SPECIAL DELIVERY: Разкажи ни желанието си и Метаноа ще го сбъдне

Празничен хороскоп за периода 22-28 април
април 21, 2019
Празничен хороскоп за периода 29 април – 5 май
април 30, 2019
Празничен хороскоп за периода 22-28 април
април 21, 2019
Празничен хороскоп за периода 29 април – 5 май
април 30, 2019

Каква по-голяма радост от това да направиш нещо специално за любимите си хора?

В забързаното ежедневие често не остава време да наберем любимия си, камо ли да намерим няколко часа, за да му изберем съвършения подарък. Метаноа се грижи да спре времето и да го събере в едно кликване на компютъра и едно натискане на смартфона.

24/7 Metanoa de la Rose е тук за теб и специалните моменти на най-важните хора в живота ти. Единственият въпрос, на който трябва да отговориш е – Как да зарадвам любимия човек? Ние ще се погрижим за мястото и часа на доставката по най-елегантния, красив и запомнящ се начин. Разкажи ни историята на сърцето си и ние ще я превърнем в реалност. За нас щастието не е работа, а ритуал, който изпълняваме до съвършенство. Всеки път.

От панделката, през кутията с Черна роза и допълнение с подписа на Метаноа и чак до восъчния печат, който с любов запечатва цялостната визия, ние сме решението за всеки един празник.

Ще бъдем там, където трябва, когато трябва и ще носим посланието на сърцето ти с нас. Дори и да си на другия край на света, Метаноа ще бъде тук, когато ти е нужна. В най-важните моменти на онези, които носиш в сърцето си, ние ще подарим топлината на емоциите ти, завързани с най-красивата панделка. А това, което ще открие любимият ти човек в кутията, ще остави у него следа, която винаги ще му напомня за теб с изгаряща усмивка.

Подаръците са цяло изкуство, а Метаноа е артист от световна величина, който сбъдва желания.

 

Какво желаеш ти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *