Предложи брак с Метаноа: Не обикновен миг, а вечност

Празничен хороскоп за периода 27 май – 2 юни
май 26, 2019
Празничен хороскоп за периода 3-9 юни
юни 2, 2019
Празничен хороскоп за периода 27 май – 2 юни
май 26, 2019
Празничен хороскоп за периода 3-9 юни
юни 2, 2019

Метаноа от гръцки – Μετάνοια – означава нещото, което променя начина ти на мислене. А кое променя живота ти? Любовта

Срещата с любовта е онази, с която нямате записан час. Нямате право да я отмените или да закъснеете. Просто защото тя е записана в деня на вашето раждане, в сърцето на избухнала звезда, която е гравирала името на сродната ви душа върху вашата душа. Колкото и любов да срещате през живота си, само една е истинската и ще я познаете. Със сърцето си, с пулса си, когато се изправи пред вас. А тогава какво ще направите?

Има два момента, в който виждаш живота си на лента. Днес ще говорим за първия. Онзи, в който падаш на коляно пред любовта на живота си и виждаш всички причини и мигове, които са те довели до тук и сега.

Бели диаманти, свещи, червени рози. Онази клиширана романтика, свързана с предложението за брак, в която няма нищо лошо. Но за да създадеш незабравим спомен, първо е необходимо да се изживее неповторим миг. А от някои мигове сме виждали прекалено много.

MY PRECIOUS – Черният властелин на пръстените е извън всяко клише. Черният диамант е с цвета на безкрая, той е рядкост, също като истинската любов. Именно затова се ражда там, където тя съществува. Събира в себе си всеки цвят, емоция и чувство, които ще бушуват в живота ви заедно. И е обещание за безкрайност, която не може да бъде нарушена.

Metanoa de la Rose може да направи всичко на пръв поглед обикновено, в нещо необикновено. Да бъде до теб в най-важните мигове, без да я усетиш. Да разбере думите на сърцето ти, дори когато ти не чуваш, и да ги превърне в действия. Разкажи ни своята Любовна история и Метаноа ще сътвори от нея Идея – един Шедьовър подписан с вашите имена, предложение за брак, което ще разказват поколенията след вас. Ще превърне твоя момент на колене във вечност и в сигурен отговор „Да“…

 

Разумът е чудесен съветник при избора на перфектния дом, но само сърцето може да те посъветва как да намериш съвършената си половина. Метаноа също. Довери ни се.

Ще бъдеш ли моята Метаноа?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *