Когато момичето става жена Черната роза се ражда отново

Празничен хороскоп за периода 13-19 май
май 12, 2019
Майка на абитуриентка: Какво да подарим на дъщеря си за абитуриентския й бал?
май 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 13-19 май
май 12, 2019
Майка на абитуриентка: Какво да подарим на дъщеря си за абитуриентския й бал?
май 16, 2019

Не й пожелавай късмет, тя го има, защото е жена, пожелай й Метаноа – да гради ароматно и цветно бъдеще със страст. А това е възможно с подарък за абитуриентка с подписа на Metanoa de la Rose

“По стара традиция се пръска менче с пожелание “да им върви по вода”. В месеca на абитуриентите, бъдете различни и им пожелайте да им върви по Метаноа – да бъдат дълготрайни в мечтите си като Черни рози. Да имат аромат на упоритост и постоянство, защото успехите в живота са резултат от маратон, не от спринт. Подарете им огъня на Черния диамант, който да им напомня силата, която гори в душата им. И вашата Любов.

Абитуриентският бал е ритуал по посвещаване в живота и женствеността за момичетата. Той е първата крачка към красиво бъдеще, което ще кове сама. Оставете й завет, който да помни и да й напомня, че да си жена е орисия, чест и най-голямото призвание.

Подаръкът за абитуриентка е цяло изкусвто, което Метаноа владее до съвършенство и ще те научи на него.

Чокър с черен диамант

Деликатен бунт и нежна страст – младата жена е стихия, по-величествена от всяка друга на Земята. Защото има мечти и знае как да ги сбъдне.

Символът на жените-легенди, отдавна не е корона, а чокър. В цялата човешка история и по всички географски ширини – от гейшите до буржоазна Франция, от самата Пепеляшка до английския кралски двор – Чокърът с черен диамант е признанието за жените, които се усмеляват да бъдат велики. Подарете й първата крачка към величието в деня на нейния бал.

 

Black Brilliance

От черен диамант искрят по-ярко само два черни диаманта…

Днес тя е най-красивата и нека остане такава завинаги. Black Brilliance е подарък без срок на годност, не познаващ думите „вече не е модерно“. Защото любовта винаги е на мода. А любовта към дъщерята е най-силната позната на земята. За да блести днес, по-ярко от падаща звезда и е нужна само усмивка. За да блести винаги, е нужен подарък, който да й напомня колко е специална. Обеците с черни диаманти Black Brilliance са специален подарък, за най-специалните момичета.

 

 

BLACK&WHITE

Подарете й ключа към щастието, нека тя да реши с кого да го сподели.

Младостта е опияняваща като чаша шардоне от квеври. Тя е бунт на милиони звезди и създава галактики. А е побрана в тялото на една нежна девойка. В абитуриентската нощ нека опиянението да е от сбъднати мечти, хиляди усмивки, нежни пожелания. BLACK&WHITE от Метаноа е наздравицата за следващия ден, когато ще пристъпи в бъдещето и ще й напомни колко еднствена и специална е за теб, с първата глътка от новия живот.

 

Черна роза Метаноа

Тя е единствената Черна роза, сред милиони червени

Да бъде себе си, да отстоява мечтите си и да бъде единствената е твоят завет, когато подаряваш Черна роза.

Тя е дарът за най-специалните, още от древността. Бленуван подарък, заради своята рядкост и вечност. Тя е думите на сърцето ти, които не можеш да изречеш. Сила и красота са съчетани в едно, за да съпътстват жените-легенди и да им напомнят за тяхната неповторимост.

Подари им любов, която не се нуждае от думи, не се нуждае от вода и слънце, нужна и е само вяра в сбъдването на мечтите.

 

Абитуриентският бал може и да е само една нощ в живота, но е и праг към бъдещето. Нежността и невинността срещат женствеността и силата, за да родят Жена. По-бляскава от всеки диамант, по-опияняваща от всяко вино, по-красива от Черна роза

А ти какво ще подариш на абитуриентка, ако не Любов?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *