Празничен хороскоп за периода 25 февруари – 3 март

Ваше Превъзходителство, кои са Жените в живота ти?
февруари 17, 2019
ЗАПАЗЕНО за ЕДИНСТВЕНАТА МАЙКА <3
февруари 25, 2019
Ваше Превъзходителство, кои са Жените в живота ти?
февруари 17, 2019
ЗАПАЗЕНО за ЕДИНСТВЕНАТА МАЙКА <3
февруари 25, 2019

“Днес не си живял, ако не си направил нещо за някого, който не може да ти се отплати.” Джон Бъниан

Няма как да се отплатиш за съвършения подарък. Можеш само да бъдеш благодарен. А има ли човек в твоя живот, който би зарадвал именно днес?

Февруари е най-краткият месец и това само ни приближава по-бързо до пролетта, но има и един недостатък – имаме няколко дни по-малко за празници, любов и да зарадваме тези, които обичаме през този месец. Макар и да е така, Metanoa de la Rose може да извлече най-доброто и красивото от всеки един миг и всеки един ден. И е тук, за да научи и теб.

Имаш ли нужда от повод, за да си щастлив или да направиш някого, когото обичаш щастлив? Не би трябвало, но ако ти е нужна причина, ние ще ти дадем такава.

 

Понеделник 25.02

“..Ние сме звезден прах, нали знаеш?“ Роса Монтеро

През 1992 е създадена Федералната космическа агенция в Русия. И космосът изведнъж не е толова недосегаем. На любовта обаче не й трябват космодруми, за да те изпрати сред звездите. Трябва й едно име, което е ракетното гориво на твоето излитане. Трябват й устни, които да се закълнат във вечна любов и една Черна роза, която да подпечата съюза. Физиката отдавна е доказала, че всеки от нас има същите съставни части като звездите във Вселената. И доказва така поетичното, че всеки от нас е една малка Вселена, побрана в човешки образ.

Кое е името на твоята любима Вселена? С какво ще я зарадваш в началото на седмицата и всеки оставащ ден от годината. Metanoa de la Rose има отговорите на всички въпроси, ти трябва само да ги зададеш…

 

 

Вторник 26.02

Разкажи ми приказка

„Когато един мъж обича една жена, той би изтъргувал и Света.“ Майкъл Болтън

През 1954 година светът се сдобива с нов член – един певец, който ще превърне рок баладата в едно от най-красивите обяснения в любов. Майкъл Болтън може и да е започнал с хеви метъл, но романтичното сърце скоро започва да бие в ритъма на рок балада, която покорява душите с всеки акорд. „Когато един мъж обича една жена“ е песен, която малка хора, докосвали се до любовта, не знаят наизуст. Малко са мъжете, които не са държали любимата в прегръдките, близо до сърцето и не са се кълняли, поне на ум, че са готови да продадат душата си за нея.

Обаче не е нужно да го правите. Душата ще ви е нужна, за да обичате во веки. Вместо това, можете да засвидетлствате любовта си с блясъка на черния диамант, който ще блести редом с влюбеното й сърце. Който ще й напомня всеки ден, че тя е Единствената, неповторимата и уникалната, Жена на сърцето ви.

Днес е денят и на разказването на приказки. Metanoa de la Rose пък ти казва, че е денят на сбъднатите такива. Сбъдни желанията си, започни своето „и заживели щастливо…“ именно днес!

 

 

Сряда 27.02

„На големите момичета им трябват големи диаманти.“ Елизабет Тейлър

Ние от Metanoa de la Rose пък смятаме, че им трбяват черни диаманти! Защото, колкото и да е голям обикновеният диамант си е обикновен, а черният е за необикновените Жени. На днешния ден, една от най-прочутите и красиви жени на киното се е появила на този свят и той е станал едно малко по-красиво място. И понеже рожденият ден е само веднъж в годината, всяка сряда е достатъчен повод за празник, така че не чакайте!

През 1825 година е публикувана първата глава на „Евгений Онегин“ на Александър Сергеевич Пушкин. Руският класик си остава едни от символите на любовната поезия и любовта, като любимо занимание в ежедневието. Истината е, че великото чувство, което рано или късно дави в емоции сърцето на всеки човек е било причината за не едно велико дело, произведение или историческа глупост. Кое си избираш ти? Какво ще направиш в името на любовта? И по-важното – Кога, ако не сега?

 

Четвъртък 28.02

„А понякога се събуждаш и всичко е съвършено.“ – Дейвид Никълс

…Особено, ако се събудиш до любимия човек. На този ден през 1968 година е основан град Ауровил. Съвършеният град или Градът на Зората, както е познат. Това малко градче в Индия е символът на Рая на земята. Там няма пари, политика или религия. Има единство, разбирателство и пълно щастие. Ако трябваше да изградите цял град, кого ще поканите да живее в него? Кой е първият човек, за когото ще се сетите и ще поискате да започнете заедно… Всичко?

Съвършени неща не съществуват. Нашето възприятие за тях ги прави такива. Нашите чувства и емоции, затварят очите ни за всеки недостатък и отварят сърцето ни за най-доброто. Така че, днес вдигнете наздравица с Metanoa de la Rose в името на всяко несъвършенство у любимия, което толкова обичате и го прави вашия Единствен и Неповторим.

 

 

 

 

Петък 1.03

Баба Марта

Ден на комплимента

Имен ден: Марта, Мартина, Мартин

Всяка година на 1-ви март у нас се закичваме с мартеничка за здраве и късмет. А какво бихте добавили от себе си, за да се различите от всички останали? Metanoa de la Rose знае как да те направи запомнящ се, и докато всички останали подаряват нещо съвсем обичайно, ти можеш да оставиш незаличима следа и да направиш 1-ви март незабравим за някого. Гарнирай щастието и късмета с… вино или Черна роза. Например това е идеалният момент да зарадваш имениците, които не липсват в празничния петък. Марта, Мартина и Матрин днес ще празнуват здраво! А ти ще участваш ли в празника им с подарък?

В първия ден от най-женския месец, отбелязваме и деня на комплимента. На кого ще кажеш днес, че е ужасно красив и единствен за теб? А защо по-добре не му го покажеш?

 

Събота 2.03

„Жените управляват света. Това не е толкова лошо, защото те знаят какво правят. Попитайте Адам. Попитайте Наполеон. Попитайте Ричард Бъртън и Ричи Самбора. Много Големи Мъже се пречупиха.” Джон Бон Джоуви

Лошото момче на рок музиката вълнува и до днес ритмите, нотите и женските сърца. А Бон Джоуви знае как да прави перфектно и трите. Негови са думите, че Жените управляват света. И дори и да не искате да си го признаете е именно така, момчета. За да се ползвате с някоя и друга привилегия е време да се научите, как да ги омилостивявате. Как да ги накарате да се усмихват и да мислят само за вас. Ние от Metanoa знаем тайната. Искаш ли да ти я издадем…?

Тя носи името на една Черна роза и така започва приказката за Жените, които управляваха света и мъжете, които знаеха как да си извоюват място в него…

 

Неделя 3.03

Според легендите Лудостта става причина Любовта да ослепее и оттогава я води за ръка из целия свят.

Любовта и Лудостта са сродните души откакто свят светува. Не си се чувствал истински луд, ако не си обичал. И не си се чувствал никога свободен. Окрилен. Способен на всичко. През 1875 година се състои премиерата на операта „Кармен“ в парижката Опера комик. Догава недооценена, десетилетие по-късно светът полудява по произведението. Може би защото не е било влюбено дотогава. „Луд съм по теб“ не е просто шеговит израз, а абсолютна диагноза за изпепеляваща любов. По кого си луд днес? Как би показал любовта и лудостта си, ако не по най-очарователния и неподражаем начин на Metanoa? Защото ние сме луди по самата любов и нейното разцъфване. Като Черна роза насред пустинята – налудничаво и нерационално, възможно да го повярваш само, ако го докоснеш със… сърцето си. Пожелаваме ти в неделя любовта да те докосне. И никога да не те пусне.

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *