Цветана Манева получи Черна роза Metanoa – подарък, достоен за Жената-Легенда

Празничен хороскоп за периода 17-23 декември
декември 16, 2018
Празничен хороскоп за периода 24-30 декември
декември 23, 2018
Празничен хороскоп за периода 17-23 декември
декември 16, 2018
Празничен хороскоп за периода 24-30 декември
декември 23, 2018

 

Великите жени са рядкост, а Жените – Легенди – една на милион, също като Черната роза Metanoa

Великата Цветана Манева направи истински фурор с появата си във видеото към най-новата песен на Азис. В знак на благодарност към една от най-значимите актриси на българската театрална сцена, певецът ѝ направи незабравим подарък. Цветана Манева разказа в не едно интервю за родните медии, че необикновеният подарък я е трогнал дълбоко.

 

„Питат какво съм спечелила?! Една Черна роза, която трае цяла година. И бонбони. Това ми подари Васил“, това отговаря актрисата, пред 168 часа в интервю за музикалния клип. Защото има таланти, които нямат цена. Не можеш да обявиш цифра на величието. Можеш само да му се преклониш и да го почиташ. Черната роза Metanoa е съвършеният начин да го направиш.

По време на гостуването си в шоуто на Слави, Цветата Манева отново спомена трогателния подарък, с който я е впечатлил Васко. На финала на разговора актрисата цитира реплика от пиесата на Яна Борисова, в която участва: „На много от най-умните хора им липсва сърдечна интелигентност. Те са като недовършени.“


Цветана Манева на гости в “Шоуто на Слави”

За идните светли празници можем само да ви пожелаем да бъдете изпълнени с истински сърдечни емоции, а за да ги отключите, изберете Metanoa de la Rose. Вие познавате ли някого, който да заслужава Черната роза? Помислете, защото ни трябват повече жени като Цветана Манева, повече Жени-Легенди!

Снимки: Facebook и YouTube

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *