Празничен хороскоп за периода 17-23 юни

Вълшебството на Черния диамант – Black Diamond collection by Metanoa
юни 9, 2019
Празничен хороскоп за периода 24-30 юни
юни 23, 2019
Вълшебството на Черния диамант – Black Diamond collection by Metanoa
юни 9, 2019
Празничен хороскоп за периода 24-30 юни
юни 23, 2019

„Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят какво си направил. Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват“ – Мая Анджелоу

Как искаш да се почувстват любимите ти хора? Като Черни рози, отговаря вместо теб Метаноа. Единствени, неповторими и незабравими. Радост за окото и душата. Новата седмица ни предоставя нови поводи за празници. Те не липсват и както винаги са в изобилие, а имениците са сериозна доза от седмичния график отново.

Подаръците, както обикновено са от Metanoa de la Rose, за да бъдат празниците ви преживяване, което никога няма да забравите.

 

 

 

Понеделник 17.06

„Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам. Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.“ Паулу Коелю

Имен ден: Мануил, Емануил, Емануила, Емануела, Савел, Савелия, Исмаил

На този ден през 1885 година Статуята на Свободата пристига в пристанището на Ню Йорк, на борда на френския кораб Isere. И се превръща в символ на страната на сбъднатите мечти. А ти коя своя мечта искаш да сбъднеш днес? Може би, тази да наравиш своите любими хора щастливи… А днес те вероятно са именици. Мануил, Емануил, Емануила, Емануела, Савел, Савелия, Исмаил имат личен празник, който ще им донесе много поводи за усмивки, а твоят подарък може да е една от основните причини за щастие днес.

 

 

Вторник 18.06

Международен ден на пикника

Температурите предполагат все повече време навън и все по-малко вътре. Вторник е идеален ден да направите една дълга обедна почивка и да се насладите на… пикник! Безкрайно синьо небе, топлите лъчи на слънцето и неочаквана среща с приятели в средата на работния ден. Една бутилка ароматно просеко би допринесла за съвършения финален щтрих на този ден. Ако имате повод за празник пък, например рожден ден именно днес, то подарък от калибъра на Черната роза и нещо сладко за разкош ще направят деня незабравим.

 

 

 

 

 

 

Сряда 19.06

…ние сме роби на любовта. А в когото ще се влюбим е лотария.“ – Ю Несбьо

На този ден през 1862 година Конгресът на САЩ премахва робството страната. Един акт на надежда, но въпреки него и до днес всеки от нас е роб на… любовта. И то съвсем доброволно. Докато свободата по света тържествува, сърцето е онова, което робува все още, на най-сладките чувства. Влюбени, ние сами избираме своите владетели, с които обаче стоим рамо до рамо пред законите на Любовта.

Пред чии очи си абсолютно разкрит, уязвим и безмерно щастлив? Очите на любимия. А как би го напомнил днес, че има власт над твоето сърце, която доброволно си му подарил?

 

Четвъртък 20.06

„Не се интересуваме от възможностите на поражението. Те не съществуват.“ Кралица Виктория

Имен ден: Бисер, Бисера, Наум

Кралица Виктория е най-дълго управлявалият монарх в Британската история, докато нейната внучка – сегашната британска кралица, не я измести от челната позиция. През 1837 година, Виктория се качва на престола неочаквано, а още по-неочаквано се превръща и в един от най-великите монарси в историята. Викторианската епоха е вдъхновена, управлявана и кръстена на нея. А любовната история с принц Алберт е сред най-романтичните и до днес. На имениците днес можем само да пожелаем същото величие и любов като на Виктория. Най-любимите им хора със сигурност могат да сбъднат мечтите им, а това става с подарък, като за начало. Дали ще вдигате наздравици с Бисер, Бисера и Наум днес, или ще разопаковате подаръци, само времето ще покаже.

 

 

 

 

Петък 21.06

Световен ден на музиката

Имен ден: Юлий, Юли, Юлиан, Юлиана, Явор, Явора, Ясен

Петъчно усливаме радиото до край и караме към Metanoa de la Rose. Или ако празничния ден ни е заварил вече на работното място, то светът на Черната роза е на един клик разстояние.

Коя песен е саундтракът на празничния ви петък? Нека я пуснем отново и я изтанцуваме заедно. Поводите за празници днес са много, а това, че съвпадат със Световния ден на музиката ги прави приказни. Какво е имен ден без малко танци, няколко наздравици и много подаръци? Обикновен ден, а днешният не е такъв. Юлий, Юли, Юлиан, Юлиана, Явор, Явора, Ясен са именици днес, а как ще завършат работната седмица зависи от твоя подарък за тях.

 

Събота 22.06

„Формулата на щастието и успеха е просто да бъдеш себе си по възможно най-яркия начин.“ Мерил Стрийп

Тя е Жена-Легенда във филмовата индустрия. И Жена-Легенда в живота. Вдъхновителка, покорителка, истинска Дама. Мерил Стрийп празнува своя рожден ден днес и доказава за поредна година, че побелелите коси, могат да бъдат най-красивата прическа. Защото истинската Жена не остарява, тя става все по-достойна за обичане с годините. Формулата на щастието е закодирана в деня на рождения ни ден. А кой е твоят любим рожденик днес? Защото, ако искаш да празнувате заедно в съботния ден, пропуска до сърцето му е съвършения подарък. Ние от Метаноа го имаме, можеш да го имаш и ти.

 

 

 

Неделя 23.06

„Ще чуеш грохота и ще си спомниш за мен. И ще си мислиш: тя искаше бури“. Анна Ахматова

Имен ден: Панайот, Панталей, Панчо

Мразена и обичана, забранявана в Русия – Анна Ахматова е за руската поезия Императрица. Жена, мечтаеща за бури и буря, сама по себе си. Колко такива жени познаваш? И коя от тях заслужава признанието на Черната роза – че е единствена за теб. С нея би преживял всяка буря, нали?

Ако пък днес е спокойно и бури липсват, то не липсват именици. Панайот, Панталей, Панчо празнуват днес, а вие можете заедно с тях да изпратите седмицата с подаръци и наздравици.

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *