Тънкото изкуство да бъдеш Единствената за него

Празничен хороскоп за периода 28 януари – 3 февруари
януари 27, 2019
Празничен хороскоп за периода 4-10 февруари
февруари 3, 2019
Празничен хороскоп за периода 28 януари – 3 февруари
януари 27, 2019
Празничен хороскоп за периода 4-10 февруари
февруари 3, 2019

Жените и Свети Валентин – Истината by Metanoa

Колко рокли си купи, колко червила изхаби и колко вечери сготви, за да го накараш да се влюби в теб?

Да го накараш да се влюби в теб е изкуство, което всяка жена умее, да го накараш да остане влюбен, го умеят само истинските Жени. Защото и най-яркото червено на света няма да го накара да ти остане верен.

Свети Валентин е едно трепетно очакване на телефона, куриера, вечерта. Била си на фризьор и козметик, изпипала си до съвершенство прическата и бельото си в очакване на заветния 14-ти февруари. Обаче живеем във вековете на силните жени. Онези, които не чакат до телефона и печката, мъжът да се прибере с букет рози. Живеем във времета, където жените са лидери, победители, Легенди… а ти не искаш да останеш по-назад нали? Старомодното не винаги е на мода.

Кога за последен път подари роза за Свети Валентин на мъж? Отговорът е никога, просто защото не си срещнала Черната роза Метаноа. Тя е като теб. Силна, растейки в пустинята, Единствена, с необикновения си цвят, Борбена и Ароматна с вечността си, надживяваща всяка обикновена червена роза…

Залисани в работа, ежедневие и обикновени жени, мъжете често нямат очи за необикновеното. Онова, което е под носа им и направо ще им избоде очите, с красивите си бодли. Бодлите на Черната роза. Този Свети Валентин е моментът да ги събудиш. Да ги прободеш право в сърцето и да останеш завинаги там. Да изложиш на показ цялата си женсвеност, но нежно, с подарък. Който ще ги остави без думи. Който ще ги вбеси, защото няма да могат да спрат да мислят за него. И за теб. Защото ще могат да се похвалят на всички, че са получили Черна роза от жена за 14-ти февруари. Но няма да го направят, защото ще искат да опазят най-ценното и съкровеното си в тайна, в сърцето си. И да му се радват сами. И с теб.

Дълго след като, дори и си отидеш, Черната роза ще остане да напомня за теб. Ще носи твоя аромат и ще му шепне твоето име насън. Защото със сигурност ще я сложи до леглото си.

Разделили сте се? Той си мисли, че вече не си част от живота му? Никога не е грешал толкова дълбоко. Напомни му за себе си с Черна роза Метаноа, в най-романтичния ден в годината. Ще разбере посланието и ще осъзнае, че още помни номера ти наизуст, дори и да го е изтрил от телефона си и вече ще го набира. Усмивката и ароматът ти също. И че му липсват до полуда.

Малко жени не могат да бъдат Единствени. Защото не знаят как. Статистиката показва, че много от тези жени просто никога не са подарявали Черна роза на мъж.

Но ти не си статистика, а Легенда, нали?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *