Празничен хороскоп за периода 25-31 март

Празничен хороскоп за периода 18-24 март
март 17, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-7 април
март 31, 2019
Празничен хороскоп за периода 18-24 март
март 17, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-7 април
март 31, 2019

„Ако в едно нещо е замесена жена, знам, че всичко ще бъде добре. Съвършено ясно ми е, че жените правят света.” Габриел Гарсия Маркес

Жените са онази подправка на живота, които го правят интересен. В края на най-женския месец от годината ни остават едва седем дни, за да обърнем специално внимание на най-важните за нас. То определено не трябва да намалее през идния месец, но и сега имаме достатъчно поводи да ги зарадваме с… подаръци! Напълно заслужени разбира се. Дори и само заради усмивката им, която разтопява ледове и заслепява слънцето.

Metanoa de la Rose ти е подготвила един куп празници, които да отпразнуваш, десетки причини да се усмихнеш и един правилен начин да ги отбележиш… с Черна роза!

 

 

Понеделник 25.03

„Изживявай всеки миг без грам колебание.“ Елтън Джон

Благовещение

Колебанието е онази пречка, преди последната крачка към победата. А Черната роза Метаноа не познава пречки, с нея всеки жест е победен. На един от най-големите християнски празници, ще имаш възможността да празнуваш с много именици и то в първия ден от седмицата! Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Благо, Мариан, Мариана, Мариян, Марияна, Евангелина, Евелина честват днес своя празник, а подаръците са единствената ти грижа.

На този ден през 1947 година е роден и великият Елтън Джон. С пиано под пръстите си и велик глас, той не веднъж възпява любовта, която е и основната движеща сила за Metanoa.

 

Вторник 26.03

„Не искам реализъм. Искам магия!“ Тенеси Уилямс

Имен ден: Габи, Габриел, Габриела, Гавраил, Гаврил

На този ден през 1899 година Москва се сдобива с първия си трамвай, а през 1911 година се ражда Тенеси Уилямс, който ще остане в историята със своята творба „Трамвай желание“. Обявена за една от най-добрите пиеси на XX век и по-късно филмирана, лентата среща на големия екран Марлон Брандо и Вивиан Лий. Двете звезди са бъдещето и миналото, първичното и мечтаното в един страстен сблъсък. Метаноа е и двете. Първичността на желанието и мечтата по далечното. Но пък винаги се сбъдва.

На този ден един куп именици ще почерпят – Габи, Габриел, Габриела, Гавраил, Гаврил, а ние се подготвяме за поадръци и наздравици.

 

 

Сряда 27.03

Международен ден на театъра

Завесата се вдига… Коя роля ще изиграеш? Предлагаме ти главната. Защо ако седиш в публиката, приказката на живота ти ще се случи пред очите ти и ти нямаш да участваш в нея. Ако си влюбен, знаеш за какво говорим, ако обичаш, то аплодисментите са затеб.

Метаноа ти предлага да направиш първата крачка към „и те заживели щастливо“ именно днес. Без роли, пиеси и генерални репетиции. Нека театърът празнува, ние ще отпразнуваме живота. Как би го подсладил? С черен диамант, ароматно просеко или Черна роза?

 

Четвъртък 28.03

„За да разберете наистина колко красива е една жена, трябва да я видите когато се събужда рано сутрин.“ Марио Варгас Льоса

Имен ден: Боян, Бояна, Албена, Бойка, Бойко

Красотата на жената не е в нейното лице, а в емоциите, които събужда гласът, ароматът й у теб. Има ли такава жена? Жена-Стихия, на която Черната роза отива до полуда? На която очите блестят по-ярко от черни диаманти, а цялаата ухае на Вселени?

Ако отговорът дори на един въпрос е да, то днес е време да й го напомниш. Марио Варгас Льоса ти го припомня днес, на рождения си ден, днес.

Именици днес не липсват, доближавайки ни славно към мечтания уикенд – Боян, Бояна, Албена, Бойка, Бойко ще очакват пожелания и подаръци.

 

Петък 29.03

„Способността да се мисли, подобно на свиренето на цигулка или пиано, изисква ежедневна практика.“ Чарли Чаплин

Имен ден: Борис, Борислав, Борислава, Боримир

А Метаноа добав – и способността да се обича! Ти практикуваш ли всеки ден? Петъчно може би е време да отделим време на нежност и споделени моменти именно на тези, които обичаме. Да им кажем наздраве, да ги изненадаме с цяла Вселена, побрана в шепите ни или просто време заедно.

Ако пък тези наши любими хора именно днес са и именици – Борис, Борислав, Борислава, Боримир, то Черната роза Метаноа ще им напомни колко специални, силни и незаменими са те за нас.

Ще празнуваш ли?

 

Събота 30.03

Часът на Земята

Един час без електричество може би звучи страшно през XXI век. На нас от Metanoa de la Rose обаче ни звучи като един час очи в очи, без телефони и екрани. Един час на смях, без емотикони. И един час на прегръдки, без отопление. Споделено време. И кога, ако не именно в събота. Черната роза Метаноа няма нужда от електричество, за да оцелее. Както и любовта. Тя се храни с емоции и страсти. Така че, нека загасим лампите и да не забравяме, че „истински се вижда само със сърцето. Най–същественото е невидимо за очите“.

 

 

 

Неделя 31.03

„Но най-много мразя, че не те мразя…

Дори и когато си наблизо,

Дори и малко

Дори изобщо“

Преди точно 20 години се състои премиерата на една романтична комедия, която остава любима, както на децата на 90-те, така и на по-възрастните. Хийт Леджър се превръща в секссимвол, а пък зрителите се научиха, че колкото и да ти се иска да мразиш, любовта винаги е по-силна и побеждава всичко. Със сигурност много неща те дразнят у любимия човек ежедневно. Днес обаче е неделя, необикновен ден, отреден за почивка, почивка и пак почивка и щипка празник за разкош. И понеже от Метаноа си имаме любими празници, днес празнуваме любовта и забравяме всички малки дреболии, които мразим, а се наслаждаваме на тези, които обичаме…

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *