Майка на абитуриентка: Какво да подарим на дъщеря си за абитуриентския й бал?

Когато момичето става жена Черната роза се ражда отново
май 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 20-26 май
май 19, 2019
Когато момичето става жена Черната роза се ражда отново
май 12, 2019
Празничен хороскоп за периода 20-26 май
май 19, 2019

Ако жената е реброто на мъжа, то дъщерята е сърцето на майката

 

Денят на абитуриенския бал е онази специална танцова стъпка към ароматното и цветно бъдеще на една млада Жена. Да направиш подарък в този ден е лесно, но да подариш част от сърцето си е най-лесно с Метаноа. За да я научите да вярва в невъзможни неща – в Черната Роза, която живее 6 месеца без да се нуждае от вода и в огъня на Черния диамант, носещ вечния пламък на Любовта…
 

Защото Твоята Дъщеря Винаги ще бъде единствената Черна роза за теб – специална и уникална сред милиардите червени… А Ти завинаги ще бъдеш нейния Черен диамант – Майката, която ще бъде вечно най-твърдата й подкрепа и най-устойчивата Любов в живота й!

Подаръкът за абитуриентка е не просто вещ, а дар. Дар от Жената-богиня, към тази, която ще се превърне във властелин на мечтите си, покорител на света и победител по пътя си. Ние от Метаноа, ти предлагаме един вълшебен подарък , който ще превърне абитуриентския й бал в приказка.

ПОДАРИ ПЪРВИЯ ДИАМАНТ НА ДЪЩЕРЯ СИ – Чокър с черен диамант от Метаноа.  Защо да чака годежния пръстен, за да осъзнае, че е специална? Подари й Черната роза, която не познава време и препятствия, за да цъфти с най-силния аромат. Всяка абитуриентка заслужава да й подарите Метаноа, за да й напомня завинаги деня, в който започва да гради сама своето ароматно цветно бъдеще.

 
Отвъд материята, думите са това, което остава най-силен отпечатък в душата на едно момиче. Ние от Метаноа сме се погрижили твоята дъщеря да чуе думите, които всяка майка таи в сърцето си още от момента на раждането на своето дете с текст на картичка към подаръка :
 

„Дъще, Цвете мое,

Сякаш беше вчера, когато беше толкова мъничка, че се побираше цялата в скута ми. Вчера ли беше денят, в който тичаше към мен с най-искрената усмивка и широко разтворени ръчички, за да ме прегърнеш…“

Така започва заветът на майката към дъщерята. Така една жена посвещава своята наследница в тайнствата на живота. Така я учи как да вземе изпитите на зрелостта с отличен. Майката е тази, която трябва да вдъхне увереност на младата жена за нейното значение, сила и непреклонен, но красив дух.

Таткото може да те научи да караш колело. И как да побеждаваш. Но майката е тази, която ще те научи да бъдеш Жена. Как целувките ти да лекуват рани, а погледът ти да кара цели галактики да избухват и да падат в краката ти.

Чокърът с черен диамант от Метаноа е едновременно връзка –тази между майката и дъщерята, и свобода към новото и непознатото извън семейното огнище.

Пътят на момичето, което става жена, започва в абитуриенската нощ. Metanoa de la Rose ти предлага възможността да й подариш компас, който да я води в правилната посока. Черният диамант ще озарява пътя й, завинаги. И ще те пази близо до сърцето й.

 

 

…Дерзай, дете мое, завладявай, обичай, бъди щастлива, бъди обичана, бъди себе си!

Бъди Черна роза, сред хиляди червени, бъди Черен диамант, който блести по-силно от звезда.

А аз ще бъда до теб!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *