Вълшебството на Черния диамант – Black Diamond collection by Metanoa

Празничен хороскоп за периода 3-9 юни
юни 2, 2019
Празничен хороскоп за периода 17-23 юни
юни 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 3-9 юни
юни 2, 2019
Празничен хороскоп за периода 17-23 юни
юни 16, 2019

Ако белите диаманти са родени тук, то черните са падналите звезди на Земята

„Купидон е онзи, които дава на хората черния диамант, забивайки го в сърцата на влюбените със своите стрели…“ Дори и да не вярвате в легенди, ще повярвате в тази.

От дълбока древност диамантът е магическият символ на силните. На покорителите, на владетелите, на победителите. Защо? Легендите спират дотук…

Научно доказано е, че въглеродът в диаманта се свързва с човешкото тяло, на което принадлежи. И започва да тупти на неговата честота. И усилва всяко чувство, емоция, желание. Именно затова диамант се подарява за Любов. За Вярност. За Вечност. И ги умножава многократно. Затова и името на диаманта от гръцки е ἀδάμας – несломим, несъкрушим, като клетвата, която подписваш, когато го подаряваш.

Паднала звезда, божествена сълза или парче от метеорит, пребродил Вселената – Черният диамант има свойство, което малко скъпоценни камъни притежават – може да бъде намагнетизиран. Привличането е неговата основна сила. Привлича две сърца, свързани от съдбата, две души, половини от едно цяло, двама души, заклели се да вървят заедно. И не ги пуска никога.

Скъпоценният черен диамант е стар колкото Земята, по която ходим, а необикновеният му цвят се превръща в едно от най-желаните съкровища в историята. Не е чудно, че стои в основата на редица легенди, а във Франция, дори е имало времена, в които е забранено да го носите, освен ако не сте член на кралското семейство.

Днес Черният диамант също не е достоен за всеки. Трбява да се носи с гордост и любов в сърцето. Трябва да бъде подарен с обещание и вричане в обич. Metanoa de la Rose знае всички легенди за Черния диамант, именно затова той е в основата на Black Diamond Collection. Обикновеното не е по вкуса ни и знаем как да подарим необикновено чувство във формата на кристална решетка, по-устойчива от всеки друг блясък на планетата. Научи се и ти!

Black Brilliance

Обеците с черни диаманти от Метаноа са първото стъпало на любовта.

Онзи бляскав отскок в небесата, който умее да изговаря емоции без думи. Онова бижу, което само засилва блясъка на жената, която го носи и окрилява сърцето й със сбъднати мечти.

 

 

 

Чокър с черен диамант

Тя е господарка на съдбата си, защото знае какво иска. Можеш да положиш света в краката й.

Чокърът не е верига, той е свобода. Заявление за сила, дързост и нежност в едно тяло на богиня. Жените, осмелили се да сложат чокър на врата си, са записали имената си в историята. Гейши, кралици и императрици са се осмелявали да изпъкнат със своите избори, а общото между тях е било тънката черна връв около врата, която Метаноа превърна в съвършено бижу с блясък на черен диамант.

 

My precious

Отговор ДА, който побира в себе си магията на всички светове.

Истинските мъже падат на колене само веднъж и на тях никога не им отказват. Защото знаят как да поднесат въпроса си. Знаят как да направят предложение, бляскаво колкото влюбен поглед. Знаят, че обещание не се пише, а се дава от душа. Знаят, че черният диамант е бижу за кралица. Неговата кралица.

И знаят, че правилните въпроси се задават само със сърцето.

Необикновеният цвят на черния диамант, прави намирането му трудно, а притежаването му – истинско богатство. Метаноа отдавна не прави просто подаръци, тя подарява изживяване, което обогатява сърцето повече от всеки скъпоценен камък на Земята.

 

Да блестим по-силно от всички черни диаманти на света е въпрос единствено на това да бъдем заедно. Сега.

BLACK ROSE & BLACK DIAMOND

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *