Празничен хороскоп за периода 1-7 април

Празничен хороскоп за периода 25-31 март
март 23, 2019
Metanoa: Подаръкът с личен отпечатък
април 6, 2019
Празничен хороскоп за периода 25-31 март
март 23, 2019
Metanoa: Подаръкът с личен отпечатък
април 6, 2019

„Животът е твърде важен, за да бъде взет като шега, но и твърде абсурден, за да бъде взет на сериозно.“ Ашли Брилиант

Без шега и измама годината се търкулна незабелязано и ето, че сме на прага на едни по-топли, по-слънчеви и по-мечтани месеци. Април посрещаме с понеделник и с… празници. А те са любимото занимание на Metanoa, защото обичаме щастието, то е нашата запазена марка. Още от ранния понеделник ще открием седмицата с много смях, именици, празници и подаръци. И понеже знаем, че не трябва да се взимаме прекалено насериозно, обичаме да се смеем и най-вече да раздаваме усмивки, започваме новите седем, със смях до сълзи.

 

 

 

Понеделник 1.04

Ден на шегата

Имен ден: Марта, Мартин

Днес няма да работим! Шегуваме се, разбира се, но ако в световния ден на шегата успеем да разсмеем поне един човек, когото обичаме, то няма значение до колко е работният ни ден. Защото краят е все някъде там на циферблата на часовника и ще можем да се отдадем на време с любимите си хора.

Наздравици също няма да липсват, защото онези Марта и Мартин, които толкова обичаме празнуват именно днес имения си ден.

 

 

Вторник 2.04

“Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно.” Ханс Кристиан Андерсен

Кое е твоето лично чудо? Онова, което кара сърцето ти да прескоци едно туптене, а пулсът ти да затрепти с магнитуд на земетресение? На днешния ден майсторът на приказките Ханс Кристиан Андерсен има рожден ден. Той празнува и до днес в сърцата на хората, разтуптяни от неговите истории. А ние от Метаноа ти напомняме, че история се пише от двама…

Ако имаше неговия талант, коя жена би превърнал в легенда, за която да се говори векове? Metanoa de la Rose ще я награди заслужено, с най-точния подарък.

 

 

 

Сряда 3.04

„…да общуваш с човек по телефон, който живее в същият град е извращение: можете да го посетите.“  Даниел Глатауер

През 1973 година в Ню Йорк е направено първото обаждане от мобилен телефон. И оттогава някак си забравихме да се виждаме. Да, носиш всичките си любими хора в джоба на дънките, със симки, клипове, профили и какво ли още не, но днес Metanoa de la Rose те приканва да вдигнеш слушалката, само по една причина – Да си уредиш среща! Сряда вечер ще е за онова старомодно питие след работа, неочаквам подарък пред вратата или просто гушнати пред телевизора. Ти избираш, само изключи звука на телефона… Но преди това можеш да набереш номера на Метаноа, които винаги сме на едно телефонно обаждане разстояние, 24/7 за всеки специален повод в живота ти.

 

Четвъртък 4.04

Ден на психолозите

Единствената психотерапия, от която имате нужда, в разгара на работната седмица е вино, Черна роза и любов. Резултатът е сигурен – пълна рлаксация, зареждане с нови сили и балансирано емоционално ниво до небето.

Все пак психолозите днес празнуват своя професионален празник, а празника значи подаръци. С какво би ги зарадвал?

 

 

 

 

Петък 5.04

„Слушай със сърцето си и ще разбереш.“ Покахонтас

А ти знаеш ли, че Покахонтас е реален исторически образ. Анимацията на Дисни е вдъхновена от истинската любовна история между индианската принцеса и колонизаторът Джон Смит. А ти мислеше, че приказките не се превръщат в реалност… На днешния ден през 1614 година двамата влюбени сключват брак.

Един исторически пример за притегателната сила между противоположностите и една история, което се превръща в легенда. А каква е твоята любовна история? Разкажи я с Metanoa.

 

Събота 6.04

Ден на битката с възглавници

Имен ден: Страхил

След като си поспим хубаво до късно, и понеже сме към края на една седмица, която започна ей така на шега, трябва да се посмеем хубаво, за да ни тръгне уикенда подобаващо. Един бой с възглавници в ранния преди обед, след дълго излежаване е идеалният начин да отпразнуваме международния ден на най-мирната и забавна война в света.

След като най-накрая се измъкнем от под завивките е време да намерим подходящ подарък, защото днес всички с името Страхил празнуват своя имен ден.

 

 

Неделя 7.04

Световен ден на здравето

Професионален празник на медиците

Здравето се заражда първо от усмивката, вътрешната нагласа и най-красивите емоции. Една разходка няма да ни навреди, но и една чаша вино с любим човек също. В неделя ви предлагаме да направите и двете, независимо в какъв ред ги изберете.

Макар и утре да е понеделник, един куп празнуващи не липсват, защото днес своя ден празнуват медиците. Имате ли си някой любим приятел, който се е трудил много в името на тази благородна професия? Ако отговорът е Да, то Метаноа има подходящ подарък за него…

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *