Празничен хороскоп за периода 28 януари – 3 февруари

Празничен хороскоп за периода 21-27 януари
януари 20, 2019
Тънкото изкуство да бъдеш Единствената за него
февруари 1, 2019
Празничен хороскоп за периода 21-27 януари
януари 20, 2019
Тънкото изкуство да бъдеш Единствената за него
февруари 1, 2019

“Ако искаш да разбереш думата щастие, приеми я като награда, а не като цел.” Антоан Сент Екзюпери

Целта на Metanoa de la Rose е вашето щастие, а вие само трябва да я приемете като награда или… подарък! Вълнуващата седмица на ежедневни и ежеминутни празници е вече тук, а вие трябва само да ѝ се насладите. Metanoa de la Rose ще бъде вашият водач през вечните партита от понеделник до петък, от сутрин до вечер. С пълната си сила се задава и месецът на любовта и виното и идва точно в петък, за да добави празничен завършек на работната седмица.

Щастието не може да бъде уловено, но може да бъде споделено, подарено и отпразнувано а ние ще ви кажем как…

 

 

Понеделник 28.01

„Болката може да бъде облекчена с добър сън, баня и чаша вино.” Св. Тома Аквински

Надяваме се, че понеделник сутрин за вас е първата стъпка, с която започвате да сбъдвате новитеMETANOA WINE & BLACK ROSE си мечти. Обаче, ако сте от тези, които хич не обичат понеделник, днешният ще е изпълненен с философията на Св. Тома Аквински. Католическата църква почита неговата памет днес, а Metanoa de la Rose, също като светеца, има точната рецепта за завършек на понеделника. Виното е от нас, вие само трябва да намерите с кого да го споделите.

През 1956 година пък на днешния ден, Кралят на рока се появява за пръв път по телевизията и кара всяко едно сърце по света да затупти в ритъма на неговите песни. Елвис Пресли знае как да накара всяка жена да се почувства специална и да се влюби до полуда. Ние също го знаем и сме готови да ти го покажем. Твоята работа е само да почувстваш магията на Черната роза Metanoa и да поискаш да я подариш с правилните думи. Бъдете Кралят на Нейното сърце.

 

Вторник 29.01

„Вие получавате от живота това, за което ви стига куража да си поискате.“ Опра Уинфри

Днес, рожден ден празнува една от най-известните жени в телевизионния ефир – Опра Уинфри. Луксозна кутияВдъхновяваща и смела, тя се превръща в движеща сила за милиони жени по света, жени, които знаят как да се превърнат в легенди. За какво гори сърцето ви? Имате ли смелостта да го поискате и получите?

И в духа на темата за силните жени, на тази дата през 1856 година Кралица Виктория учредява най-високата военна награда за страната си – Кръст Виктория. Кое е най-високото отличие за вас, с какъв подарък, доказвате на всички, че тя е вашата Единствена? Има ли жена, в живота ви, която да заслужава най-високата титла – Жената, с главна буква?

През 1988 година за първи път се играе и балетът „Красавицата и Звяра“. Приказката се превръща в емблематичен символ на истинската любов и нейната сила да лекува, побеждава и променя всичко. Дори да разваля проклятия. Коя е красавицата във вашата история? Или пък кой е звярът? Чий живот може да промени една Черна роза и да го превърне в приказка?

Въпросите са много, помислете… Отговорът е в сърцето ви, а решението е Metanoa.

 

Сряда 30.01

„Любовта избира нас, на нас не ни е даден подобен избор.“ Добромир Банев

Най-добрият пътеводител през живота е сърцето. Умът е чудесен съветник, когато си купуваме нова кола или зимни гуми, но когато става дума за истинските важни неща, сърцето е най-добрият компас за посоките. Особено за любовта. А когато тя ни намери, единственото, което правим е да изкрещим „ДА!“. А знаете ли на кой въпрос, отговорът също винаги е „да“? На този, който задавате с Metanoa.

А какво е общото между няколкото звездни рожденици, родени именно днес? Влюбеният в думите Добромир Банев, великата Цветана Манева, световноизвестният Димитър Бербатов и американският президент Франклин Делано Рузвелт? Те са легенди. Част от тях се докоснаха до магията на Черната роза Metanoa, а кой е вашият любим рожденик днес, който я заслужава?

И понеже с Metanoa de la Rose винаги имате избор, днес можете да заложите и на подарък, придружен с бутилка вино. Червеното вино от Metanoa е изключително подходящо за противовес на темепературите навън. И как сближава само… През 1932 е въведен сух режим във Финландия и сближаването е било една идея по-трудно. Като отговор на този несправедлив акт, можете да напомните на всички, че по-сухарско нещо, от сухия режим няма, а вие определено не сте сухари, нали?

 

Четвъртък 31.01

Вдъхнови се с изкуство

Най-голямото изкуство е животът. И да го живеем щастливо. Ние, от Metanoa de la Rose, сме експерти в това, а ти?

Днес е време да отделиш време на изкуството. Например на изкуството да подаряваш. Това е талант, който всеки притежва, особено когато обича. Силно. Ние от Metanoa пък притежаваме боите, нотите и четките, с които да създадете приказката на своя живот. Ние прибираме щастието в кутии, само за да може после любимият да ги разопакова с треперещи пръсти.

Ако днес решите да подарите изкуство, то тогава можете да изберете цялата Вселена и да я поберете в шепите си. Един истински артист – Анастасия Андреева, опитоми Вселената и с нея затвори аромата на Вечността в шишенце. Парфюмът UNIVERSE е по-величествен и от най-известното произведение на изкуството, защото можеш да го докоснеш и вкусиш с всяко сетиво. Не е нужно да му се наслаждаваш отдалеч, можеш да си го позволиш и да поднесеш най-великолепния подарък.

 

Петък 1.02

Ден на лозарите

Днес денят ще е в чрвено… вино. Най-древната напитка, която се вярва, че дори е създадена по нашите земи. Връзката с боговете, във времена без мобилна връзка. И докато по стар стил отбелязваме деня на лозарите – онези мили хора, които се грижат за божествената напитка, няма да си правим бели като Трфион Зарезан, а само ще се опияним. И понеже днес цветът на виното ще е червен, трябва да знаем как да го комбинираме, за да изглежда съвършено. Le Rouge et le Noir – Стендал е измислил съчетанието още преди векове, затова и ние му се доверихме. Изберете Черната роза Metanoa с бутилка чеврено вино, които ще оставят отпечатък, туптящ като сърце. В Страна на чудесата наречена Metanoa, имаме перфектния подарък за любителите на виното и любовта, ей така, за да загреете за предстоящия Свети Валентин. Защото любовта няма нужда от дата, за да разцъфти. Тя има нужда от Днес, Тук и Сега.

 

Събота 2.02

„Fly me to the moon, Let me play among the stars, Let me see what spring is like, On a-Jupiter and Mars“ – Fly me to the moon, Frank Sinatra

Петльовден

Днес е Петльовден – мъжкият празник считан за еквивалент на Бабинден, обаче за силната половина от човечествето. Все се сещате за един истински мъж, нали? Сигурно стои до вас и има остра нужда от напомняне, колко е важен. Те го напомнят на дамите всеки ден, време е да им върнем жеста.

И като се заговорихме за истински мъже, през 1940 година Франк Синатра дебютира на сцената. The Voice (Гласът) или Ol’ Blue Eyes (Старите сини очи), както наричат певеца с ангелиски глас е възпял любовта неведнъж. Пътувал е чак до Юпитер и Марс, заради нея. А вие до къде бихте стигнали за любовта? С коя песен бихте поздравили любимия си човек? Чудно е защо, по дяволите, хората спряха да правят серенади! За щастие не са забравили как се правят подаръци. Metanoa de la Rose може, както да ви припомни важността на жеста и да накара сърцето на всеки да разцъфти като Черна роза.

 

Неделя 3.02

“Най-красивият грим за една жена е страстта.” Ив Сен-Лоран

Имен ден: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона

А знаете ли кое отива на страстта? Диамантът. През 1754 година търговци от Санкт Петербург и Москва подаряват на императрица Елисавета 76-каратов диамант. И така историята ще запомни скъпоценния камък, като едно от най-искрените признания за величието.

Всяка жена е императрица, но не винаги носи корона. Всяка жена е стихия, съзвездие от чувства, тя носи ДНК-то на любовта. И властва над сърцето ви. Тя не може да бъде покорена и опитомена. Може само да бъде обичана. Можете да й подарите сърцето си. И понеже физически е невъзможно, можете да облечете любовта си в блясък. Най-силният, най-яркият, диамантеният – този, който отива на очите и величието й. Чокърът с черен диамант, не е бижу, което опитомява, то освобождава стихията в сърцето на всяка жена. И го кара да заблести, по-ярко от падаща звезда.

Няма как да се разминем със седмица без именици. Днес е Зимен Симеон и всеки с прекрасното славянско име Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона празнува, трябва да почерпи и трябва да получи подарък.

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *