Празничен хороскоп за периода 13-19 май

Празничен хороскоп за периода 6-12 май
май 5, 2019
Когато момичето става жена Черната роза се ражда отново
май 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 6-12 май
май 5, 2019
Когато момичето става жена Черната роза се ражда отново
май 12, 2019

„И накрая, любовта, която получаваш е равна на тази, която даваш“ – Пол Маккартни

А ти, колко любов можеш да дадеш? Метаноа ти обещава всичката. Празниците никога не спират, а с тях и подаръците. Новите седем дни те очават, за да те радват, разсмиват, правят щастлив и малко по малко, да те доближават до лятото.

Тази седмица може и да нямаме именици, но честваме Международния ден на семейството, което означава, че имаш да зарадваш много любими хора. В разгара на месец май идват и едни много специални поводи за празнуване – абитуриентските балове. А тази така чакана нощ сред младите, ще се превърне в приказка с подходящия подарък, особено ако носи подписа на Metanoa de la Rose.

А какво още те очаква ще разбреш в следващите редове…

 

 

Понеделник 13.05

„Няма нищо по-артистично от това да обичаш хората.“ Винсент ван Гог

През 1808 е основана Академията за изобразителни изкуства в Мюнхен. Метаноа пък те пита, кое изкуство владееш ти до съвършенство? Както е казал Ван Гог най-голямото от всички е любовта и Metanoa de la Rose е намерила начин да празнува това най-висшо чувство всеки ден. Изкуството да обичаш и да радваш околните със съвършени подаръци, не е никак трудно. Нужно ти е само желание, идея и телефонът на Metanoa, която знае как да сбъдва мечтите.

 

 

 

Втортник 14.05

„Много трудно е да снимаш филм за любовта, а след това да не изглеждаш глупав.“ София Копола

Днес е родена една от най-великите жени в киноиндустирята – София Копола. Ако можехте да режисирате своята любовна история, каква щеше да е тя? Метаноа ще я превърне в една романтична комедия, с много усмивки, ако ни се доверите, за да зарадвате своя любим рожденик или празнуващ днес. Имаме всичко от „обяснение в любов“ до наздравица за всякакъв повод. Какъв е твоят повод днес?

 

 

 

 

Сряда 15.05

Международен ден на семейството

Обичаш ги до полуда и умеят да те побъркват до седмото небе. Семейните сбирки са колкото и лудешки, толкова и топлещи сърцето. Насред работната седмица е време да поемеш инициативата и да събереш родата около масата. Ако за всеки има подходящ подарък, то със сигурност никой няма да се ядосва. С какво би зарадвал най-близките до сърцето си?

Едно наздраве, едно „Обичам те“ и едно „Благодаря ти, че те има“ правят чудеса! А само помисли какво биха направили и трите и си представи най-чудната сряда вечер!

 

 

Четвъртък 16.05

Ден на светлината

В деня на светлината, Метаноа отново ще бъде бунтар и ти предлага да я изгасиш! Най-същественото е невидимо за очите, нали знаеш? На тъмно се обича най-откровено. Природосъобразно ти предлагаме днес да запалиш няколко свещи и да поканиш романтиката на гости. Ние можем да се погрижим за виното, Черната роза и ключът към сърцето на твоя любим. BLACK&WHITE със сигурносо може да го направи за теб, а и не му е нужна и капка светлина. Тя ще идва от сърцето ти!

 

 

 

Петък 17.05

„Една свещ може да запали хиляди други, без от това животът й да намалее. Щастието не намалява, ако го споделяте.“ Буда

Днес будистите празнуват Весак – първото пълнолуние за май или рождения ден на Буда. Каквото и да сте чували за будизма, знаете, че той е щастие, хармония и красота. Което напълно влиза в мантрата на Метаноа. Ние знаем, че споделеното щастие е огромно щастие, а най-добрият начин да му се насладите е като направите подарък, който ще остави следа.

Подаръците са от нас, вие само трябва да назовете рождениците и тези, които ги заслужават. Ние ще се погрижим за останалото.

 

 

Събота 18.05

„Хората имат различни звезди. За тези, които пътуват, звездите са водачи. За други са само малки светлинки.“ Малкият принц

През 1969 година е изстрелян Аполо 10 – четвъртата пилотирана мисия на НАСА по програма Аполо. Макар и да не кацат на Луната, тримата астронавти на борда пътуват из звездите. А какво са за теб звездите – пътеводители или светлинки в нощта, на които се любуваш? Което и от двете да избереш, Метаноа има съвършения подарък, ако си решил да подариш звезда или цяла… Вселена. UNIVERSE е затворен галактически аромат в бутилка, която ще напомня за теб и звездното пътешествие на любовта на всяко сетиво…

 

 

 

Неделя 19.05

Мъжете са от Марс, жените от Венера

През 1961 година Съветският космически апарат Венера 1 става първият човешки предмет, който прелита близо до друга планета, именно Венера. Сякаш и на мъжете им се отдава възможност една на милион да се доближат толкова до сърцето на една жена, че да разкрият тайните й. С Метаноа шансовете ти за това, нарастват в твоя полза. Ние имаме ключа към женското сърце, любимото й бижу, опитомили сме красотата на Черната роза – нейн вечен символ. Довери ни се, за да спечелиш Жената!

Остават и броени дни до старта на абитуриенските балове, а ти със сигурност познаваш не един човек, който ще започне да гради своето цветно и ароматно бъдеще този май. Винаги можеш да се довериш на Metanoa de la Rose за избора на съвършен подарък за повода.

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *