FAQ

Често задавани въпроси

Какво прави черната роза Метаноа толкова уникална

Всеки предмет, изложен на светлина има сянка. Само черната роза има две – една в пространството и една във времето. Защото  е едно от най-трайните цветя и – ако Ви е грижа за него – може да бъде запазено дълго. Както любовта, черната роза трае толкова време, колкото сте в състояние да я опазите.

Как да запазя розите свежи по-дълго?

С малко грижа и при нормални стайни условия черните рози Метаноa остават свежи и ароматни сякаш току-що набрани от градината до 6 месеца. Розата Метаноа е ЖИВА и се нуждае от същите грижи като всяко друго истинско растение. От друга страна, всичко, което трябва да направите е да следвате някои прости правила, за да поддържате розите и да ги запазите свежи за цели 6 месеца и дори по-дълго.
  1. Ограничете контакта с розите до минимум Всяко ненужно докосване или притискане значително съкращава техния живот. Хората винаги се удивляват на красотата на розите ни и се изкушават да ги докосват.
  2. Не ги поливайте Ако полеете розата, водата във вазата скоро остарява и животът на розите ще бъде съкратен значително. Черните рози Метаноа са специално разработени да не се нуждаят от вода или друга поддръжка, характерна за обикновените свежи цветя.
  3. Не излагайте розите на директна слънчева светлина UV лъчите повреждат бавно, но сигурно тъканите на розата и ускоряват увяхването

Каква гаранция поема Метаноа при доставка?

Вашите рози ще пристигнат в перфектно състояние и ще предизвикат необикновено впечатление. Ако по някаква причина не сте напълно доволни моля свържете се с нас и ние ще работим заедно с Вас, за да отговорим на очакванията Ви!

Какъв е срокът на доставка?

В България  - до 2 работни дни;
За Европа - до 5 работни дни.

Предлагате ли отстъпки за големи количества?

Разбира се! За специални поръчки моля свържете се с нас на адрес sales@metanoadelarose.com

Информация и Отстъпки

Валидни при по-големи поръчки и количества

Свържете се

© 2018 Metanoa de la rose
Дизайн от