Практичната истина за Свети Валентин. Само за Мъже.

Празничен хороскоп за периода 4-10 февруари
февруари 3, 2019
Празничен хороскоп за периода 11-17 февруари
февруари 10, 2019
Празничен хороскоп за периода 4-10 февруари
февруари 3, 2019
Празничен хороскоп за периода 11-17 февруари
февруари 10, 2019

Само за мъже! Свети Валентин е денят, който повечето мъже не обичат и все пак идва всяка година точно по същото време – онзи ден между 13-ти и 15-ти февруари, който макар да отричаш, съществува. И винаги ще съществува до момента, в който Жените все още са романтички.

Хайде да си говорим честно. Няма как да избягаш от него. Дори да изключиш телефона, да затвориш очи за еуфоричната украса навсякъде, да избягаш на самотен остров, някъде там ще има поне една Жена, която ще ти го припомни. Поне. Една.

Нека заедно да погледнем този ден през една друга гледна точка. Мъжката. Твоята. Знаем, че цяла година работиш много и че приятелите като звъннат, е толкова изкушаващо да изключиш звука на телефона и да се посмееш хубаво на чаша (или три), докато Тя чака да й върнеш обаждане.

Знаем, че мислиш за по-важни неща от Рождени дни, имени дни и годишнини от запознаството. Знаем, че се случва да ги забравиш. Случва се.  Знаем, че рядко й правиш изненади, защото е лигаво. Лигаво е. Знаем, че не обичаш клишетата на празниците и подариците по задължение. Задължаващо е. Знаем, че след всеки твой пропуск, който тя нарича “гаф” ти просто чакаш да й мине. Минава й.. Знаем,че я бива в създаването на чувство за вина. Ооо, виновен си по рождение. Виновен. Знаем….

И все пак я обичаш. Въпреки всичко. Можеш ли без нея? Естествено, че можеш. Но не искаш. Тя си е тя и ти е важна. Твоето момиче. Единствената Черна Роза сред хиляди червени.

Можеш и тази година да “сгафиш” и да пропуснеш празника. Можеш. Или да минеш метъра с букет цветя. Ще мине. Да де, обаче докато винаги правиш едно и също, ще ти се случва едно и също. Ще попиташ – “Какво му е лошото така?” А ние ще ти отговорим – “Не знаеш що е сладост,докато не бръкнеш в бурканчето с мед”. Защо да те стяга вратовръзката, когато може да ти е широко около врата или в любовта? Metanoa de la Rose ще свърши половината работа вместо теб. Познавайки жените, в знак на благодарност твоето момиче ще свърши другата половина.

Забрави за обикновените букети. Остави я без думи и магически изтрий хронологията от последните месеци на бъгове във връзката. Една Черна роза и правилните думи към нея ще секнат “мрънкането” на всяка жена… Просто защото е толкова специална, колкото Тя би искала да се почувства. Не му мисли – думите ще са от нас. Резултатът – изцяло за теб.

А ако мислиш, че твоето момиче заслужава много повече от Черна роза, един единствен парфюм е способен да вдъхнови душата й за дълго. UNIVERSE носи аромат на Вечност, най-любимата дума на жените. Едно ухание като опашка на Комета, което ще й разкаже историята на сърцето ти без думи. Понеже въпреки всичко Тя е и винаги ще бъде твоята Вселена. Единственият човек, пред който можеш да бъдеш истински себе си.

За по-смелите в любовта, за тези които са благодарни, че жената до тях ги обича и подкрепя, че застава до тях във всяка трудност, във всяко изпитание, ще предложим едно голямо “Благодаря” под формата на диамант. Черен. Не бял. Едно бижу, което казва – Благодаря, че те има в живота ми. Не са нужни много думи там, където вълшебството на Черната роза среща магията на Черния диамант.

 

А за Жените- Стихии, онези Кралици, които никога не са те предали, които са простили тихо всеки “гаф”, приемайки го като част от любовта, част от теб, част от онова, което прави различни вашите отношения от тези на всички други двойки, онези които не търсят съвършенството в отношенията, а предпочитат истинското, Метаноа ще ти предложи Black Brilliance – обеците с черни диаманти. Един подарък, който казва – Късметлия съм, че имам такава жена до себе си. Ти си моето момиче. Моята Кралица.

И да се върнем на основния въпрос покрай Свети Валентин – ИСКАШ ДА СИ ПРАВ ИЛИ ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ? Двете заедно не може. Не и докато си говорим за жени…

Отговорът на всичките ти въпроси около Свети Валентин е на един клик разстояние – www.metanoadelarose.com   или на едно телефонно обаждане – 0883 98 97 98.

Ние те очакваме, за да направим живота ти по-лесен и ПО-ЩАСТЛИВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *