Празничен хороскоп за периода 18-24 февруари

Празничен хороскоп за периода 11-17 февруари
февруари 10, 2019
Ваше Превъзходителство, кои са Жените в живота ти?
февруари 17, 2019
Празничен хороскоп за периода 11-17 февруари
февруари 10, 2019
Ваше Превъзходителство, кои са Жените в живота ти?
февруари 17, 2019

“Истинската цена на любовта е любов.” Джордж Хърбърт

А какво струва да подариш щастие? Който е измислил седмицата, измислил я е добре. Или почти. 5 работни дни и един уикенд. Ние от Metanoa de la Rose обаче правим всеки ден специален, празничен и любим. Няма значение дали си на работа, у дома или в приятна компания. Ние ще ти дадем повод да заобичаш всеки ден, сякаш е най-добрият ден от годината. Защото е именно така. Ако носиш любовта в сърцето и, по-важното, ако има с кого да я споделиш, то именно днес е най-подходящият момент да го направиш.

 

 

 

Понеделник 18.02

“Когато мечтаеш сам, това е само мечта. Когато мечтаете заедно, това е реалност.” Йоко Оно

Ден на виното

Можем само да ти пожелаем да бъдеш Йоко Оно за своя Джон Ленън. Емблематичната жена в живота на великия музикант от Бийтълс празнува днес своя 86-ти рожден ден. Любовната история на Йоко и Ленън е една от най-паметните и до днес. Любов, която е предначертана от съдбата. Любов, която понася всички препядствия на времето. Любов, която гради и разрушава, живее във вечно творчество. Онази половина в друг човек, с която да мечтаеш заедно…

Днес, Metanoa ти предлага да помислиш, коя е твоята Единствена любов. Онази, която е калейдоскоп от емоции, бушува и се превръща в легенда. А какъв подарък заслужава тази любов? Онази, който ще остави следа.

В месеца на любовта и виното, не е чудно, че има повече от един ден посветен на божествената напитка. Днес е вторият такъв, а Metanoa de la Rose гарнира виното с любов, така както никой друг не може. За какво ще вдигнеш наздравица днес?

 

 

Вторник 19.02

„Властелини сме на Вселената. Опитайте да покажете малко вкус.” Ед Ууд

Metanoa de la Rose е синоним на добрия вкус, а ти можеш ли да го разпознаеш? През 1986 година в околоземна орбита е изстреляна космическата станция Мир – тя е първата изследователска станция за дълго обитаване. На хората обаче отдавна не са им нужни ракети, за да прелетят Вселената. Нужни са им само крилете на любовта. А теб, кой те изпраща на 7-мото небе? На милиони километри от Земята? Коя е твоята Жена-Вселена? Онази, която побира целия небосклон в очите си? За нея си заслужава да уловиш опашката на комета и да й я подариш. Тя заслужава аромати като съзвездия и пътешествия отвъд познатото. UNIVERSE ще й подари капка по капка цялата Вселена, а ти ще имаш честта да запомни името си с такъв подарък.

 

Сряда 20.02

„Вдъхновението отива при тези, които го призоват.” Чайковски

Какво е вдъхновило Чайковски да създаде една от най-великите и безсмъртни балетни постановки „Лебедово езеро“ си остава тайна и до днес. През 1877 година на този ден се състои премиерата на балета на сцената на Болшой театър в Москва. Днес, Metanoa de la Rose те пита – какво те вдъхновява да живееш, летиш и да обичаш? Кое женско или мъжко име те кара да полетиш в небесата, чия целувка те превръща от грозно пате в красив лебед? Любовта е в малките неща и грандиозните чувства. Тя тупти в листата на Черната роза. Носи блясъка на красив малък черен диамант. Ухае на вино, споделено между две души.

Метаноа те призовава да бъдеш смел, оригинален и неповторим. Да трогнеш любимия човек, ей така, по средата на седмицата, за да му напомниш, че той е вдъхновението ти да бъдеш правилния за него.

 

 

Четвъртък 21.02

Ден на майчиния език

Имен ден: Евстати, Евстатия

На какъв език мислиш? Как изразяваш най-съкровените си чувства? А как мечтаеш? Майчиният език е този, който използваш, когато чувстваш най-съкровеното, независимо какви думи казваш или пишеш след това. В световния ден на езика, с който си закърмен, онзи, с който са те приспивали, пожелавали „Лека нощ“ и „Добро утро“, можеш да увековечиш момента с послание. С думите, които извират от сърцето ти, на онзи език, който ще разберат най-близките. Коя е любимата песен от детството ти? Онази, която са ти пяли вечер? Спомни си я и я изпей. Подари я на любимите си под формата на пожелание и направи подарък. Защото езикът на Metanoa е разбираем навсякъде. Той е универсален. Също като любовта.

Не липсват и именици тази седмица. Евстати и Евстатия ще почерпят днес, а ти трябва да се погрижиш за подаръците им.

 

Петък 22.02

Ден на мислите

Петъчно мислите отлитат към уикенда. Към любимия. Започват да се реят самоцелно, неподвластни на незавършилия работен ден. Вече кроиш планове как ще прекараш вечерта. И с кого. А ще пиете ли вино? Може би просто искаш да се потопиш в нечии прегръдки и да заспиш с усмивка. А може би искаш музика и фоерверки, за да отпразнуваш всички празници накуп. За кого мислиш днес? Докато пиеш кафе, пишеш имейли или слушаш любимата си песен. Има ли си име?

Разбира се, че има. И то е гравирано в сърцето ти. Откакто съществува, мислите ти вече не ти принадлежат. Принадлежат на другия. В неговия плен са и си абсолютно безсилен. Metanoa de la Rose няма да ти покаже начина да спреш да мислиш за него/нея. Ще ти покажем как да сбъднеш всяка своя мисъл в реалност и да бъдеш Единствен, с подходящ подарък.

Избери си!

 

 

Събота 23.02

“На никой не му пука дали танцуваш добре. Просто ставай и танцувай. Великите танцьори са велики, не заради тяхната техника, велики са заради страстта, с която танцуват.” Марта Греъм

През 1934 година се състои се премиерата на американския филм „Болеро“. И танцът се превръща в символ на нестихващата любов. В живота ти има поне един човек, с когото си готов да изтанцуваш всеки танц. И който кара душата ти да танцува с най-лудешките стъпки. И да чуваш музиката на сърцето си, усилена на макс.

Кой е любимият ти танц? Чия ръка искаш да държиш и в чии обятия искаш да потънеш? Когато намериш отговора, Metanoa de la Rose ще е тук, за да ти помогне да отправиш покана за танц, на която никой не може да откаже.

 

 

 

 

 

Неделя 24.02

“Извинете ме докато целувам небето.” Джими Хендрикс

През 1969 година Джими Хендрикс изнася последния си концерт в Англия. И до днес той е #1 китарист на всички времена в класацията на списание Rolling Stone. Така както Хендрикс докосва китарата, само Черната роза Metanoa може да докосне сърцето ти. Защото музиката не е просто звук, а усещане и потапяне в един магичен свят на всички сетива. Ако не можеш да изсвириш любовта си както само Джими умее, то можеш да я облечеш в подарък, който ще е по-значим от всяка музика. Защото може да бъде докоснат.

Все витаем в облаците, а в неделя ни е позволено. Най-лесният път до Рая е, ако си купиш билет, на който е изписано Любов. Цената му е точно една целувка, правилните думи и една Черна роза, която знае всички песни на сърцето.

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *