Празничен хороскоп за периода 29 април – 5 май

SPECIAL DELIVERY: Разкажи ни желанието си и Метаноа ще го сбъдне
април 25, 2019
Празничен хороскоп за периода 6-12 май
май 5, 2019
SPECIAL DELIVERY: Разкажи ни желанието си и Метаноа ще го сбъдне
април 25, 2019
Празничен хороскоп за периода 6-12 май
май 5, 2019

“Не знаех как да боготворя, докато не се научих как да обичам.” – Хенри Уърд Бийчър

Докато пролетта цъфти около нас с хилядите си цветове и аромати, времето е подходящо само за любов. Любов към онзи човек, когото носим в сърцето си, любов към живота, любов към неспирния празник.

А такива няма да липсват и тази седмица, която отново ще бъде кратка за работното ни време и много дълга за щастливи моменти с любими хора.

За подаръците отново отговаря Метаноа, а ти се погрижи да си вземеш всичките усмивки и добро настроение.

 

 

Понеделник 29.04

Ден на желанията и танците

Имен ден: Пенчо и Пенка

Намисли си желание. Затвори очи и го пожелай с цялото си сърце. Ако твоето желание пък е нечие име, то Метаноа знаеш как да зарадваш този човек и той да ти се сбъдне. В Международния ден на желанията те се сбъдват. Повярвай.

Ако пък ти се танцува, ей така от нищото, надуваш музиката и сърцето ти пее, то емоциите ти празнуват и Деня на танца. Изтанцувай го, с когото пожелаеш. Танците и желанията са особено подходящи за почивния понеделник, защото днес своя имен ден празнуват Пенчо и Пенка.

 

 

Вторник 30.04

„Това, което свирим, е живот“. Луис Армстронг

В Международния ден на джаза си припомняме думите на единствения и неповторим Луис Армстронг – „Какво е джаз? Човече, ако питаш, никога няма да разбереш.“ Сякаш да попиташ какво е Любов. Но понеже Метаноа знае отговорите на всички върпоси ще ти каже – Любов е тук и сега. Моментът, в който даряваш частица от себе си на любимия човек. Моментът, в който той развързва панделката и погледите ви се срещат. Какво би подарил на голямата си любов, освен джаз, звезди и… Черна роза?

 

 

 

 

Сряда 1.05

Ден на труда

Иронично или не, в Деня на труда… не се работи. А когато денят е почивен, той веднага се превръща в празник. А по празници има и подаръци, нали? В средата на седмицата се отдаваме на заслужена почивка, време за себе си и време за най-любимите ни хора. Каквито и да са плановете ти за днес – от излежаване до късно в нечии прегръдки. до грандиозно парти, доброто настроение ще те съпътства навсякъде. Особено, ако Метаноа е до теб – дали за подаръци, дали за наздравици, ти решаваш, красотата е от нас.

 

 

Четвъртък 2.05

„О, не можеш да опишеш някого, в когото си влюбен.“ Тенеси Уилямс

Имен ден празнуват: Борис, Борислава, Боряна

През 1955 година на този ден Тенеси Уилямс печели Пулицър за “Котка върху горещ ламаринен покрив”. Една пиеса, която вдъхновява редица филми зад гърба си и не една номинация за Оскар. А ти, каква роля играеш днес? На влюбения, на обичания или на празнуващия? А защо не и трите едновременно? Със сигурност познаваш поне един Борис, Борислава или Боряна, които обичаш или те обичат. И понеже днес те празнуват своя имен ден, твоя работа е да ги зарадваш. А за Метаноа това е най-сладката работа на света и ще ти помогне с удоволствие в избора на подаръци.

 

 

Петък 3.05

„Най-страшното нещо на света е жена, която няма страх от нищо.” Маргарет Мичъл, „Отнесени от вихъра“

Онези жени, които се издигат на пиедестал от мъжете, по които копнее сърцето, които са по-силни от скала и по-нежни от Черна роза… През 1937 година Маргарет Мичел печели Пулицър за книгата си „Отнесени от вихъра“. Любовната история, която вълнува и до днес и е вечен бестселър. Именно на тези вечни Жени-легенди Метаноа подарява Черните си рози. За да им напомнят, че силата е тяхната красота и красотата е тяхната сила. Чие женско име носиш, гравирано отвътре на сърцето и заслужава твоето вечно обещание за любов днес?

 

 

Събота 4.05

„С напредване на годините красотата на една жена само расте!“ Одри Хепбърн

На днешния ден е родена великата модна икона, филантроп и Жена – Одри Хепбърн. А ти, имаш ли си любима рожденичка? Според актрисата, която завладява сърцата на милиони, красотата на жената единствено расте с годините, а не избледнява. Както не избледнява и Черната роза Метаноа – съвършеният подарък за рожден ден на Жената на сърцето ти. Ако дъхът и думите ти са секнали от любов, то ние ще се погрижим и за посланието, за да зарадваме напълно твоята единствена Черна роза сред океана от червени…

 

 

 

 

 

Неделя 5.05

Ден на смеха

Имен ден: Ирина, Ирена, Мирослав, Мира, Мирослава

Томина неделя

Да раздаваме усмивки и емоции е работата на Метаноа. Твоята е да се смееш с глас и до сълзи, в приятна компания. Неделята е прекрасен ден по много причини, а днешната е, че утре е неработен понеделник. Помниш ли, че ти обещахме малко работно време и много празници?

Днес можеш да се отпуснеш максимално, защото имаш и нова доза именици в телефонния указател – Ирена, Ирина, Мирослав, Мира и Мирослава, както и Тома, Томислав и Томислава, защото днес е и Томина неделя. С тях можеш да се посмееш до зори, без да се притесняваш за сутрешната аларма, а подаръците ще си подготвил отдавна, ако знаеш номера на Metanoa de la Rose.

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *