделник 24.09

Ден на семейството

Седмицата започва късно, защото понеделник е официален неработен ден в България. Щастливата случайност на съдбата среща почивния ден с деня на семейството. Идеалното време за един дълъг уикенд с най-близките, който да завърши грандиозно и уютно в понеделник с обич.

Друго любопитно и силно препоръчително да се спазва е и че в понеделник започва Международната седмица на щастието на работното място. Сега е моментът да поканите онзи симпатичен колега на чаша вино или да изпратите Черна роза на колежката, в която сте тайно влюбен.

 

 

 

 

 

Вторник 25.09

Ден на мечтите, готвенето и комиксите

Добре че в понеделник не бяхме на работа, защото вторник се очертава тежко празничен. Първо започваме с най-смелите си мечти и ги превръщаме в реалност. Днес, вдигнете телефона и запазете час за скачането с парашут, което все отлагате. Помечтайте за онази любов, от която ви омекват коленете и я преследвайте! А след това й кажете какво чувствате, не с думи, а с жест. Или го оставете на нас. Следва да се развихрите над печката с най-смелата рецепта, най-шумната компания и да заспите с любимия комикс в ръце.

Ако пък познавате някой Сергей, то е време да му изберете подарък и да му отидете на гости. Днес Православната църква празнува успение на преп. Сергий Родонежки чудотворец. А времето навън е идеално за чаша червено вино след работа, не мислите ли?

 

 

 

Сряда 26.09

Ден на любовното писмо, Батман и фитнеса

Може да празувате всичко, разбира се! Но ако изберете деня на обясненията в любов в писмен вид, но думите недостигат от пърхащите в корема пеперуди, Metanoa de la Rose знае думите, които таите в сърцето си – само ни попитайте! Ако сте фен на Батман (ние май си падаме по Крисчън Бейл в черен костюм) един филмов маратон никога не идва зле. А пък ако сте решили да работите над фигурата си – не чакайте някой понеделник, днес е денят за фитнес!

 

 

 

 

 

Четвъртък 27.09

Ден на туризма

Ако не сте планували точно за днес екскурзия или частният ви самолет е на ремонт и не можете да отскочите до Париж, винаги можете да бъдете турист и в собствения си град. Ето как: обадете се на любимия човек или най-добрата си приятелка. Или и на двамата. Облечете най-удобните си дрехи, сложете си любимите слънчеви очила (защото за щастие септември още го позволява!) и се разходете. Със сигурност има кътчета в града, които не сте и подозирали, че съществуват. Завийте по онази улица, по която никога не минавате, просто за да разберете какво има там. Може да се изненадате. А и няма лошо да си щтракнете 10-20-30 нови снимки за Instagram.

 

 

 

Петък 28.09

Ден на „Прегърни вегетарианец“, бирата и ягодовия крем сладкиш

Бирата е вегетарианска нали? Надяваме се да е така, защото това означава идеален ден. Обадете се на приятелката, която не хапва месо и все има моркови в чантата. Направете един ягодов сладкиш (като внимателно подбирате съставките) и вземете няколко бири.

Другото ни предложение е да намерите някой адски секси вегетарианец и ще имате добра причина да се погушкате с него, уж безпричинно…

 

 

 

Събота 29.09

Ден на сърцето

И докато от една страна това е ден свързан с превенцията на сърдечните заболявания, то от друга е и денят на туптящата любов. Ако днес е идеално да откажете цигарите, да потичате сутринта, то е и съвършено да обичате. С цялото си сърце.

А любовта няма нужда от празници, за да празнува. Има нужда от малки жестове, за да се разпалва, малко лудост, за да не доскучава и малко вино, ей така, за разкош!

 

 

Неделя 30.09

Ден на преводите

Изпращаме септември с един малко нетрадиционен празник – Денят на преводите. И понеже няма да ви подтикваме да превеждате и да се ровите в дебели прашни речници, имаме страхотна идея, как да отпразнувате този ден. Обадете се на свой приятел чужденец. Ако съдбата не ви среща в рамките на един и същи град, се надявайте поне на благоприличен часови пояс. Изберете face time, Viber или всяко друго приложение с камера и микрофон, и си спомнете заедно за миналото. Още по-добре – чукнете си среща следващия месец в държава, която не е родина на никого от вас. Защото на всички езици приятелството е еднакво.

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *