Ваше Превъзходителство, кои са Жените в живота ти?

Празничен хороскоп за периода 18-24 февруари
февруари 17, 2019
Празничен хороскоп за периода 25 февруари – 3 март
февруари 25, 2019
Празничен хороскоп за периода 18-24 февруари
февруари 17, 2019
Празничен хороскоп за периода 25 февруари – 3 март
февруари 25, 2019

8 март: Денят, в който величието на твоята корона се мери по броя на Жените-диаманти в живота ти

ТЯ е твоят Изток, Запад, Север и Юг. ТЯ е твоята работна седмица и неделна отмора. ТЯ е твоят следобед и твоята Нощ, твоята Песен и твоят единствен разкош. Можеш да покориш целия Свят с една ръка, докато ТЯ държи другата.
Денят на жената е противоречив, обичан, мразен, заклеймяван… 8-ми март всъщност не е ден на Жената. 8-ми март е ден на мъжете, които са имали късмета да срещнат правилните Жени. Онези, които са будували над съня ти и треперили над душата ти. Онези жени, в чиито очи душата ти се обляга за опора и одобрение. И ако има МАТЕМАТИЧЕСКА ФОРМУЛА НА УСПЕЛИЯ МЪЖ, то тя гласи, че Сборът от Жените, които са родили, обичали и изкачили до върха с мъдростта си мъжете, без да искат нищо в замяна, е правопропорционален на размера на Мъжката Корона.

Защото Жената е основата, началото, самото сърце на света и на мъжа – майката, единствената Черна роза, сред милиони червени, спътникът в твоята Галактика…
Колко велики дела на жени помни историята? Няколко. А сега, нека те попитаме, колко велики мъже помни света, които са били подкрепяни от жена? Милиарди. „Зад всеки велик мъж, стои поне една велика жена“ е не просто крилата фраза, а самата истина, стара колкото света. От Древна Елада, през английския и френски кралски двор, до първите дами в света днес, Животът, любовта, великите империи и големите успехи, са движени от Мъжете, които имат правилните Жени до себе си.

Кой е Перикъл, без своята красива, остроумна и образована Аспазия? Кой е Наполеон, без свободолюбивата Жозефина? Кой е Луи XVI без влюбената в изкуството Мария-Антоанета? Как щеше Юстиниан да създаде велика империя без своята Теодисия?

Не момичетата, а онези истински жени, които вървят с изправена глава, а в очите им бушуват огньове, са тези, които палят мъжката амбиция. Горди, силни, уверени, жествени и красиви чак в душата. Богини. Усмивката им е твоята награда.

Жената – черният диамант на твоята Корона, по-здрав от скала и едновременно по-бляскав от звезда. По-мощна от ураган и по-мека от коприна. Силата е нейната красота, а красотата й – твоята сила. Тя умее да изтрие мръсотията от деня с усмивка, да потуши всеки проблем с целувка, да убие всяка рутина с любов.

Твоите ангели-хранители. Това са жените в живота ти. Първа е Жената-Майка – тази, която е създала света ти, дала е живота ти и цялата Вселена от възможности, за да ги покориш. Силата е в нейната душа – частичка от нея винаги ще живее в теб. Тя обича, както никой друг на света. И на света няма друга като нея. Тя стои в твоята сянка, за да ти позволи да заблестиш с най-ярката си светлина. Тя не иска нищо, но е готова да ти даде всичко. А ти не би ли й подарил цялата Вселена в знак на благодарност, ако можеше? Можеш. С Metanoa de la Rose и Universe, които уловиха цялата Вселена и я затвориха в шишенце, с аромат на галактика.

После е Жената-Вдъхновение. Онази, която те е научила да обичаш, онази, която ти е дала криле да полетиш. Онази, заради, която си избрал посоката. Онази, която ти е посочила върха, а ти упорито ден след ден се бориш, за да го достигнеш. Силата е в нейното сърце. Онова, което кара целия ти свят да тупти. Ние сънуваме Живота и се будим само когато Обичаме. Покажи й колко специална е ТЯ за теб. Отпразнувай светлината в живота си като й подариш черния блясък на Black Brilliance.

После идва Жената-Стихия, носеща страстта в живота ти, Жената-майка на децата ти… Все ангели-хранители, пратени в живота ти, за да го осветят. Всяка носи своя цвят и всяка играе главна роля в твоята лична история, превръщайки я в легенда. Само черното обединява в себе си всички цветове, а Черната роза е символът на Жените-Легенди.
На 8-ми март можеш да си спомниш за Жените-Легенди в твоя живот. Майката, майката на децата ти, спътницата, приятелката, любимата, сродната душа.
Как ще се поклониш пред силата им? Как ще им благодариш за всичко, което са ти дали, тихо, без да поискат нищо в замяна?

С черния блясък на диамантите Black Brilliance, уникални като самата нея? Или с аромата на опашка на комета, пребродила Вселената и върнала се при нейната създателка, защото не е открила нищо по-прекрасно от нея. Или с Черната роза Metanoa, която живее дори там, където няма живот – в пустинята. Която цъфти и в тъмнината и носи цвета на най-ярката нощ.

На 8-ми март бъди мъжа, който е благодарен на Жените-Легенди, които е срещнал по пътя си. На 8-ми март положи клетва в нозете на поне една от тях с думите – Ти си Жената – единствената Черна роза на моя живот.

 

 

Защото от “мислих да ти взема Черна Роза” до “Взех ти Черна Роза” има една Роза разлика и цяло Сърце разминаване.

 

 

 

Снимки Monica Bellucci: Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *