Празничен хороскоп за периода 20-26 май

Майка на абитуриентка: Какво да подарим на дъщеря си за абитуриентския й бал?
май 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 27 май – 2 юни
май 26, 2019
Майка на абитуриентка: Какво да подарим на дъщеря си за абитуриентския й бал?
май 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 27 май – 2 юни
май 26, 2019

„Денят е такъв, какъвто си го направите! Затова защо не го направите великолепен?” – Стив Шулте

Черни рози, с Метаноа всеки ден е великолепен и абсолютен безкраен празник. Великолепието на деня идва от хората, които ни заобикалят, настроението, което носим в сърцето си и подаръците, които подаряваме и получаваме. А полето на подаръците е толкова необятно с Metanoa de la Rose, но никога няма да се изгубиш, защото ние ще бъдем твой верен пътеводител.

Датите на абитуриентските балове също наближават с пълна сила, а ти със сигурност има кого да зарадваш в тази празнична нощ, нали?

Кои празници заслужават да бъдат отпразнувани тази седмица, какви моменти на щастие те очакват ще разбереш в следващите редове, а ти трябва само да решиш с кого да ги споделиш…

 

 

Понеделник 20.05

„Дори и аз имам срок на годност!“ Шер

Днес Шер празнува своя 73-ти рожден ден, а ние сме напълно убедени, че тя няма срок на годност. Точно като Черната роза. Защото Жена-легенда като нея никога няма да остарее, а ще става все по-хубава с годините и по-величествена. Ти, познаваш ли такава жена? Защото тя заслужава освен всички звезди в небето и всичките Черни рози на света и черни диаманти, почти толкова бляскави, колкото очите й. Ние от Метаноа можем да ти ги осигурим, ти само трябва да назовеш едно женско име…

 

Вторник 21.05

Свети Константин и Елена

Имен ден: Елена, Ели, Елка, Койчо, Константин, Коста, Костадин, Костадинка, Ленко, Стамен, Станимир, Станка, Стоил, Стоян, Стоянка.

Днешният ден е считан за един от магическите празници в народния ни календар, който почита огнените божества. Празникът е свързан с култа към слънцето и летния огън, както и с преклонението пред небесната светлина. Днес имен ден празнуват Елена, Ели, Елка, Койчо, Константин, Коста, Костадин, Костадинка, Ленко, Стамен, Станимир, Станка, Стоил, Стоян, Стоянка, а ти трябва да се погрижиш за техните подаръци. Метаноа ще ти помогне.

21 май е свързан и с Дионисиевите мистерии, на почит са възраждането на природата, огнените танци на нестинарите, магическите пророчества и лечебна сила. Така че днес е и време за чаша вино към подаръците. А Метаноа вече има и ключа към всички мистерии около божествената напитка.

 

Сряда 22.05

“Небето не е място, нито време. Небето – това е да бъдеш съвършен.” Ричард Бах

През 1906 година братя Райт патентоват първата „летяща машина“. И човек вече буквално може да отлети до 7-мото небе. А теб, кой те праща в небесата от щастие само с една усмивка или една открадната целувка? Ние от Metanoa de la Rose мислим, че всеки ден е съвършен повод да отпразнуваш факта, че този човек съществува. А най-добрият ден е именно днес, тук и сега.

Поводът е летенето в облаците, дори когато си здраво стъпил на земята, а подаръкът е по твои избор и с подписа на Метаноа.

 

Четвъртък 23.05

“Във войната, както и в политиката, пропуснатият момент не се връща.” Наполеон

А Метаноа ще добави „и в любовта“. На днешния ден през 1805 година Наполеон Бонапарт е коронован за крал на Италия в Миланската катедрала. И любовта не му е била чужда, дори и когато става крал. А на теб? Днес, Metanoa de la Rose предизвиква всички влюбени да не пропуснат момента да кажат „Обичам те“. Дори и без думи. Дори и да си мислиш, че половинката ти го знае, е хубаво да го напомняш от време на време. Усмивката, която ще ти донесе е по-скъпа от всичко на света. Ако думите ти липсват, то Черната роза може да говори вместо теб. Защото тя е повече от хиляди думи. Тя е обещание за вечност.

 

 

Петък 24.05

Ден на славянската писменост

Св. Св. Кирил и Методий

Имен ден: Кирил и Методий, Методия, Киро, Кирчо, Кирилка, Методи

Езикът и думите са най-голямата ни сила и богатство. Те могат да печелят битки и сърца, да прощават и обичат. И докато по цял ден „пишем“ в чата, не мислиш ли, че днес можеш да бъдеш ужасно старомоден и да изпратиш на някого писмо? Може би на някой от днешните ни именици? Какво би им казал, за да ги поздравиш? Как би ги зарадвал? Ако думите не ти стигат Метаноа, ще ги напише вместо теб, а освен писмо ще получат и подарък, който никога няма да забравят.

 

 

Събота 25.05

Ден на виното

Събота е почивна и опияняващо празнична. В международния ден на виното, можете да се насладите на древната напитка с някой любим. Даже е направо задължително. В него е истината, а на дъното на чашата се крият отговорите на много въпроси. Предпочитанията за цвета, вкуса и наличието на балончета в него са грижа на Метаноа – имаме от всичко, ти трябва само да намериш с кого искаш да го споделиш. Ние имаме и ключът на щастието, стига да имаш смелостта да го поискаш.

 

 

 

Неделя 26.05

“Чуй, вечността ще отрони

своята първа звезда.

Тръпна, душата ще гони

нейната тайна следа.

Николай Лилиев

 

През 1885 година в Стара Загора е роден поетът Николай Лилиев, който възпява любовта както малко хора умеят. Метаноа е събрала в себе си вдъхновението на цялата Вселена, като един страстен и вечно влюбен в любовта поет. Черната роза и виното са само част от арсенала ни за битката за сърцето на любимия човек. Ако искаш да спечелиш можеш просто да ни се довериш.

Задай правилните въпроси, а с Метаноа отговорът винаги ще е ДА! Какъв по-хубав завършек на седмицата?

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *