Празничен хороскоп за периода 5-11 ноември

Празничен хороскоп за периода 29 октомври – 4 ноември
октомври 29, 2018
Празничен хороскоп за периода 12-18 ноември
ноември 11, 2018
Празничен хороскоп за периода 29 октомври – 4 ноември
октомври 29, 2018
Празничен хороскоп за периода 12-18 ноември
ноември 11, 2018

Добро утро, Черни рози! Разцъфнахте ли?

Като необичайното ноемврийско време, Черната роза е неочакваната, неклишираната, единствената радост, която доставяме с много любов за вас.

Месеците се търкулват, а с тях и празниците, които не просто не спират, а се увеличават към края на годината. Поредната седмица на щастие ви очаква в следващите редове, така че отворете сърцата си за празниците…

 

 

 

Понеделник 5.11

Ден на любовта към червената коса

Както Черната роза Metanoa впечатлява със своята нестандартност има един особен тип жени, който не можете да сбъркате. Онези с пожар в главите. Но не лудите, а червенокосите. Понеделникът е посветен на червенокоските, със закачливи лунички и коси, в цветовете на залеза. Едва ли има мъж, който да не е мечтал нощем по такава жена, независимо дали е съседското момиче или Джулиан Мур от екрана. Ако имате такава изгаряща любов в телефонния си указател, днес трябва да й звъннете и да я зарадате с подарък равен на нейната изящност и неповторимост.

 

 

 

 

Вторник 6.11

Денят на начосите и саксофона

Днес цял ден е позволено да си хрупаме. Мексиканското кулинарно изкушение е доста разпространено като junk food у нас, но на други континенти то е специалитет, ако знаете как се приготвя. Царевичният чипс трябва да присъства в менюто ви днес, с подходящия dip, или специален сос, в който да го потопите и да си оближете пръстите. Експериментирайте и внимавайте да не се подлютите! Макар и малко нестандартно, можете да се насладите на хрупането в акомпанимент от стилна джас музика, защото днес празнуваме и деня на саксофона.

 

 

 

Сряда 7.11

Ден против стреса, гушни мече и черния шоколад с бадеми

Ясно ни е, защо тези три празника съвпадат – защото си отиват идеално! Как може да си стресиран, ако си гушнал плюшено мече, с размерите на табуретка и си похапнал от божествената какаова храна на ацтеките? Няма как… Всичко, което ни стресира днес е забранено, а виното и подаръците, не са стресиращи нали? Особено, ако знаеш къде да ги намериш. Така, че ви предлагаме да посетите рая на подаръците, които си заслужават и да зарадвате любимия човек с шоколад и любов… в сряда!

 

 

Четвъртък 8.11

Архангелов ден

Ден на полицаите, месарите и колбасарите

Ден на капучиното и Рекордите на Гинес

Четвъртък се очертава като ден-приказка! На всеки час – празник! Днес празнуват всички с ангелски имена – Ангел, Ангелина, Михаил, Момчил, Мила, Милена, Милена, Пламен, Радостина, Радина, Руслан, Руслана, Рангел, Райна и производните. Равносилен на Гергьовден, този важен православен празник, предполага особено отбелязване от страна на имениците и техните приятели и близки. Ние ще се погрижим за подаръка, вие за настроението.

Ако пък Ангел не е сред приятелите във facebook днес празнуват също така полицаите, месарите и колбасарите. И ако не е денят, в който ще погледнете с добро око на органите на реда, то поне спокойно можете да си похапнете до насита бургаски шпек.

Независимо от боря на Ангели в живота ни, от сутринта празнуваме с ароматно капучино, а пък в обедната почивка можем да обогатим общата си култура с последните рекорди на Гинес, защото днес празнуваме и това.

 

Петък 9.11

Ден на свободата и запалените свещи

“Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека.”

Свободата да бъдеш себе си, да целунеш пред всички, този когото обичаш, да дишаш с пълни сили от живота. Днес празуваме свободата – в най-чистата форма. Свободата да избираш, да обичаш, да не си затворен между четири стени, а да усещаш цялото небе над себе си. Пранзик, в пълния смисъл на думата.

Днес е и денят за романтична вечеря на свещи, защото е моментът да запалим ароматните восъчни фигури, да споделим ръцете и сърцето си с любимия и да се насладим на бутилка вино и една Черна роза Metanoa, която да напомня с аромата си и на сутринта.

 

Събота 10.11

Ден на счетоводителите и ваниловия къпкейк

Колко броя въздишки от любов сте преживели и колко точно Черни рози Metanoa ще ви накарат да кажете „Да!“? Ако сметките и счетоводството не са по вашата част, днес можете да поздравите с празника някого, чиято стихия са именно те. Празуваме професионалния празник на счетоводителите. А вие, колко Черни рози можете да подарите на любимия си математик?

Ваниловите къпкейкове са тук, за да разбият на пух и прах числата, калориите и всички диети. Позволени са цял ден, в неограничено количество!

 

 

 

Неделя 11.11

Ден на мелбата, ергените и момите и оригами

Имен ден: Мина, Минко, Милена, Виктор и Виктория

Странно е, но всички Милени ще празуват за твори път тази седмица. Днес е Св. Мъченици Мина, Виктор и Викентий и дано са се съвзели след четвеъртък. Днес празуват и кръстените с името Виктор, Виктория, Мина и Минко.

Напук на температурата навън или на сезона днес можем да се насладим на мелби, сякаш сме деца. Празнумаве деня на сладкото, шарено ястие, със смразяващ сетивата вкус.

Интересно е, че в далечен Китай празнуват ден на необвързаните. Защото това, че нямате половинка е също толкова голям повод за празник, колкото и да имате. Защото подаръци можете да си купувате и сами и да им се радвате неограичено. Другият източен празник, който празнуваме днес е денят на оригами – японската техника за сгъване на хартия и придаваща любопитни форми на иначе обикновените късчета.

С Metanoa de la Rose всеки ден е празник, убедихте ли се в това?

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *