Празничен хороскоп за периода 27 май – 2 юни

Празничен хороскоп за периода 20-26 май
май 19, 2019
Предложи брак с Метаноа: Не обикновен миг, а вечност
май 27, 2019
Празничен хороскоп за периода 20-26 май
май 19, 2019
Предложи брак с Метаноа: Не обикновен миг, а вечност
май 27, 2019

„Да обичаш е приключение без карта и компас, където можеш да се изгубиш единствено от предпазливост.“ Ромен Гари

Метаноа е твоят път към обичането. Черната роза е компас, който знае всички посоки, а картата можем да начертаем заедно, стига да поискаш. Новата седмица е повод за нови празници, именици и подаръци. А подаръкът от сърце е безценен. Кого би искал да зарадваш през следващите седем дни? Метаноа ще ти каже Защо да го направиш и ще ти покаже Как, ти само трябва да си готов за един безкраен празник!

Няма да пропуснеш нито един повод за щастие, ако се потопиш в следващите редове…

 

 

Понеделник 27.05

„Само влюбените имат право на званието човек.“ Александър Блок

А ти, носиш ли това почетно звание? През 1703 година Петър Велики основава Санкт Петербург и макар отдавна да не е столица, красотата и значението му за света са огромни. А чия красота изпълва твоя ден с усмивки? С кого, всяко градче по света ще се превърне в любимото ти? Ако можеш да тръгнеш на пътешествие с любимата си още в първия ден на работната седмица – направи го! Ако ли трябва да почакаш до уикенда, то един подарък с подписа на Метаноа, може да загатне предстоящото приключение. Започни понеделника с празник!

 

 

Вторник 28.05

„Жената може да преживее почти всичко. Всичко, освен безразличието.” Ян Флеминг

А ти не искаш да бъдеш безразличен към нея, нали? Жените са силни 24/7, но Метаноа ти подарява един миг, в който да ги разтопиш. Мигът, в който ще усетят аромата на Черната роза.

На днешната дата е роден Ян Флеминг – авторът, който създава Джеймс Бонд, всеизвестния агент 007. Харизматичен, очарователен, магнит за всяка жена – точно такъв ще бъдеш и ти в очите на своята Жена, ако знаеш как да я накараш да се усмихне и да се впусне с теб в авантюрата, наречена Любов…

 

 

 

 

Сряда 29.05

„Не покоряваме планината, а самите себе си.“ Едмънд Хилари

През 1953 година сър Едмънд Хилари и шерпът Тенсинг Норгей стават първите алпинисти, изкачили връх Еверест в Хималаите. Тук, на равното, има обаче много други върхове, също толкова вълнуващи като Еверест. Да покориш сърце, да се изкачиш до върха на Любовта. А пътуването е вълшебно. Метаноа е компасът, който сочи винаги нагоре. Чертае пътеките до съкровеното, а подаръците, които можеш да направиш по пътя към върха, ще ти гарантират сладката глътка въздух, която ще вдишаш, когато победиш.

Кой връх ще изкачиш днес?

 

Четвъртък 30.05

Имен ден: Емил, Емилия, Емилиян, Емилиан

Седмицата няма да мине и без красива доза именици. Днес своя имен ден празнуват Емил, Емилия, Емилиян и Емилиан. А ти, как ще ги зарадваш? Отговорът е в Metanoa de la Rose, а изборът е твой. От междугалактическо пътешествие с UNIVERSE, през ключа към всички тайни, до блясъка на черния диамант и чак до Черната роза Метаноа, празникът ще е безкраен, ако знаеш как да подариш емоция.

Какви емоции ще създадеш на своите любими именици зависи само от теб!

 

 

Петък 31.05

„Всички победи започват с победата над себе си.“ Леонид Леонов

На 31 май през 1899 година е роден големия руски писател Леонид Леонов. И той вярва в победата. От Metanoa de la Rose вярваме в най-голямата победа – тази на Любовта над всичко останало. За да победиш във всяка битка за сърцето на любимия човек има една много важна първа крачка – съвършен подарък с повод или без. Черната роза е един универсален ключ към победата, символ на вечноста и обещание за истинска Любов.

На кого ще дадеш обещание за Любов днес?

 

Събота 1.06

“Всеки е звезда и заслужава правото да блести.” Мерилин Монро

Ден на детето

В деня на детето е родена и една от емблемите на Холивуд, която превръща русите къдрици и червените устни в символ на женствеността – Мерилин Монро. Дори и без тях във всеки от нас и до ден днешен грее силно блясъка на едно дете. А какво обичат най-много децата? Точно така, подаръци! Зарадвайте днес детето в себе си и направете подарък, със сигурност ще ви отвърнат със същото. Денят изпълнен с дарове, пък е най-любимият на Метаноа, защото те са нащата стихия, ти само трябва да избереш съвършения за твоя повод днес!

 

 

 

Неделя 2.06

„Защо жената вижда отдалече това, което мъжът не забелязва и отблизо?“ Томас Харди

На днешния ден е роден Томас Харди – човекът, който познава жените. А те виждат живота като картина в цялата му пъстрота, на мъжете е задача да я изпълнят с малките детайли, които го оцветяват в цветове. Никоя жена не може да подмине незабелязана Черната роза Метаноа. Тя е онзи финален щтрих на деня, на седмицата и на всеки миг, който превръща обикновеното в празник. На кого би направил неделята незабравима? И кой искаш да започне новата седмица с усмивка? На Метаноа й е нужно едно единствено име, а на теб кураж!

 

 

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *