Празничен хороскоп за периода 4-10 март

ЗАПАЗЕНО за ЕДИНСТВЕНАТА МАЙКА <3
февруари 25, 2019
Черната роза Метаноа – подарък за Жените на десетилетието
март 7, 2019
ЗАПАЗЕНО за ЕДИНСТВЕНАТА МАЙКА <3
февруари 25, 2019
Черната роза Метаноа – подарък за Жените на десетилетието
март 7, 2019

„Не забравяй, че земята обича да усеща босите ти крака и ветровете копнеят да играят с косата ти.” – Халил Джубран

И докато времето все повече ни приближава до ходенето боси, а вятърът утихва, докато чакаш Metanoa de la Rose ще ти покаже начина да намериш онова вечно лято в душата си, което да носиш и през непредвидимия март. Женският месец е в разгара си и ни очаква серия от празници, които трябва да отпразнуваме. Колкото и кратък да беше февруари, през март ще преминем неусетно, въвлечени във вихъра на новия сезон, новите мечти и новата любов към живота.

Празниците не липсват с Metanoa, те са ежедневието, което ще те накара да забравиш кой ден и просто да се радваш, че е днес. Как да го отпразнуваш ли? Ще ти разкажем веднага…

 

Понеделник 4.03

„Ако искате да имате това, което никога не сте имали, ще се наложи да правите това, което никога не сте правили.” Коко Шанел

Имен ден: Герасим, Геро, Гера

Най-хубавото на понеделника е, че е почивен! Днес ще започнем работната седмица далеч от работното място, а това предполага да се излежаваме до късно и да празнуваме необмислено. И понеже е март, а той е единственият женски месец, днес ще празнуваме за силните жени! През 1877 година в Русия излиза първият дипломиран випуск на жени-лекари. Поредната спечелена битка за нежния пол, който накрая се оказва по-силния. Колко жени, които са променили света познавате? Понеже въпросът е малко труден, нека те попитаме – колко жени, който са променили твоя свят познаваш? А какво заслужават те? Черната роза Metanoa е само символичен жест, с който да им докажеш уважението и любовта си…

С подаръци и пожелания, днес ще се окичат и тези с имената Геро, Гера и Герасим.

 

Вторник 5.03

“Менталната химия поражда интерес, емоционалната химия генерира привързаност, физическата химия поражда желание, а духовната химия създава любовта. Сродната душа включва и четирите…и аз няма да се задоволя с нищо по-малко!” “Мъжете са от Марс, жените – от Венера”. В нея авторът Джон Грей

Чувствал ли си, че с любимата ти сте от различни планети? А ти, мислила ли си си, че мъжът на мечтите ти просто не говори на твоя език. Различието между нас е онази притегателна сила, която ту ни сближава до максимум, ту е причина за много конфликти. Една от най-четените книги в човешката история, разглежда дамите и господата, като обитатели на различни планети. Които обаче се срещат на Земята и тук откриват любовта. А тя е химическа реакция, вълшебно заклинание или най-простата и едновременно сложна емоция в човешката душа.

През 1982 година Съветският космически апарат Венера 14 достига повърхността на Венера. И въпреки това, женските тайни остават неразгадани и до днес. Ние от Метаноа си останахме на Земята, но успяхме да разкрием тайната на женската усмивка. А тя е най-широка, когато й подариш Черна роза Metanoa…

 

Сряда 6.03

…мечтите понякога се сбъдват и именно тогава, когато най-малко очакваш. – Отфрид Пройслер

Имен ден: Красимир, Красимира

През 1983 година компанията Моторола представя първия в света преносим клетъчен телефон и мечтите започват да се сбъдват. Вече можеш да си толкова близо до някого, който е толкова далеч. Буквално да го носиш в джоба си, навсякъде с теб. Да чуеш гласа му, когато пожелаеш. Мобилният телефон е най-вързващото изобретение на човечеството, без което не можем да живеем днес. Обаче Metanoa те предизвиква! В сряда, остави телефона и общувай по най-стария познат начин – очи в очи. Спомни си, кого искаш да видиш в края на деня. И го зарадвай с подарък. Появи се неочаквано, без предупреждение и без уговорена среща в чата на вратата му. И го зарадвай със себе си и с Metanoa de la Rose. Няма да съжаляваш, защото емоцията няма да бъде емотикона, а реалност.

Днес не липсват и именици, Красимир и Красимира ще трябва да почерпят, а ти ще можеш да ги зарадваш с подаръци, които няма да забравят!

 

Четвъртък 7.03

Денят на книгата

Бягство от реалността, цели светове в няколко страници и портал към всяко измерение – книгата може и да променя формата си с напредването на технологиите, но никога няма да загуби стойността си. Още от бебешката люлка с приспивните песни, през приказките за лека нощ, до романите, с които пътешестваме из непознати светове и вечните герои, в които се влюбваме, книгата е нас вечен спътник в живота.

Но самият живот е тук и сега, в реалността, днес. И нашата приказна история и великолепен роман са в ръцете ни. И в ръцете на нашия любим. Заедно пишем историята на сърцето си.

Как бихте завършили своята? Това не е важно, защото имаме цял един живот да решим. Важно е как ще я започнем именно днес. А ние ви предлагаме да подпечатате началото й със символа на Метаноа – Черната роза

 

 

Петък 8.03

Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената. – Адела Сент Джонс

Най-женският ден, от най-женския месец. 8 март. Безкраят на женското начало. Символът на Жената-Легенда, Жената-Стихия, Жената-Майка. На нея. Ако има ден, който да е по-празничен от този, назови ни го, но едва ли ще успееш. Тя е началото, истината, любовта. Тя е основата на живота, устоите на дома, движещата сила на прогреса. Ако те е обичала поне една жена, то си бил благословен.

Майка, спътница, съпруга, дъщеря. Всяка от тях празнува днес, а ти можеш само да се погрижиш да бъдеш достоен за нея.

Metanoa de la Rose има много начини за поднасяне на любов и уважение, ти просто трябва да избереш правилния. Дали да заблестиш до сърцето й като черен диамант. Или ще ухае на Вселени с UNIVERSE. Или пък ще побереш цялата земна и небесна любов в ръката й, под формата на Черната роза? Не си мисли, че изборът е твой. Изборът е нейн. А ти само можеш да се постараеш да си правилния.

 

Събота 9.02

“За да станете крилати, нужно е желание да се лети.” Юрий Гагарин

Имен ден: Младен, Младена, Горян, Младенка, Гордан, Горана

Кога разбра, че искаш да летиш? А кога наистина полетя? Чия целувка те изстреля в космоса и чия ласка те връща на Земята, с чувството, че си жив? Нейното име отдавна е кодирано в твоето ДНК, гравирано в сърцето и запечатано на върха на езика. С нея се събуждаш, живееш, мечтаеш и заспиваш.

На този ден през 1934 година е роден Юрий Гагарин – покорителят на звездите. А знаете ли защо се е върнал от Космоса? Защото по-хубаво място от Земята няма… Тук е любовта, грижата за другия, копнежа по щастието. Звездите не могат да ги компенсират. И няма нужда.

Как ще докажеш на някого, че е твоята сбъднала се падаща звезда? Как ще му покажеш, че е твоята необятна Вселена от чувства? С Метаноа

Именици в събота – началото на уикенда също не липсват. Младен, Младена, Горян, Младенка, Гордан, Горана ще празнуват до зори, с най-близките си.

 

Неделя 10.02

“Ако ти си умна, значи си красива. Грозни жени няма.

Някои са красиви като роза, други – като кактус.”

Шарън Стоун

Изкусителката на Холивуд Шарън Стоун е родена именно днес. Неделя е почивка, а неделята през март е почивен ден за дамите. Днес те заслужават подаръци, независимо от температурите навън, часовото време и датата. Защото те са силни жени през всеки ден от живота си, а днес могат да се насладят на закуска в леглото и неочакван подарък.

За Метаноа всички жени са красиви като рози. Но като Черни рози – необикновени, силни, тайнствени и неподвластни на времето. На прага на новата седмица и в залеза на старата те питаме – коя е Черната роза на твоя живот? Която ухае на любов?

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *