Празничен хороскоп за периода 8-14 октомври

Правиш ли бизнес със стил? Как се изгражда успешен бизнес отпечатък? Корпоративният свят и подаръците
септември 30, 2018
Празничен хороскоп за периода 15-21 октомври
октомври 14, 2018
Правиш ли бизнес със стил? Как се изгражда успешен бизнес отпечатък? Корпоративният свят и подаръците
септември 30, 2018
Празничен хороскоп за периода 15-21 октомври
октомври 14, 2018

„Понякога най-малките подаръци, заемат най-голямо място в сърцето“

Размерът няма значение, когато става дума за подаръци. Дори и най-простичкото нещо, поднесено по правилния начин ще бъде почувствано с всяка фибра на тялото. А ние от Metanoa de la Rose сме експерти в това!

Октомври продължава със слънце и много нови поводи за празник. В сезона на падащите температури, скъсяването на разстоянието между двама души е повече от задължително. А нищо не сближава така, както незабравим подарък. Metanoa de la Rose е отново тук, за да ти докаже, че от понеделник до неделя има причина за наздравици, подаръци и Черни рози…

 

 

Понеделник 08.10

Ден на октопода и полските пироги

Ако сте празнично настроен от началото на седмицата, то поводът е без значение. Важното е да го има. Във втория понеделник на октомври светът отбелязва деня на октопода. Не сме сигурни дали една средиземноморска вечеря е правилният начин за почитане на празника, но един октопод на скара ще върви идеално с бутилка розе

Ако пък наистина сте почитатели на европейската кухня, бутилката розе върви и с втория празник, който отбелязваме днес. Били ли сте в Полша? А имате ли приятел поляк? Защото ако е така, сега е моментът да му звъннете да ви спретне едни пироги за вечеря. Традиционното полско ястие е нещо като италианските равиоли – тестена обвивка, пълна със сирене, картофи или друга плънка.

 

Вторник 09.10

Ден на синьото сирене, бирата и пицата, любопитството и собствения бизнес

Седмицата се очертава със силен кулинарен старт. Бутилката вино днес е направо задължителна. Ако сте фен на изтънченото синьо сирене, то днес можете да забравите всяка диета и да се насладите на една изискана вечеря в компанията на любимия.

За по-непретенциозните днес празнува и звездната двойка на века – нейно величество пицата и най-добрият й приятел бирата. За да прибавите доза изискан вкус, ви предлагаме да гарнирате вечерята с подходящ подарък за вашата любима. Metanoa ще ви помогне с това, докато вие отскочите до пицарията.

Днес празнуваме и деня на любопитните факти и събития. В обедната почивка е време да разберете, как така слагате два чорапа в пералнята, а излиза само един…

На 9-ти октомври отбелязваме и деня на собствения бизнес. Ако вие самите управлявате такъв, може би ще ви е интересно да прочетете за изкуството на корпоративните подаръци. Ще ви бъде интересно и полезно и можете да изберете подходящия за предстоящите празници.

 

Сряда 10.10

Ден на чантата

Денят на чантата, вярваме, ще е изцяло женски празник. За дамската чанта се носят куп легенди – мъже, помолени да потърсят ключовете и завинаги изгубени в дълбините на този загадъчен аксесоар. Ние имаме предложение! Скрийте един подарък в чантата на любимата и очаквайте с нетърпение деня, в който ще го намери…

 

 

 

 

 

 

 

Четвъртък 11.10

Денят на дъщерите. Имен ден: Филип

Днес именици са всички, носещи името Филип и неговите производни. Едва ли има дама, която днес празнува и няма да остане дълбоко трогната и впечатлена от една Черна роза Metanoa… или може би няколко?

Според ООН днес е световният ден на женската рожба. „Жената винаги остава загадка за мъжа, даже ако тя е негова родна дъщеря!“ Очарованието на жените се крие в това, да не се мъчиш да ги разбираш, а да ги обичаш. Всеки ден. А всеки баща на дъщеря ще ви признае, че това е най-прекрасната задача на света. Черната роза Metanoa предава милиони послания със същността си. Единствена, неповторима и вечна, тя е точно като жените, които празнуват днес.

 

 

Петък 12.10

Ден на яйцето

Започваме деня със… закуска! Яйца бъркани, на очи или за по-смелите по бенедиктински. За традиционалистите по Панагюрски, но без чесъна… На 12 октомври празуваме международния ден на яйцето… но! Ако не сте почитател на тази проетинова бомбичка, то имаме добра новина. Хайверът също се брои за яйце. Така че ни очаква една изискана петъчна вечеря. Запалете няколко свещи, отворете бутилка вино и… розите са просто задължителни. Понеже Metanoa de la Rose е много неща, но никога банална, ви предлага Черна роза за любимата жена, с която сте решили да отбележите края на седмицата…

 

 

 

 

 

Събота 13.10

Ден без сутиени и тренировки за мозъка

Съботата започва обещаващо. Много жени смятат, че дома е там, където могат да ходят без сутиен… Вие от тях ли сте? Движението #freethenipple никога не е звучало по-примамливо. За мъжете пък този ден ще е истинско удоволствие предвид, че температурите паднаха значително…

Но понеже днес отбелязваме и деня на тренировките за мозъка имаме предложение за влюбените и тези с чувство за хумор. Защо не поиграете на някоя игра, провокираща раздвижването на мозъчните клетки, пък загубилият да се отърве от сутиена си?

Другото предложение е да си купите нов сутиен от последната колекция, който с удоволствие да си носите утре.

 

 

 

Неделя 14.10

Ден на десертите и Света Петка

Един от най-големите християнски празници – Петковден, е днес. Именици са всички, носещи името Петко, Петка, Петкан, Петра, Пенко, Пенка, Параскев, Параскева, Парашкев, Парашкева и производните. Света Петка се счита за покровителка на жената и домакинството. По традиция се приготвя голяма трапеза с питка, сърмички и месце.

Още по-голяма празничност придава и деня на десертите, който празнуваме днес. Развихрете въображението си и разхвърляйте кухнята. Днес броенето на калории е забранено, а щастието гарантирано. Честит празник!

 

 

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *