Празничен хороскоп за периода 6-12 май

Празничен хороскоп за периода 29 април – 5 май
април 30, 2019
Празничен хороскоп за периода 13-19 май
май 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 29 април – 5 май
април 30, 2019
Празничен хороскоп за периода 13-19 май
май 12, 2019

„Да бъдеш щастлив е един талант, който се развива чрез упражнение.“ Пейо Яворов

Ние от Метаноа правим ежедневни тренировки по щастие. Ще се включиш ли? Ако досега не си станал част от клуба на щастието на Metanoa de la Rose, то тази седмица, изпълнена с празници е идеалното начало. Очакват ни една шепа именици, почивен понеделник и куп други малки и големи моменти, които да отпразнуваме и споделим с най-близките. Подаръци също няма да липсват, а те както знаеш, са нашия специалитет, от теб ни е нужен само правилният избор и адреса, на който да доставим щастието…

 

 

 

Понеделник 6.05

Гергьовден

Ден на храбростта

Един от най-големите български празници чука на вратата още в понеделник. Георги, Гергана, Гинка, Галя, Ганка, Ганчо и производните празнуват имен ден днес, а Гергьовден често е по-голям празник и от рожден ден за имениците у нас. С какво ще ги зарадваш? Именно днес Metanoa de la Rose има удоволствието да ви представи новия ни продукт BLACK & WHITE – серия от 100 лимитирани кутии. Подарък, в който противоположностите се привличат. Виното е Шардоне, реколта 2018, винифицирано в КВЕВРИ, Розата е Черна, а с ключа не можеш да заключиш никоя врата, но можеш да отключиш всяка бутилка. Ключът към Щастието не е в количеството, нито в качеството. Ключът към Щастието е в съотношението!

Нека отпразнуваме Гергьовден заедно и в името на Розата всеки именик получи ключа към щастието в ръцете си.

 

Вторник 7.05

„Знам, че като всяка жена от народа, имам повече сила, отколкото изглежда, че имам.“ Ева Перон

Всяка Жена притежава силата да бъде специална и много по-силна отколкото изглежда. Именно затова Черната роза Метаноа е нейна спътница отдавна. Тя е символът на нейната сила, обгърната в нежността и аромата на черното необикновено цвете. Ева Перон, която е родена на днешния ден през 1919 година и въпреки че е жена на политик, остава икона за жените във всички направления на живота. Нейната фигура е увековечена с не една „Евита“ и дори е изиграна от поп иконата Мадона.

 

 

 

Сряда 8.05

“- Нищо не разбирам от любов. – То е защото самата любов разбира всичко, има отговор на всичко, разрешава всичко и просто трябва да я оставиш да действа.” Ромен Гари

Да бъдеш влюбен е най-лесното нещо на света. И най-красивото. Да останеш влюбен и са запазиш любовта в сърцето си е талант. А ние от Метаноа сме ужасно талантливи в това. На днешния ден, през 1914 година е роден френският писател Ромен Гари. И докато през живота си той пише под няколко ралзични псевдонима, с всеки един от тях възхвалява любовта и нежността, които само Жената може да разгори в сърцето. А кой подклажда твоя огън? И с какво ще й покажеш, колко е важна тя за теб?

 

 

 

Четвъртък 9.05

Имен ден: Христофор

“Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи” Джавахарлал Неру

През 1502 година Христофор Колумб потегля от Испания за своето четвърто и последно пътешествие до Новия свят. Вероятно при всяко едно от пътешествията си той не е спирал да мечтае по непознати хоризонти, губейки родния си бряг от поглед. Ако още ви е рано да отплавате към непознати земи, цялата красота, очаквания и приключения могат да се поберат и в един подарък от Метаноа. С когото да зарадвате любимия си човек или днешните именици, които носят името Христофор.

 

 

 

Петък 10.05

“Една звезда никога не може да умре. Тя просто се превръща в усмивка и се стопява обратно в космическата музика, танцът на живота.” Майкъл Джексън

През 2000 година по време на церемония на Световните музикални награди принц Алберт от Монако връчва отличието „Изпълнител на хилядолетието“ на Майкъл Джексън. А той е от звездите, които просто се превръщат в легенди. Хилядолетните пътешествия на звездите са събрани от Метаноа в бутилка, с аромат на Вселени и предлагат обещание за вечност на онези, които ги заслужават. Да си изпълнител на хилядолетието е голяма награда, но най-голямата награда е да бъдеш половината от сърцето на своя любим. Докажи на тези обичаш, своите чувства именно днес – това е най-добрият ден.

 

 

Събота 11.05

„Има някои дни, през които си мисля, че ще умра от свръхдоза удовлетворение.“ Салвадор Дали

Имен ден: Кирил, Кирилка, Киро, Кирчо, Методи, Методий

Салвадор Дали е лудост. Самият сюрреализъм в човешки образ. На днешния ден през 1904 година е роден великият харизматик, който стопява часовници и рисува сънища. Той е живял за удоволствието. Метаноа също. За онова удоволствие, което донася щастието от разопаковането на съвършения подарък. А днес от подаръци ще имат нужда имениците Кирил, Кирилка, Киро, Кирчо, Методи, Методий, както и библиотекарите и книжарите, които днес празнуват своя професионален празник.

 

 

 

Неделя 12.05

„Да спазваш всички правила, означава да се лишиш от всички удоволствия.“ Катрин Хепбърн

Имен ден: Герана, Герасим, Герда, Герман, Геро, Искра, Искрен

За Метаноа няма правила, а само удоволствия. Ние следваме ритъмът на сърцето ти, последвай го и ти. Катрин Хепбърн е родена на днешния ден през 1907 година. Тя е твърде висока, твърде остроумна, твърде независима. И именно това я превръща както във велика актриса, така и във велика Жена, която светът помни и днес. Има ли такава велика Жена и в твоя живот? А показвал ли си й скоро възхищението си? Метаноа може да ти помогне.

Завършваме седмицата и с доза именици – Герана, Герасим, Герда, Герман, Геро, Искра, Искрен, те ще ни заредят с добро настроение за следващите седем дни, а ти трябва да ги зарадваш за празника с подарък, който ще запомнят за дълго.

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *