Празничен хороскоп за периода 24-30 юни

Празничен хороскоп за периода 17-23 юни
юни 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-30 юли
юли 1, 2019
Празничен хороскоп за периода 17-23 юни
юни 16, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-30 юли
юли 1, 2019

„Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич.“ Джордж Оруел

Ако пък все пак искаш да дадеш нещо повече на човека, когото обичаш, винаги можеш да му подариш емоцията наречена Метаноа. Празниците вече са неразделна част от ежедневието ти, благодарение на магията на Черната роза. Всеки обикновен час от делничния ден е повод за усмивка, а ние сме подготвили поредната доза щастие, именици и поводи за подаръци.

Дългите слънчеви дни и прохладните летни нощи ще са само украса за красотата на празниците, които те очакват през следващите седем дни…

 

 

Понеделник 24.06

Еньовден

Еньовден е най-магическият ден в народния календар. Всички билки и водата в нощта на 24 юни притежават особена сила, лекуват и сбъдват желания. На този ден се гадае за здраве, женитба и плодородие. Ако не вярвате на езическите обичаи, то днес имате повод да отпразнувате и един куп имени дни. Енчо, Еньо, Йоан, Йоана, Яна, Янка, Янко, Яница, Янин, Янина, Янита, Янислава, Калоян, Ивет, Даян, Даяна, Деница, Диян, Дияна, Диана, Деян/Деан, Деяна, Деана, Биляна празнуват днес, а Metanoa de la Rose сбъдва желания както във всеки друг ден от годината.

На теб ти трябва само причина да подариш щастието на този, който го заслужава.

 

Вторник 25.06

„Красотата е блясъкът на Истината“ Антони Гауди

На днешния ден през 1852 година е роден Антони Гауди – човекът, които превръща Барселона в това шеметно и цветно място, което кара хората да се влюбват. Не е нужно да си велик архитект, за да посториш мост към щастието. Достатъчно е да знаеш номера на Метаноа и да имаш капчица вдъхновение, за да зарадваш някой любим рожденик днес. Идеите и предложенията са нашата сила, така че ще ти дадем най-доброто, стига да го поискаш. От наздравица до Черна роза с аромат на сбъднати желания, в нашия арсенал има всичко за построяване на щастие до 7-мото небе.

 

 

Сряда 26.06

„Ако няма мир, то е защото сме забравили, че сме един за друг.“ Майка Тереза

На днешния ден през 1945 година в Сан Франциско представители на 50 държави подписват Харта на Обединените нации за създаване на ООН и полагат основите на мира. А както казва Майка Тереза, хората нарушаваме мира, защото забравяме, че сме родени да си принадлежим един на друг. На кого принадлежиш ти? С кого дори малките ежедневни войни, не могат да те разделят? Искаш ли да отпразнуваш днес мира на сърцето си, в прегръдките на любимия? Подаръкът е първата крачка към дълготраен мир, безсловесна спогодба за празник и обещание, че ще ти останат хубави спомени от делничната сряда.

 

Четвъртък 27.06

„Мисля, че всички ние носим божественото в себе си.” Изабел Аджани

Не е нужно да отлетиш сред звездите, за да се докоснеш до божественото, защото то е част от всеки един от нас. На рождения ден на „най-красивото чудовище на киното”, както наричат Изабел Аджани, Metanoa de la Rose те предизвиква да намериш божественото тук и сега. Обикновен четвъртък или повод за празник зависи от теб, а ако ти се лети до звездите Universe побира в шепа цялата Вселена и можеш да я подариш на когото пожелаеш.

Защото за божествен завършек на деня ти трябва само компания и аромат на сбъднати желания.

 

 

Петък 28.06

„За да напишеш добро любовно писмо трябва да започнеш без да знаеш какво искаш да кажеш и да завършиш без да знаеш какво си написал.“ Жан Жак Русо

При любовта думите не стигат. И макар Метаноа да знае всички думи за обичане, те бледнеят пред силата на подаръците. Днес е роден Жан Жак Русо, а кой е твоят рожденик? В разгара на лятото наздравиците са от значение при завършека на работната седмица, а с повод или без повод, доброто просеко е чудесен избор. Черната роза е негова спътница, откакто Метаноа ги събра, а комбинацията е най-добрата на света. С кого би ги споделил?

 

Събота 29.06

Петровден

Според христианските вярвания Свети Петър пази ключа от портите на рая, а Метаноа има ключа за рая на земята. Малко щастие, малко любов и малко вино ще те срещнат по пътя към празничната събота. Ако поводи ти липсват, то имениците са много, така че веднага ще намериш причина да купиш подарък. Днес имен ден празнуват Петър, Петя, Павлина, Полина, Камен, Павел, а денят им ще бъде незабравим, ако станеш част от техния празник. Днес по традиция не трябва да се работи, за да е плодородна годината и понеже е събота, можем спокойно да спазим обичая и да се насладим на празника пълноценно. С кого ще го споделиш ти?

 

 

Неделя 30.06

„Аз съм мечтател. Трябва да мечтая и да стигна звездите, ако пропусна някоя звезда,то поне със сигурност ще сграбча някой облак.“ Майк Тайсън

Имен ден: Апостол, Крум, Чавдар, Асен, Аспарух, Ася, Десислава, Румен, Румяна

Изпращаме седмицата с поредната доза именици – Апостол, Крум, Чавдар, Асен, Аспарух, Ася, Десислава, Румен, Румяна. Неделята по правило е празнична и отредена за най-зареждащите моменти, за да посрещнем с усмивка новия понеделник и с устрема на шампион, който е решен да победи скуката. Днес своя рожден ден празнува и Майк Тайсън, който знае как да се извиси до звездите или поне да полети в облаците. Ами ти? Ние от Метаноа знаем, затова в неделя те викаме на ринга за един празничен завършек на седмицата. Поводите са ясни, избора е твой, а подаръците са от нас.

 

 

А какви поводи за подаръци те очакват следващата седмица, това ще ти разкажа другия понеделник Повелителю Мой,

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *