Празничен хороскоп за периода 11 – 17 март

Черната роза Метаноа – подарък за Жените на десетилетието
март 7, 2019
Празничен хороскоп за периода 18-24 март
март 17, 2019
Черната роза Метаноа – подарък за Жените на десетилетието
март 7, 2019
Празничен хороскоп за периода 18-24 март
март 17, 2019

“Ако можех да избирам чувствата си към околните, бих избрал възможността понякога да се влюбвам отново в човека, когото обичам.” Хорхе Букай

А ти колко пъти си позволи да се влюбиш? Абсолютно, изцяло, безрасъдно. А има ли човек, когото обичаш и би му подарил целия свят, ако можеше? С Metanoa можеш. Ние сме влюбени във всеки ден, знаем езика на любовта до съвършенство. И можем да те научим. Седмицата, която ни очаква е като всяка преидшна – 7 дни. Но и като никоя досега, изпълнена със своите малки моменти на щастие, празник посред работния ден, повод да си откраднеш време за любимите хора.

Именици не липсват, а това значи гарантирани подаръци. Кои са моментите, който ще превърнат обикновения делник в празник и как да зарадваш човека, когото обичаш? Ще разбереш в следващите редове.

 

Понеделник 11.03

“Не достигнах докъдето исках, но пристигнах там, където имах нужда да бъда.” Дъглас Адамс

На 11 март 1952 година се ражда писателят Дъглас Адамс и вече всеки опиянен от звездите си има своя галактически пътеводител. Или просто една книга събрала хумора и мъдростта за живота на цялата Вселена. А тя е изпълнена с много сложни и неразгадаеми върпоси. Истината е обаче, че днешният въпрос е ужасно простичък – „Къде имаш нужда да бъдеш днес?“ В чии прегръдки ще потънеш, в края на работния ден? Или чия усмивка искаш да предизвикаш?

Ако отговорът веднага изниква в съзнанието  ти, Metanoa de la Rose е готова да ти помогне с изпълнението на задачата, по най-добрия начин – с подарък. Изборът е твой!

 

Вторник 12.03

“Ще ме обичаш ли и през декември така, както ме обичаш през май?” Джак Керуак

На днешния ден през 1922 година е роден вечният Джак Керуак, който пише така просто за човешката природа и въпреки това, оставя дълбока следа в историята. 52 години по-късно, през 1974 година друга следа в човешката история оставя Съветският космически апарат Марс-6, който е спуснат успешно на повърхността на Марс. Планетата, от която идват Мъжете е наполовина завладяна, но тайните им, макар и малко, остават неразгадани.

Ние от Metanoa сме убедени, че за любовта няма подходяща планета, сезон или ден. Единственото важно е тук, сега и човека до теб. А до любовта те дели една една крачка и една Черна роза Metanoa

 

 

Сряда 13.03

Ден на скъпоценните камъни

Имен ден: Никифор

Кралицата на всички скъпоценни камъни е Черният диамант. Нелогичност, неповторимост, непокорство. Той отдавна е спътник на Жените-Легенди. Познаваш ли такава? За много от вас сигурно е загадка, защо бляскавите парченца са любими на жените. Ние ти разкриваме тайната. Защото те светят със силата на дамите, които ги носят. Зареждат се от енергията на женското начало и искрят по-ярко от звезди. Metanoa опитоми техния блясък и ги превърна в перфектното бижу. Black Brilliance и Чокърът с черен диамант са частиците космическа енергия, които можете да подарите на жената на сърцето си.

А ако тя избере да ги носи, значи вие сте мъжа на сърцето й.

Днес имениците носят борбеното име Никифор и ще можете да ги зарадвате с подаръци, ако имате такъв познайник в телефонния си указател.

 

Четвъртък 14.03

 „Падането в плен на любовта далеч не е най-глупавото нещо, което хората правят – но гравитацията не носи отговорност за това.” Алберт Айнщайн

Той е теоретик-физик, философ, писател и една от най-ярките личности на своето време и продължава да бъде и днес. Хаотичен, засмян и абсолютно гениален, на днешния ден през 1879 година се ражда Алберт Айнщайн. Теорията на относителността вероятно е сложна за всеки, който не е физик, но напълно разбираема за всеки, който е бил влюбен. „Времето за два обекта, които се движат един спрямо друг, е различно“ единия все бърза, а другият е все така мъничко несигурен. Metanoa de la Rose обаче не се подчинява на никой физичен закон и определя времето и мястото, където влюбените души се срещат – тук и сега. Без формули, без теории, без правила. Простичко и с аромат на Черна роза

 

 

Петък 15.03

Ден на признанието

Имен ден: Божан, Божил, Божко, Емануил, Манол

Признай си, че обичаш празниците, че обичаш петък, че Я обичаш… Днес е време за истина. Международният ден на искрените признания те приканва да стъпиш смело в непознатото, да си изречеш душата на глас и да превърнеш уикенда си в доста интересен… Колко пъти премълчаното ти коства щастието? Колко пъти закъсня да споделиш чувствата си и изпусна момента? Днес, не трябва да го правиш! Metanoa е тук, за да ти помогне да намериш правилните думи.

Божан, Божил, Божко, Емануил, Манол пък е време да почерпят – хем е петък, хем е празник. Техният празник! Какво по-хубаво от това ли? Ами подаръците

 

Събота 16.03

Тодоровден, Конски Великден

Имен ден: Божидар, Божидара, Дора, Дорина, Доротея, Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка

Първата събота от Великденския пост е отредена за Тодоровден. Като самия Великден и този празник е с различна дата всяка година. Народните вярвани, християнските обичаи и езическите ритуали, отдавна са се преплели до такава степен, че първоначалото на този празник отдавна е неясно. Според легендите днес свети Тодор облича деветте си кожуха и отива при Бог да моли за лято. От днес вече сме една стъпка по-близо до лятото. И независимо от времето навън, ние празнуваме – имения ден на едни от най-красивите български имена, който означават „Божи дар“ – досущ като хората, които ги носят – Божидар, Божидара, Дора, Дорина, Доротея, Теодор, Теодора, Теодорина, Тодор, Тодора, Тодорка. Подготви ли им подаръци?

 

Неделя 17.03

Имен ден: Алекси, Алексей, Алекса, Алеко

През 1969 година Голда Меир става първата жена министър-председател на Израел. И нарежда името си до това на Жените-Легенди. Онези оцелели в мъжкия свят и запазили женското си сърце, с което всъщност са покорили върховете. А коя е покорителката на твоето сърце? Неделя е ден за почивка, но не и за почивка от празници. Поводите са хиляди, стига да ги потърсиш. Наред със силните жени, стиганли до върха, е време да се погрижим и за имениците, които ще изпратят старата седмица и ще посрещнат новата с празник.

Алекси, Алексей, Алекса, Алеко ще имат доста натоварена неделя, с почерпки и подаръци!

 

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

 

Cover photo: Photo: Arthur Sasse/UPI/AFP

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *