Metanoa: Подаръкът с личен отпечатък

Празничен хороскоп за периода 1-7 април
март 31, 2019
Празничен хороскоп за периода 8-14 април
април 7, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-7 април
март 31, 2019
Празничен хороскоп за периода 8-14 април
април 7, 2019

Как да дадеш част от себе си, но да останеш цял?

Ралф Емерсън казва, че истинският подарък е да дадеш част от себе си. Смисълът на подаръка е да накарме някого да се почувства специален. Да му засвидетелстваме отношение и да му покажем, че сме дарили част от своето време, за да изберем именно онова, с което бихме искали да ни запомни. Онзи Жест и онези думи, с които да оставим личния си отпечатък в картата на живота му.

Истината е, че в един свят на достъпност, високи технологии и презадоволеност е все по-трудно да откриеш истински значим подарък за рожден ден. Трофеите ще прашлясат, дрехите ще се скъсат, а преживяванията ще се изживеят. Споменът от чувството, което е събудил подаръкът е онова, което ще остане завинаги. Тостът, който е трогнал сърцето, пожълтелият къс хартия с думите от дъното на душата, ще сгреят, когато си ги припомниш случайно след години. Всеки човек идва в живота ни с мисия, която оставя дълбок белег в приказката на битието ни, затова трябва да подходим с вдъхновение, когато оставяме следи у хората.

Има много начини да ви забравят и един правилен да ви запомнят – когато вложите частица от себе си в подаръка за рожден ден. Metanoa de la Rose отдавна се е впуснала в разкриването на тайните на изкуството на подаряването, за да не се налага ти да го правиш на всеки 365 дни.

Когато стигнеш до онзи кръстопът на „Той/тя си има всичко, какво да подаря?“ Метаноа отговаря въпроса ти – Подари емоция! Емоцията на тънката, изящна верижка, емоцията с дъх на пустинно цвете, емоцията с аромат на Вселена. Емоцията на собственото си сърце в красива кутия, изкусно завързана панделка, съвършено подбрани думи – една част от теб самия, която няма да те ограби, а напротив – ще те направи по-богат, с усмивката, която си предизвикал!

 

 

Black Brilliance

Красотата и силата на черния диамант са малка част от пожеланието, което можете да отправите за рожден ден. Блясъкът им би заслепил свещичките на тортата, но единствено любовта, с която ще поднесете своя подарък, ще има значение. Дори и след години. Защото обеците с черен диамант не познават възрастта. Те искрят в унисон с душата и никоя бръчица от усмивки и преживявания не може да угаси техния блясък. Подкладете с ярък плам сърцето на любимата жена в деня на нейния празник, а годините ще останат в неговата сянка. Забравени.

 

 

 

Universe

Ако Вселената се е превърнала в това необятно и тайнствено красиво място само за миг, то само помисли какво може да направи една Жена за година… Неслучайно Вселената е в женски род, защото Жената е Вселена. От блясъка на погледа, до върха на токчето си. Крие черни дупки, в които потъват мъжки сърца, озарява дните със силата на милиони слънца и умее да плеява като лунно сияние. Ако можеше да й напомниш за нейната Вечност, сила и необятност, не би ли го направил? Можеш, с аромата, който улови неуловимата опашка на комета и сбъдна всички желания. Сбъдни ги и ти с Universe.

 

 

Черна роза Метаноа

Черната роза Метаноа е символът на величието, царствеността, тя е благородно цвете, дар от боговете. Родена в хаоса на пустинята, оцеляваща във вечността и ухаеща на спомени от отминали животи, Черната роза Метаноа е универсалната орисия за Любов и Щастие. Като самата нея, твоят най-съкровен рожденик ще получи орис, която ще носи със себе си занапред в живота. Ще носи красотата на необикновения цвят, силата на цветето борец, което винаги оцелява и нежността, която да го води с лекота през трудностите на живота.

А пък независимо колко свещички има на тортата на вашия рожденик, му припомнете, че „възрастта е просто число. Напълно незначителна е, освен, разбира се, ако не си бутилка вино“ с една бяскава наздравица и орисия от Метаноа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *