Празничен хороскоп за периода 21-27 януари

Празничен хороскоп за периода 14-20 януари
януари 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 28 януари – 3 февруари
януари 27, 2019
Празничен хороскоп за периода 14-20 януари
януари 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 28 януари – 3 февруари
януари 27, 2019

„Щастието не може да бъде пропътувано, спечелено, носено или притежавано. То е вътрешното чувство, което има човек, когато живее изпълнен с любов и благодарност всеки ден „ – Денис Уайтли

Ние от Metanoa de la Rose сме специалисти по щастие. Сигурно вече си го разбрал, ако четеш нашия празничен хороскоп. Но ако това е първият, на който попадаш, то се радваме, че започваш седмицата си с нас. Нека ти издадем една тайна – щастието не може да бъде притежавано, но интересното е, че може да бъде споделяно. Именно в това се крие неговото най-голямо очарование. Черната роза е най-красива, когато е споделена, както и виното, наздравиците и всеки подарък с подписа на Metanoa.

Ние ти даваме поводи както за празници, така и за подаръци, Ти трябва само да избереш любимия си.

 

 

Понеделник 21.01

Ден на прегръдката, анцуга и игрите навън

Имен ден: Валери, Валерия, Максим, Максимилиан, Агнеса, Неофит

Да се научиш да прегръщаш освен с ръцете си, но и със сърцето си е особен занаят. Изисква много любов. В международния ден на прегръдките ти пожелаваме да получиш милион сърдечни гушкания и да можеш да прегърнеш най-любимите си и направо да ги задушиш в любовта си. Ако си решил да им вземеш и подаръци, още по-добре.

И понеже днес е и денят на анцуга ти предлагаме да не ходиш с така удобния си екип на работа, а да го съчетаеш с друг празник. В понеделника е и време за игри навън, а понеже е доста студено, избери по-дебелия си анцуг и си поиграй с децата в снега. Няма да съжаляваш!

За имениците днес е огромен празник. Тези с имената Валери, Валерия, Максим, Максимилиан, Агнеса, Неофит да са честити, а приятелите им да помислят за подаръци.

 

Вторник 22.01

Ден на ваниловото брауни и любовта към живота

Ние от Metanoa de la Rose не просто обичаме празниците. Ние обичаме живота. И се опитваме да те научим, че всяка една минута от него е празник. Днес е моментът, в който трябва да намерим време за най-близките си – деца, родители, приятели любими, и да им благодарим за красотата и щастието, което внасят в живота ни. Макар и малко забързани, много заети, можем да си поемем дъх и да се насладим на щастието от живота.

Най-хубавото е, че пък днешният ден може да завърши много сладко. Макар и американски десерт, няма кой да отрече, че браунито е завладяло света и сърцата ни. Така традиционното шоколадовото брауни, има и един ванилов брат – бялото брауни. Топящо се в устата и попиващо в сетивата ни.

Похапнете си и се насладете на живота!

 

Сряда 23.01

Ден на пая и писането на ръка

С ябълки или каквато и да е друга сладка вкусотия, хрупкавият сладкиш празува своя ден. След работа е време да се развихрите над фурната или да отидете до любимата си сладкарница, където предлагат пай, най-добре с любимия под ръка. А кой е най-вкусният ви пълнеж за пай?

Днес е и денят на писането на ръка. В 21 век все по-рядко ни се налага да пишем на ръка, с всички смартфони, таблети и компютри, но е време да се върнем към краснописа от първи клас. Най-лесният начин да почетете днешния празник е да подарите на някого подарък с ръчно написана картичка от Metanoa de la Rose. Ние ще направим най-доброто, за да предадем чувствата ти на хартия, с най-красивия почерк, на който сме способни.

 

Четвъртък 24.01

Ден на фъстъченото масло

Имен ден: Аксения, Ксения, Oкcaнa

Ммм облизвате ли си пръстите? Отново е ден на едно вкусно изкушение, което не е типично българско, но е изключително вкусно в комбинация с течен шоколад или сладкото на баба. Намазано на филия, бисквита или просто загребано с лъжица, днес фъстъченото масло има празник.

Ако пък не сте му почитатели можете да празувате с днешните именици –  Аксения, Ксения, Oкcaнa. Тези дами, с красиви имена, заслужават подобаващ подарък. Него можете да откриете в Metanoa de la Rose. Чухме, че обеците ни с бляскав черен диамант, наистина разтапят женските сърца…

 

 

Петък 25.01

Ден на ирландското кафе и противоположностите

Имен ден: Гаро, Григор, Григорена, Григорий, Гриша

Абсурдни, противоречиви, неочаквани – всичко това днес празнува. Бъдете непредвидими! Ако мразите да ставате рано, против всичко станете с усмивка. Отидете да потичате, или поне се разходете, в парка. Заговорете непознат. Разчупете стереотипите, престъпете и оставете в далечината бариерите. Не действайте логично и се забавлявайте. За един добър отскок на такъв натоварен ден, може би го започнете с ирландско кафе. Или по-скоро изпийте първото такова на обяд. Ирландското кафе е изобретение на бармана Джо Шеридан, който измисля най-ароматния начин на стопли клиентите, на които не понася ирландският климат. С ирландско уиски и топло кафе… в едно! Времето навън е подходящо за сгряващата напитка! Имаме и нова доза именици – Гаро, Григор, Григорена, Григорий, Гриша.

 

Събота 26.01

Ден на половинката

Събота, освен за поспиване до късно, именно днес е посветена и на половинката. Съпругът ви или съпугата ви празнуват днес, а един подпис и цялата любов ви правят едно цяло, така че празника ви е съвместен. Можете да се насладите на вкусотии, разходки, прегръдки или просто на време прекарано заедно… във или извън леглото.

За скрепяване на любовта, ние от Metanoa de la Rose ти предлагаме наздравици, вино и подаръци. Защото макар и материални, те изричат думи, които често остават неизречени…

 

 

Неделя 27.01

Денят на шоколадовата торта и National Georgaphic

Последният ден от седмицата май ще прекараме по гръб, в приятна компания и леко ще завишим теглото си. Може би досетливата ни половинка е купила или още по-добре – направила, шоколадова торта за закуска, обяд и вечеря. Нямаме нужда от нищо друго!

След като човечеството измисля как да смели какаовите зърна и да ги направи на шоколад, всичко останало с шоколадовата торта е просто история. На любов и сладост. Ако има човек, който не обича божествения сладкиш, то просто няма място в листата ви с приятели…

Днес е и международният ден на National Geographic. Дори и да не обичате да гледате телевизия, то това със сигурност е каналът, който гледате с часове. Не само защото ви пренася в екзотични светове, които само сте сънували, но и защото направо ви „залива“ със знания, с които после да впечатлите приятелите си.

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *