Празничен хороскоп за периода 29 октомври – 4 ноември

Празничен хороскоп за периода 22-28 октомври
октомври 21, 2018
Празничен хороскоп за периода 5-11 ноември
ноември 5, 2018
Празничен хороскоп за периода 22-28 октомври
октомври 21, 2018
Празничен хороскоп за периода 5-11 ноември
ноември 5, 2018

Ако си мислите, че навън е шарено, то само почакайте да видите каква седмица ви очаква!

 

Подготвили сме ви 7 дни с непрестанни поводи за щастие, споделено време и подаръци. Седмицата ще бъде цветна, страховита, вкусна и безкрайно празнична. Единственото, което се иска от вас е да съберете сили, за да празнувате и да почерпите идеи от Metanoa de la Rose, с какъв подарък да зарадвате любимите си хора.

 

 

 

 

Понеделник 29.10

Ден на интернета и ден на котката

Знаете ли кое му е най-хубавото на интернета? Че от Metanoa de la Rose можете да поръчвате онлайн, стига да имате достатъчно чертички… Едно от най-великите изобретения на човечественото, празнува в понеделник. Целият свят в дланта ти, искрящ от екрана на телефона или компютъра, възможност да посетиш всяко кътче на Земята от топлината на леглото си и да си свързан с всеки един човек по земното кълбо 24/7. И понеже знаем, че в понеделник вероятно ще сте доста заети на работа, можете да поръчате по интернет подаръка за човека, когото искате да зарадвате.

Днес е и денят, в който да зарадвате любимата с пухкава мъркаща животинка. Ако тя е почитател на котките, едва ли има по-подходящ ден в годината, в който да се сдобиете с общ домашен любимец, който ще прави бели с много любов.

 

 

Вторник 30.10

Денят на списъците

Да купя мляко, да заредя колата, да мина през химическото… В днешно време списъците със задачи са неизменна част от натовареното ни ежедневие. И ако вие сте от хората, които са заменили цветните листчета на вратата на хладилника, с модерно и споделено със семейството мобилно приложение, което ви напомня най-важните стъпки за деня, то ви предлагаме да добавите „да изпия чаша вино с…“ и „да купя страхотен подарък, ей така“ към списъка си със задачи днес.

 

 

 

 

 

 

Сряда 31.10

Хелоуин, Ден на магията и карамелизираните ябълки

Както и на 14 февруари, социалните мрежи ще бъдат залети от ЗА и ПРОТИВ празниците, които не са в родния календар. Ние от Metanoa de la Rose смятаме обаче, че няма нужда да се лишавате от празници и че те са за всички, независимо от географската ширина, в която живеем.

Въпреки, че по древен келтски обичай на днешния ден трябва да изглеждаме възможно най-страховито, за да се предпазите от зли сили от отвъдното, днес Хелоуин е един от най-любимите празници на малки и големи по целия свят. Вълнението да се „превърнеш“ в нещо магическо, любимия си филмов герой или да експериментираш с впечатляваща нова визия и да ядеш до насита сладкиши, ни звучи като идеалния празник. Ако все пак не ви се обикаля да търсите лакомства и да правите бели, винаги можете да облечете най-хубавите си дрехи, да се заредите с една Черна роза Metanoa и да си изкарате страшно готино.

И ако този ден не ви кара да изровите детето в себе си, то факта, че днес е денят на магията  е достатъчно добра причина. Защото магията се крие навсякъде около нас, а не само в шапката на фокусника. Трябва ни само чисто сърце да я открием. Пък една, две или пет карамелизирани ябълки за вечеря ще зарадват и децата ви, и ще върнат директно в първи клас.

 

 

 

Четвъртък 1.11

Ден на народните будители, ден на веганите и ден на „Мъжете говтят вечеря“

Днес България празнува деня на просветителите, революционерите, книжовниците и всеки един борещ се за просвета и възрождение на националния дух. Познавате ли такъв човек? Защото, ако отговорът е ДА, погрижете се да се почувства специален през днешния ден.

Със сигурсност познават поне един веган. Дали е модерно или просто начин на живот, нека ви напомним, че виното е напълно веганско и можете да го споделите с всеки.

Третият празник, на който можете да се насладите е особено специален за… дамите! Защото днес е ред на господата да сготвят. Дали ще превърнат кухнята в снимачна площадка на апокалиптичен филм или ще успеят да ви изненадат с красив подарък и ще пасуват над печката, важното е да прекарате вечерта празнично…

 

Петък 2.11

Ден на пълнените яйца

Празникът днес е кулинарен. В началото на ноември трапезата предполага все по-зимни ястия, които да вървят с червеното вино и топлината на дома. Пълнените яйца са известни почти във всяка една кухня по света, а у нас ги обичаме твърдо сварени, разрязани на две и мъзеливо поръсени с червено пиперче.

Петъчната вечер може да се превърне в празнична с походящото похапване, подходящата компания и подходящото настроение, което ние от Metanoa de la Rose можем да ви създадем. Починете си защото уикендът е тежко празничен.

 

 

Събота 3.11

Ден на сандвича, бонбонките и клишето

Сутринта ще започнем с разтопен кашкавал между две пухкави филийки хляб и всичко друго любимо, което може да се побере между тях. Вече сте свикнали с новото часово време, така че станете задружно цялото семейство и започнете празника още от закуската. Бонбоните идват после, за да не я развалим, а с поредният празник, с който закриваме съботата е денят на клишето. И понеже си падаме малко бунтари, червената роза е клише, а Черната го разбива на пух и прах…

 

Неделя 4.11

Професионален празник на корабосторителите и Ден на безгрижие

На днешния ден своя професионален празник празнуват корабостроителите. В делниците, особено у нас, едва ли ни се налага често да се возим на кораб, катамаран или лодка. Но днес е перфектната възможност да разгледате круизите до екзотични дестинации през предстоящите студени месеци, които ще ви отведат до някое райско кътче, където лятото тепърва предстои.

Предвид факта, че сменихме часовника получаваме час повече слънце сутрин и малко по-бързо спускаща се нощ. Именно затова в празничната неделя отбелязваме деня, в който да си „откраднете“ час за себе си – било то в четене на любимата книга, прегръдки пред телевизора с любимия сериал или подарък без повод, който да ви подготви с усмивка за предстоящата седмица. Ние от Metanoa de la Rose ти обещаваме, че още утре се завръщаме с нова порция причини за радост!

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *