Празничен хороскоп за периода 15-21 април

Празничен хороскоп за периода 8-14 април
април 7, 2019
Празничен хороскоп за периода 22-28 април
април 21, 2019
Празничен хороскоп за периода 8-14 април
април 7, 2019
Празничен хороскоп за периода 22-28 април
април 21, 2019

„Само живеенето не стига, човек трябва да има слънце, свобода и малко цветя.“ Ханс Кристиан Андерсен

Пролетта е в разгара си, а разцъфна ли и във вашите сърца, Черни рози? Ако не, то тази седмица сме ви подготвили толкова прекрасни моменти, че няма как да не засияете отвътре от любов, радост и емоции. Именици и празници ще се редуват през следващите дни, а вие ще трябва да се заредите с много енергия, усмивки и подаръци, за да им се насладите напълно.

Денят става все по-дълъг, с него и поводите да се съберем, да бъдем заедно и да си кажем наздраве, просто защото е пролет!

 

 

Понеделник 15.04

„Обикновеният човек гледа без да вижда, слуша без да чува, пипа без да чувства, яде без да дегустира, ходи без физическо съзнание, вдишва без да осъзнава миризмата или аромата и говори без да мисли.“ Леонардо да Винчи

През 1452 година се ражда един човек, който е почти магьосник. Леонардо да Винчи променя изкуството, изобретенията му изпреварват със стотици години технологиите, а харизмата му и до днес остава неразгадана. А Мона Лиза продължава да се усмихва загадъчно и до днес, сякаш знае всички тайни… Леонардо да Винчи е величие в изкуството, а Metanoa de la Rose е величие в любовта. Ние знаем всички нейни похвати, измисляме нови и нови изобретения, за да спечелим битката за сърцето. Ние сме вдъхновителите на най-големите шедьоври на любовта. А ти?

 

 

Вторник 16.04

„Да пишеш за истинската любов означава да изпиташ най-прекрасното от творческите разочарования: тя не е възможно нито да се опише, нито да се изрази.“ Чарли Чаплин

Да разсмееш света е една от най-големите дарби и благословии. През 1889 година Чарли Чаплин се ражда, за да дари усмивки на всички хора по света. Дори и без думи и само в черно-белите цветове, светът го обича и до днес. А ти кого искаш да усмихнеш? Защото Черната роза Metanoa ще го направи без думи и в черен цвят. Вярваме, че ако Чаплин познаваше необикновеното цвете, то щеше да му е любимо.

Кой е твоят рожденик днес?

 

 

 

 

 

Сряда 17.04

„Никога няма да прекосиш океана, докато не се осмелиш да изгубиш брега от очи” Христофор Колумб

През 1492 година Христофор Колумб получава благословията и финансирането на испанската корона да търси западния път към Индия. И докато той никога не се е притеснявал да изгуби брега от очите си, ние от Метаноа те питаме, дали си готов за пътешествие? В търсене на любовта… Христофор Колумб може и да не открива това, което търси, но прави една от първите големи крачки към сбъдването на мечтите си… Вдига котвата и отплава към хоризонта.

 

 

 

Четвъртък 18.04

“Естествената роля на жената е да бъде стълб на семейството.” Грейс Кели

Имен ден: Виктория

Носителка на Оскар, красавица, звезда, филантроп, принцеса. Според Грейс Кели жената е стълб на семейството, а ние добавяме, че това е така, просто защото истинската жена, знае как да намери време да бъде всичко. През 1956 година принцът на Монако Рение III се жени за американската актриса Грейс Кели. И така тя сбъдва мечтата на всички момичета по света. Коя жена в твоя живот, заслужава титлата Кралица? Как мислиш, ще й отиват ли черни диаманти?

Може би се казва Виктория и носи името на победата, а именно днес се нуждае от подарък, защото празнува своя имен ден.

 

Петък 19.04

Добрата книга, като добрата песен или искрената любов е способна да промени космоса. – Уилям Пол Йънг

Дъглъс Адамс пък смята, че космосът е едно ужасно скучно място. Може би защото не сме го споделили с любимия човек. На 19 април 1941 финландският астроном Лиси Отема открива астероида 3892 Дежьо. И май се оказва, че там не е никак скучно… Днес, не е нужно да си построиш ракета, за да пребродиш Вселената. Защото Metanoa de la Rose затвори космоса в бутилка, даде му аромат на вечност и го опакова, като за подарък. На кого би подарил цялата Вселена?

 

 

 

Събота 20.04

Ден на съпруга

Лазаровден

Уикендът се очертава много празничен още от събота. Започваме го с именици. Лазаровден означава две неща – нов живот и само 8 дни до Великден. Лазар, Лазарина, Лазарка, Елизар, Елизара и Живко днес ще почерпят подобаващо и до ранни зори, защото утре е почивен ден. А пък ако си нямате именици, но пък си имате съпруг, то е време да му обърнете специално внимание. А защо не и да му поднесете смел подарък, който ще запомни завинаги?

Metanoa е насреща, за да ви помогне и в двата варианта.

 

 

 

Неделя 21.04

Цветница

Всички красиви хора с имена на цветя днес ще разцъфнат за своя специален празник. Цветница е един от най-красивите, дългоочаквани и отбелязвани празници в България. Според проучвания 10 процента от дамите у нас носят имена като Роза, Ива, Елица, Цвета, Цветан, Малина, Лилия, Невена, а процентър при мъжете е почти същият. Така че днес е почти невъзможно да не познавате някой именик, който да заслужава подарък, празник и много любов.

А с какво ще зарадвате любимото си цвете днес, ако не с необикновено цвете като Черната роза Метаноа?

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *