Празничен хороскоп за периода 8-14 април

Metanoa: Подаръкът с личен отпечатък
април 6, 2019
Празничен хороскоп за периода 15-21 април
април 14, 2019
Metanoa: Подаръкът с личен отпечатък
април 6, 2019
Празничен хороскоп за периода 15-21 април
април 14, 2019

„Желанието за полет е присъщо не само на птиците, но и на хората. Достатъчно е да се научиш да разперваш крилете на ума си и да отваряш вратите на сърцето си, за да пребродиш всички съществуващи и несъществуващи небета.“ Ричард Бах

Нека да полетим заедно, Черни рози! На крилете на един безкраен празник, за който не съществуват делници, а само поводи за наздравици, подаръци и усмивки. Както винаги и тази седмица Метаноа започва с обзор на всички онези моменти, на които трябва да се насладим през идните 7 дни.

Именици и празници не липсват, а на вас какво ви липсва за пълно щастие? Правилният подарък разбира се, който вече не е толкова труден за откриване с Metanoa de la Rose

 

 

Понеделник 8.04

“Никога не гледай назад, никога не искай да върнеш времето. Аз не обичам историята, тя и без това е написана по хиляди страници. Моето време никога не е било, то винаги е!” Вивиан Уестууд

Талантливата британска дизайнерка е не просто талант, тя е фактор, завладял цяла една ера с модата си. А знаеш ли кое никога не излиза от мода? Любовта. Ето защо Метаноа е винаги в крак с тенденциите. Тя е избрала вечността за свой личен стил. Вивиан Уестууд празнува днес своя 78-и рожден ден, а кой е рожденикът, който искаш да зарадваш ти?

На помощ идва Метаноа, с цял куп подходящи подаръци за едно незабравимо начало на седмицата.

 

 

Вторник 9.04

„Животът е твърде кратък, за да живееш нечия чужда мечта.“ Хю Хефнър

На днешния ден е роден един от най-страстните почитатели на женската красота – Хю Хефнър. Истината е, че обаче той се нарежда след Метаноа, защото ако той е знаел как да направи една жена щастлива с корица на списание, то Metanoa de la Rose, знае как тя да остане щастлива… завинаги. Защото подаръците ни са непреходни, те нямат давност, нито срок на годност. Годините не значат нищо за тях, те са просто една красива допавка към настоящия приказен момент, който създаваме.

Коя Жена би издигнал в култ именно днес? Отговорът зависи от теб, а от него зависи подаръкът, който ще избереш…

 

 

 

 

 

Сряда 10.04

“Никакъв огън, никаква сила не може да унищожи онова, което човек скатава в бленуващото си сърце.” Великият Гетсби

Ден на братята и сестрите

През 1925 година е публикуван най-известният роман на американски писател от 20 век. Франсис Скот Фитцджералд знае как да опише любовта и всеки неин трепет, а ти знаеш ли как да я изживееш? Ако отговорът е ДА, то бушуващите чувства в сърцето ти са по-силни от пожар и знаеш кой точно е причината за всичките ти вълнения… Метаноа те пита днес, как ще зарадваш любимата? Как ще запалиш онзи пожар в душата й, който да гори в унисон с твоя и да опожари разстоянието между вас? С Черна роза или черен диамант?

Днес се празува и един особен ден, този на братята и сестрите. Онези, с които все не можехте да си разделите играчните, дрехите, подаръците и онези същите, с които не можете да се разделите никога. Особен вид любов, която празнува днес своя ден.

 

 

Четвъртък 11.04

Имен ден: Тома, Томислав и Томислава

Четвъртък се подготвяме за доза именици – Тома, Томислав и Томислава ще имат един много приятен повод да почерпят, а най-близките им ще трябва да се постараят над подаръка, за да си заслужат почерпката. Метаноа е универсален израз на любов, привързаност, приятелство. Тя знае всички думи, с които да накара някого да се почувства специален…

Кой е специалният ти човек днес?

 

 

 

Петък 12.04

Ден на авиацията и космонавтиката

Днешната дата помни не една, а няколко космически еуфории, които светът отбелязва и до днес. През 1849 италианският астроном Анибал де Гаспарис открива 10 Хигея – четвъртият по големина астероид. През 1961 година СССР пък, изстрелва в Космоса Восток 1 – първият пилотиран космически кораб с космонавта Юрий Гагарин на борда. А  през 1981 САЩ изстрелва първата космическа совалка – Колумбия. И оттогава човечеството все се стреми към звездите. Метаноа и ароматът Universe обаче намериха начин да обиколиш цялата Вселена от топлината на дома и уюта на любимата прегръдка. Трябва само да освободиш опашката на комета и да полетиш с нея към непознати светове в търсене на Любовта.

 

 

Събота 13.04

Харесвам мечтите за бъдещето повече от историите за миналото! Томас Джеферсън

А ти за какво мечтаеш? Събота е също толкова прекрасен ден, като всеки друг, да започнеш да мечтаеш или да започнеш да сбъдваш мечтите си. На днешния ден през 1743 година е роден третият президент на САЩ Томас Джеферсън и макар да е останал в историята, той хич не я е обичал. И Метаноа се съгласява – за Любовта няма минало, има само тук и сега и бъдещето, което предстои да се сбъдне… Заедно!

 

 

 

 

Неделя 14.04

„Простота – ето това е ключът към всичко! Както в живота така и в рок музиката.“ Ричи Блекмор

Животът често прилича на рок музиката със своя нестихващ ритъм, гърмящи акорди, романтичен вкус. Един от най-знаменитите китаристи на всички времена – Ричи Блекмор, празнува своя 74-ти рожден ден днес. И ни напомня, че простичките неща са най-важни. Като един обикновен неделен ден, който е просто съвършен, защото е споделен с любимите ни хора. Пък ако има и подаръци наоколо, то просто можем да си усилим музиката на макс и да се насладим на простотата да обичаш и да бъдеш обичан.

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *