Тя каза ДА с Метаноа

Празничен хороскоп за периода 1-30 юли
юли 1, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-31 август
август 1, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-30 юли
юли 1, 2019
Празничен хороскоп за периода 1-31 август
август 1, 2019

Първата приказка с подписа на Metanoa de la Rose се превърна в реалност

Тя се казва Евелин. Той се казва Милен. Поводът е нейният 28-ми рожден ден. И тя никога няма да го забрави. Черният властелин на пръстените MY PRECIOUS събра първите две души с магнетичните си сили. И ги обвърза във вечността.

 

 

 

“Днес не е обикновен ден, а твоят Рожден ден. Тук са всички твои близки приятели и Аз. И всички ние се чудим дали те познаваме добре и дали ти познаваш себе си. Днес  ще играем на една игра. Ти ще бъдеш Алиса в страната на Чудесата, а ние ще бъдем твоя Огледален свят. Готова ли си за един спектакъл, в който главния герой си ТИ?  3, 2, 1. Чети внимателно на глас и отваряй всеки пергамент по реда на неговата номерация. И нека играта започне СЕГА. Очаква те едно пътуване към Вселената в теб.”

Близки и приятели на двойката станаха свидетели на най-личния миг в живота на Евелин и Милен, защото както сме ти разказвали от Метаноа – щастието е най-сладко споделено.
Със затворени очи и отворено сърце Евелин затуптя в един ритъм със сърцето на Милен и каза заветното ДА, което е само началото на тяхната приказка.

 

 

 

А ти, искаш ли да отвориш първата страница на твоята приказка сега?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *