ЗАПАЗЕНО за ЕДИНСТВЕНАТА МАЙКА <3

Празничен хороскоп за периода 25 февруари – 3 март
февруари 25, 2019
Празничен хороскоп за периода 4-10 март
март 3, 2019
Празничен хороскоп за периода 25 февруари – 3 март
февруари 25, 2019
Празничен хороскоп за периода 4-10 март
март 3, 2019

Има едно универсално име за всяка Жена и то не е „Мило“, а „МАМО“. Имаш ли честта да наричаш някого така?

Ако Бог е създал Вселената, то Жената е създала безкрайността. Знаете ли защо именно 8 март е Денят на жената? Може би защото 8-цата толкова много клони към знака на безкрайността. Защото какво по-безкрайно от Жената? Тя е началото, което ражда живота и създава човека. Заради нея целият свят продължава да съществува. Защото Майчиното сърце може да понесе всичко и ражда всичко. От любов до дете.

В Наследственото право има нещо, наречено “запазена част”. То е онова, което получаваш по право и никой не може да ти отнеме. Полага се специално на някого. Би било красиво да отчетем ЗАПАЗЕНАТА ЧАСТ в Любовта си към нашите МАЙКИ. Защото те са песачинката, която е образувала цялата ни Вселена. Днес ние от Metanoa de la Rose ви предлагаме заедно да усмихнем до сълзи всички майки на света с думите: Ти си единствената Черна Роза сред хиляди червени, прашинката, която е образувала цялата ми Вселена.

На единствената и най-добрата Майка на света нека кажем още днес: “Мамо, благодаря ти, че те има!” с прегръдка и признателност за това, че ни е сътворила.

Кой те направи Жената, която си днес? На коя жена искаш с гордост да приличаш? А на вас мъже, кой ви показа как да бъдете достойни човеци? Защото днес не е важно кой те е научил да удряш силно, а кой те научи да докосваш с любов.

Живейте в настоящето, оценете всеки малък миг с Мама. Нямаме възможност да останем на тази шантаво прекрасна Планета завинаги. Нека сме благодарни на единствената, която ни е научила, че е по-важно да даваш Любов, отколкото да получаваш и ни е подарила онова вълшебно усещане за топлина, грижа и безусловно приемане такива, каквито сме, такива, каквито ни е родила.

„Мамо“ е думата с най-много синоними в света – дом, уют, топлина, безусловна любов, разбиране, прегръдка, целувка, която лекува и най-дълбоките рани. Майката е стожерът на дома. Тя превръща къщата в домашно огнище, а шепата хора – в семейство. Тя знае правилния отговор на всеки върпос и винаги е там, в онази част на сърцето, която дори понякога забравяте с дни. И никога не се сърди.

Тя рядко повишава тон, но дори когато го прави, във всеки нейн тембър е побрана цялата Любов на Вселената. Сърцето й събира цялата нежност и едновременно цялата сила на света. Рамото й е като скала, на която винаги можеш да се облегнеш.

Тя вдига ръка, само за да погали, а устата й изговаря само истини.

Да роди, не е най-голямата сила на Майката. Нейната магия е в това, че те е отгледала и направила човека, който си днес. А ти благодари ли й, поне веднъж?

Малко думи са нужни на Майката, за да разбере всяка твоя душевна тревога или радост. Кажете й ги именно днес. С подарък, който ще я усмихне до сълзи.

Поклон Мамо, ти винаги ще останеш единствената Черна Роза за мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *