Случайността, е казал Айнщайн, е Бог, който се разхожда инкогнито.”

Празничен хороскоп за периода 1-31 август
август 1, 2019
“Всеки човек е роден в отговор на нужда на Вселената в определено време и място…” Да си поговорим за Астропсихология…
април 1, 2023
Празничен хороскоп за периода 1-31 август
август 1, 2019
“Всеки човек е роден в отговор на нужда на Вселената в определено време и място…” Да си поговорим за Астропсихология…
април 1, 2023

“Случайността, е казал Айнщайн, е Бог, който се разхожда инкогнито.”

Една история за … Любовта. За невъзможната Любов. Една история, изпълнена с много Черни рози. Метаноа задава въпроси, ТЯ и ТОЙ отговарят. И с отговорите разбираме дали мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато си говорим за Любов…

“Менталната химия поражда интерес, емоционалната химия генерира привързаност. Физическата химия поражда желание, а духовната химия създава Любов. Сродната душа включва и четирите…” ~И аз няма да се задоволя с нищо по-малко, -твоя, Черна роза Метаноа.

Защото ТОЙ й подарява Черна роза Метаноа на всеки осми ден от месеца, месец след месец, година след година. Метаноа реши да разбере каква история се крие зад тези жестове и да зададе блиц въпроси на Нея и Него… Ето какво отговориха те…
Едно обяснение в ЛЮБОВ, разделена от обстоятелствата. А до кога ще е така, само времето ще покаже. История по действителен случай, в която истинските имена на участниците са заменени с ТОЙ и ТЯ.
 

-Червено или Черно?

ТОЙ :ЧЕРНО
ТЯ : И двата цвята… Пърият цвят за мен значи страст и любов,а Черният е за Голямата любов, която е забранена.

-Какво за вас е Любовта?

ТОЙ : Усещането за сигурност,спокойствие тръпката когато сме заедно как всяко едно незначително нещо става много значително с нея.
ТЯ: Любовта за мен значи нещо много красиво,очарователно страхотно чувство, което изпитвам към един много специален човек, за когото няма нещо, което да не сторя! Чрез любовта мисля, че опознаваш себе си от друга светлина, която до сега не си подозирал ,че може да притежаваш . Любовта е нежност ,ласки ,обич дори и страх да не загубиш отсрещния ! Любовта е старание и търпение . Най-топлите чувства,които могат да стоплят душата ни .

Каква е жената с главно “Ж”/ – Какъв е мъжът с главно “М” ?

ТОЙ: Силна и способна на всичко, когато го е решила.
ТЯ: Мъжът до мен е най-прекрастното човече на земята в моите очи ! Няма втори като него. Tой е причината за моето настроение, той е причината за всяко едно мое събуждане ,той е причината за всяка една моя усмивка ! За мен той е истински мъж.. който е много разумен ,смел войн ,силен характер ! Единственият човек, който не лъже ! Човек, който има много голямо и добро сърце . Мъж, когото ще обичам до последният си дъх!

-Съществува ли невъзможна любов?


ТОЙ: Според мен няма невъзможна любов. Самите ние си правим обстоятелствата такива. Ако си силно решен и достатъчно смел ще я осъществиш въпреки всичко и всички.
ТЯ: Лично за мен няма нещо което е навъзможно освен смъртта .. След нея няма решение . Любовта винаги побеждава рано или късно.
 

-Какво име носи вашата невъзможна любов? Защо е невъзможна?

ТОЙ: Моята любов се казва “Гузел Гозлу”.За нас е невъзможно да сме заедно, защото аз на няколко пъти избързах с моите решения и я предадох и сега обстоятелства не ни позволяват, но се обичаме много.
ТЯ: Името на любовта ни я наричаме “AŞK” . Това е дума на нашия майчин език, която преведена на бъргарски значи просто “любов”.
Невъзможна е, защото сме били деца, когато сме се влюбили и не сме разсъждавали по-зряло, както сега. Не сме осъзнали какво изпускаме ..

-Как се запознахте?

ТОЙ: От деца се знаем, учехме в едни и същи училища.
ТЯ: В детска възраст, в училище чрез общи познати, на които благодаря 🖤

-Опишете я/го с три думи…

ТОЙ: Истински ангел, решителна, способна.
ТЯ: Любов , Грижовен , Страхотен

-Защо Черна роза и защо Metanoa de la Rose?

ТОЙ: Черната роза е символ на нашата любов. Избрах Metanoa de la Rose понеже сте най-добри в това, което правите… А тя заслужава най-доброто.
ТЯ: Черна роза, защото това е цветът на нашата любов, цветът на невъзможното .. Метоноа – защото излъчва стил, класа , вдъхновение. Нещо, което не се продава по-обикновенните тараби. Нещо много специално ! Също така предразполагате много добре вашите клиенти!

 

-Случайността е казал Айнщайн е Бог, който се разхожда инкогнито. Вярвате ли в съдбата? Ако бяхте Съдбата, какво щяхте да кажете за срещата си с тази Жена? “Срещнах ви двамата, за да …. “?

ТОЙ: Според мен всеки сам си определя съдбата – както си го направи, така ще си го живее.”Срещнах ви двамата,за да си доизживеете това, което не успяхте като бяхте малки и не осъзнавахте какво имате”.
ТЯ: Определено ДА! Съдбата е нещо случайно, нещо, което много може да ви изненада и озадачи как въобще се е случило въпростното нещо. И нещо което може много да ви зарадва…Срещнах ви двамата, за да …. ви събера , давам ви още един шанс .. Възползвайте се подобаващо!

-Ако бяхте Любовта, какво щяхте да пожелаете на тази Жена/ на този Мъж?

ТОЙ: Винаги да грее от щастие на пук на всичко и всички.
ТЯ: На първо място здраве ! След това много късмет ,обич и само истински хора в обкражението си.

-А какво бихте пожелали на себе си?

ТОЙ: На себе си бих пожелал винаги да съм достатъчно силен. И независимо какво се случва да съм с гордо вдигната глава.
ТЯ: Него .. другото е без значение..

-Какво ще пожелаете на всички влюбени и клиентите на Метаноа ?

ТОЙ: Пожелавам на всички влюбени и ваши клиенти просто да се радват на момента, да бъдат щастливи, да извлекат най- хубавото от тава да си влюбен,няма подобно друго чувство.
ТЯ: Обичайте се! Няма нищо по-красиво и вдъхновявъщо от любовта ! Също така всяка дама като мен да получава Черна роза Метаноа всеки месец.

 

 

Ти си най-хубавото нещо,което нямам…


“Ако преди във нас да е родена
е невъзможна нашата любов,
ще искаш ли да бягаш ти от мене
или за тази обич си готов?…

…Животът ми е пареща путсиня,
И чакам теб… дано не си мираж!
Аз вярвам,че любов все още има,
но за нея имаш ли кураж?”

 

 

 

А ти Читателю…Каква любов искаш да ти се сбъдне днес?

Твоя Черна Роза Метаноа.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *