Празничен хороскоп за периода 3-9 юни

Предложи брак с Метаноа: Не обикновен миг, а вечност
май 27, 2019
Вълшебството на Черния диамант – Black Diamond collection by Metanoa
юни 9, 2019
Предложи брак с Метаноа: Не обикновен миг, а вечност
май 27, 2019
Вълшебството на Черния диамант – Black Diamond collection by Metanoa
юни 9, 2019

„Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.” Габриел Гарсия Маркес

Ще се усмихнеш ли днес на щастието? Метаноа ще ти даде един милион причини, още сега! Началото на новата работна седмица е повод за огромна усмивка, защото ти дава 7 дни причини за щастие, наздравици и подаръци. Имаме си и една голяма доза именици, които да празнуват и да заслужат вниманието ти, а как ще изразиш своите емоции с подарък, ще ти разкажем веднага.

Подготви си голямото, весело сърце и празнувай с нас, всеки ден!

 

 

Понеделник 3.06

За щастие е понеделник!

 

Всъщност това наистина е празник… Опитвали ли сте някога да преброите работните понеделници в живота си? С Метаноа няма нужда, защото всеки ден е празник, а понеделник – ново начало за щастието, което си е отпочинало добре уикенда. Как бихте зарадвали любимия човек в този, толкова недолюбван ден от седмицата? Черната роза е идеален старт на… Всичко! На сутринта, на седмицата, на новото приключение, наречено Любов. Ще я намериш в обятията на Metanoa de la Rose.

 

 

Вторник 4.06

Имен ден: Марта

Тя е Господарката. На дома, на Любовта, на сърцето ти. Жените с името Марта празнуват своя имен ден днес. Марта идва от еврейски и означава „господарка“, а името макар и не толкова често срещано, носи непоколебим и магнетичен заряд. Коя е господарката на твоите емоции? Дори и да не се казва Марта, днес може би е идеалният момент да й напомниш, колко специална е за теб. С подарък. За имениците подаръците пък ще са опияняващи, ароматни и бляскави, ти само трябва да избереш подходящия.

 

 

 

Сряда 5.06

Световен ден на природата

„Само мистерията ни позволява да живеем, само мистерията” Федерико Гарсия Лорка

В средата на седмицата е време да поемем дълбоко въздух и да празнуваме! Природата и мистерията едва ли са имали по-точна допирна точка от Черната роза Метаноа. Изяществото и съвършенството, което създава земята, слънцето и небето, се преплитат с мистерията на необикновения цвят, който печели сърца.

В световния ден на природата и рождения ден на испанския поет Федерико Гарсия Лорка, Метаноа ти пожелава слънчеви небеса и мистерия, която да поддържа огъня в сърцето ти жив! А какво ще пожелаеш ти днес? И на кого?

 

Четвъртък 6.06

„Там, където няма любов, не е забавно.” Александър Пушкин

Имен ден: Спас, Спаска, Спасимир, Спасена

В деня на руския език и рождения ден на Пушкин, започваме поетично с въпроса –Колко забавна е всъщност любовта? Тя е най-забавното нещо на света във всичките си форми и те кара невъозбразимо да искаш да зарадваш някого! А това е възможно именно днес, стига да намериш причина.  Със сигурност поводите за празници около теб не липсват, стига да се огледаш. Метаноа ще ти даде жокер – днес своя имен ден празнуват Спас, Спаска, Спасимир, Спасена и те със сигурност ще са готови за празник. А ти готов ли си? Първата стъпка към празника е подаръка, а Метаноа има ключа към него. Само трябва да го поискаш…

 

 

Петък 7.06

„Щастие е да държиш някого в обятията си и да знаеш, че държиш целия свят.“ Орхан Памук

Имен ден: Валери, Валерия

Как се казва щастието, което се буди във вашите обятия и заспива в тях? Може би носи името Валери или Валерия? То тогава днес трябва да се събуди и да получи подарък, освен целувка. Именици тази седмица не липсват, а тези точно ни заварват в петък… Идеален старт на уикенда, не мислите ли? Ако пък имате и рожденици, родени в един ден с Орхан Памук, то може би и те вярват, че целия свят се побира в прегръдка… Кого ще прегърнеш днес?

 

 

Събота 8.06

Ден на най-добрия приятел

Има хора, които обичаш безусловно, но понякога не носят името „мамо“, „татко“ или не са голямата ти любов. Те са просто онази половина от сърцето си, без която можеш да живееш, но не искаш, защото познават душата ти до полуда. „Най-добър приятел“ е повече от титла, повече от роднина дори, защото него си го избираш сам. Или по-скоро сърцето ти го прави. Къде е твоят най-добър приятел днес? На един телефон разстояние, на другия край на света или път на горния етаж? Където и да е, в съботния ден можеш да отделиш един час в чата, на терасата, на дивана, за да бъдеш с него. Особено ако си го зарадвал с неочакван подарък, който да го накара да отпразнува с усмивка днешния празник, с теб!

 

Неделя 9.06

Ден на розето

Розата и розето отдавна са приятели. Черната роза Метаноа и розето са сродни души. Едната – носеща аромата на вечността, а другият – мъдростта на вековете и топлите сезони, затворени с тапа. Метаноа има ключа и към двете. Само трябва да знаеш с кого искаш да споделиш тайните на тези две великолепни чудеса. Последният ден от седмицата е ден на релакс и празник, дори и от юута на леглото, необмислена разходка до другия край на страната или просто споделена любов и наздравица за финала на една чудесна седмица.

 

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *